Sledování ovu testu celý cyklus. Dělal to tak někdo?
Ahojky je tu některá která si pro zajímavost dělala ovu testy celý cyklus?
@lachtanice86 a máš prosím foto? Mám dva dny do MS a od včera mi sílí tak jestli je to před MS normální.
Tak dej fotku
Před MS může silit i kdyz jsi tehotna nebo by nastala dalsi ovulace... Jako ze bys ovulovala dvakrat v mesici... Pripadne, pokud si do ted nemela ovu, takze by byla posunuta..... Pokud by tam byla pouze druha slaba carka, ktera by nesilila, tak by to bylo zbytkove Lh, ktere zmizi treba az v den MS nebo s ni
Pokud ti sílí, může ukázat těhotenství, ale taky nemusí a sílí z důvodu zvedající se hladiny hormonů před ms. Jak zde byly zmíněné dvě ovulace, tak to možné je, ale ty dvě ovulace jsou vždy pár hodin od sebe, nelze aby si jednu měla v půlce cyklu a druhou na konci.
@zrzeckas ovu byla potvrzena lékařem. Dnes je to 11 DPO. Právě že před 3 dny už ta čárka nebyla skoro vidět a včera a dnes ráno zesílila.
@lachtanice86 mokré byly o dost výraznější
Jestli si myslíš na těhotenství, proč nezkusit těhotenský test? Ovulační test ti to totiž nikdy neřekne s jistotou.
@leniczka23 MS má přijít v úterý tak chci počkat. Jen mě hlavně zajímalo jestli někdo sledoval celý cyklus ovu test a sílily.
Jak jsem psala ja sledovala, ale když to bylo těhotenství byly během dvou dnů jasně pozitivní, to u tebe nevidím. Ale k otázce, ano i v cyklu kdy se těhotenství nepotvrdilo jsem mela druhou čárku na ovulačním testu, asi takovou jako ty na těch testech
@lachtanice86 dobře děkuji
Ja dělala.ovu testy cely měsíc a všechny negativní. V den kdy mela.prijit MS najednou ovulační bolest a pozitivní ocu test. Tak jsme.to zkusili a za dva týdny duch na testu a pro zajímavost jsem dělala i ovu test a tam dálnice (dávám foto testy dělané rano ze stejného vzorku nějaký 16dpo myslim uz presne nevím)
Ze zvedavoti jsem si udelala ovulacni test den pred ocekavanou ms. Byly tam naprosto jasne videt dve carky, tak moc viditelny, jak snad ani behem ovulace ne 😀
No a dnes jsem 10tt 😀
Ano delala, zesilil mi kdyz jsem byla tehotna, ale ikdyz nebyla... Zkus těhotenský test, pokud cekas MS zitra uz by tam mohlo byt neco videt
Jak vám to dopadlo?
@jasmina1992 dostala jsem to😔. Dnes 12 dc a vyhlížím ovulaci.

Jo, proč?