icon

Snažení o dítě: Jak na úspěšné snažení v říjnu?

spygy
27. zář 2022

Tak bohužel ani tento měsíc se nezadařilo, tak pojďme spolu do dalšího cyklu snažení.

Strana
z5
kloshet
5. říj 2022

@kackabis no parada! 🍀 hlavne at vse dobre dopadne 🙏🏻 Moc ti to preju 🥰 Ja mam snehobilo 🤷🏼‍♀️🤗

kackabis
6. říj 2022

@kloshet příště to určitě vyjde!🍀 Moc děkuji ❤️

klara015
7. říj 2022

Přidávám se ke snažilkám. Antikoncepci jsem vysadila 11.9.2022 a teď čekáme a snažíme se

marketan2
7. říj 2022

Ahojky holky, jestli můžu, tak bych se k vám ráda přidala 😊

nicoleluan
8. říj 2022

@spygy 2 testy nahoře včera. Spodní dnes. Proč je Dr. Max bez ducha? 👀

kackabis
9. říj 2022

@nicoleluan mně teda ty horní dva přijdou nějaké rozpité. Každopádně mně max ukázal taky o dost později než pepino, podle mě je sice spolehlivý ale má zřejmě míň barviva a ukáže pozděj.. kolik dnů máš po ovulaci?

lipline
9. říj 2022

Holky která testujete a čekáte ovulaci za cca 3-4 dny? Taky na testech teď skoro nic není ? Vím že testuju asi brzo, ale mám dlouhé cykly 31 dní a ovu mě vychází na 17-18 den, tak radši testuju dřív kdyby náhodou se cyklus zkrátil abych to neprošvihla 🙂 Dnes jsem 14DC

spygy
autor
9. říj 2022

@nicoleluan Dr Max má méně barviva, ukazuje se pozitivní déle, než třeba jiné testy, zkoušej určitě dále

spygy
autor
9. říj 2022

@lipline já mám cyklus běžně 28 dní a začínám testovat 10 DC , OT mi už krásně tmavne, očekávám, že bude pozitivní zítra, nebo úterý max

spygy
autor
10. říj 2022

Dnešní plán na večer je jasný 😁

lipline
10. říj 2022

@spygy já nakonec takhle 🙈a to dle kalendáře měla být až ve čtvrtek…

kikhulka
11. říj 2022

Ahoj holky tak ja včera byla 12 DPO a delala jsem mamatest (jiný doma nebyl),odpoledne jsem nakoupila dr.maxe a DM a dneska ráno otestovala 13 DPO
Menzes má dorazit teď v pátek 14.10

kackabis
11. říj 2022

@kikhulka supeer, to vypadá dobře. Držím palce 🍀

kikhulka
11. říj 2022

@kackabis dekuji 🙂

nicoleluan
11. říj 2022

@spygy ahoj, moc děkuji za odpovědi. Nakonec biochemické. Čárka slábla než sílila a nakonec jsem to dostala.
Mám jiný dotaz
Začala jsem 2.10. špinit. Do 7.10. byl pokoj a poté znovu. V neděli 9.10. už čárka nebyla žádná a já jsem dostala ms. Mám první den ms počítat už 2.10. nebo až toho 9.10.?
Kdybych měla počítat 2.10. tak jsem po ovulaci měla lutealní fázi jen 6 dní 😱

lipline
11. říj 2022

@nicoleluan asi bych počítala toho 9.10. jako první den MS

nicoleluan
11. říj 2022

@lipline super, děkuji za odpověď. Jsem z toho nějaká na švestku. Můj druhý cyklus po HA a je to teda pěkné tóčo. Kdyby se bral toho 9. tak bych to měla jako hodinky, což by bylo super 🤗🍀

lipline
11. říj 2022

@nicoleluan ono po vysazení to může být různé, mě se srovnal třeba až skoro po roce a to díky Gynexu od Energi.

michaela1891
Autor odpověď smazal
nicoleluan
11. říj 2022

@lipline ten jsem taky používala. Teď jsem se rozhodla pro kontryhel a pregnafolin.

niki1101
11. říj 2022

Taky se přidávám!🤭

sticker
carolineg1
12. říj 2022

@spygy ahojky já jsem taky stále bez, akorát už to máme trochu jinak nastavený, hele mám tolik práce že na sex není ani nálada s chlapem se celkem míjíme on v práci já doma pak přijde a já jdu fotit ...a pak sem ko nicméně on měl blbý spermio a málo testosteronu já zas nějaký zánět a hodně testosteronu takže asi tak...teď se dáváme dokupy....držím palce teď už to vyjde aspoň tobě

carolineg1
12. říj 2022

@nicoleluan Pepino mi je dělá každý měsíc a ani jednou z toho nebylo tehu tak snad to u tebe bude jiny

katerinaaa87
20. říj 2022

MS 26.9. Dnes TT negat. S kym se sejdu v listopadovkach? 🙂

spygy
autor
20. říj 2022

@katerinaaa87 vždyť je jeďte čas, já měla MS začátek 27. A další by měla být 24., na takové závěry je přeci ještě brzy. Dokud nedojde MS šance tam pořád je.

katerinaaa87
20. říj 2022

@spygy u dcery jsem mela pozitivni test 8 DoP a teplota nad 37 celou dobu. Ted mi jde teplota dolu a k tomu ty testy...radeji se na to neupinam, uz premyslim o srpnatku 🙂

katerinaaa87
20. říj 2022

@spygy netestujes? Jsi trpělivá... ja cekam 22.10

spygy
autor
20. říj 2022

@katerinaaa87 jo, protože už nechci zažít to zklamání 1) z bílého testu a za 2) slabý duch a MS přišla, takže úžasem poučena

katerinaaa87
20. říj 2022

@spygy jojo. To čisté bílo nebo naopak MS je zklamání veliké...u mě to je i ranní pokles BT...už to stačí k rozesmutnění.

Naštěstí mám už jednu slečnu, která mě vždy zase rozveseli.

carolineg1
20. říj 2022

@spygy
@katerinaaa87 já mám dnes den ms....čekám do neděle

Strana
z5