icon

Snažení o dítě: Jak na úspěšné snažení v říjnu?

spygy
27. zář 2022

Tak bohužel ani tento měsíc se nezadařilo, tak pojďme spolu do dalšího cyklu snažení.

Strana
z5
carolineg1
27. říj 2022

@lipline ale normálně jsem zvyklá na zpoždění ten týden...dělám TT až když je to víc což je dnes-zitra

carolineg1
27. říj 2022

@spygy aspoň víš na čem jsi semnou si tělo dost hraje

lipline
27. říj 2022

@carolineg1 tak já 1DC už přišla mrcha… 4 hodinová relaxace u holičky a je to tady 🙈😂🙏

carolineg1
27. říj 2022

@lipline já sem se rozhodla pro relax víkend a pokud nedorazí udělám test v neděli, ale nechci to hrotit mam koupené dvě nové knížky takže program je jasný

spygy
autor
29. říj 2022

@lipline copak je pejskovi?

spygy
autor
29. říj 2022

@lipline jako skeduju to každý měsíc, jak to tělo reaguje, samé příznaky a noc z toho, až budu těhotná, tak tomu ani nebudu věřit...

carolineg1
29. říj 2022

@spygy to mám teď asi já 10 dnů zpoždění břicho pořád bolí, strašně se potím ale jak říkáš tak už tomu odmítám věřit že si ani test neudělám

nikolaa64
29. říj 2022

@spygy ahoj my se snažili přes rok a tohle asi pomohlo hned po prvním používání se zadařilo doporučili mi to v lékárně

carolineg1
29. říj 2022

@nikolaa64 nám nepomohlo ani tohle na 4 cykly.a zbytečně, každý má.ten problém jinde...

nikolaa64
30. říj 2022

@carolineg1 já mám pcos dostala jsme clostilbegyt a půl roku nic a pak po 2 měsícich jsme koupil ten gel a je to tam tak držím placky

carolineg1
30. říj 2022

@nikolaa64 u mě už je to taky v klidu ale tím hele.si teda nemyslím že to je

marketan2
Autor odpověď smazal
marketan2
Autor odpověď smazal
spygy
autor
1. lis 2022

@marketan2 juuu, krásné čárecky, kdy jdeš na kontrolu?

marketan2
1. lis 2022

@spygy jsem objednaná až na 15.11. tak snad bude všechno v pořádku 🙏🙏🙏

Strana
z5