Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
@vladienka Tak já jdu až 7.10 😲 To bude šílená doba..
Nebojte holky to utece rychle, zase lepsi kdyz tam pujdete v dobe kdyz uz je videt i srdicko nez se stresovat ze tam njeste neni nic moc videt. Drzim palecky! Jinak my jsme ve fazi snazeni tak skoro za mesic uvidim jestli se zadarilo nebo ne :D
Holky zajímal by mě váš názor...mám možnost koupit jetý kočárek, do kterého jsem se na první pohled zamilovala...cena super, barva boží 😍, stav hodně dobrý...Manžel teda není proti jet se na něj podívat, ale já si pořád říkám, jestli se nechovám jako blázen, ještě ani nemám pozitivní test a už řeším kočárek 🤦🏻♀️ Ale říkám si, taková nabídka už znova nebude... Tak já nevím 😆po prvním synovi mám jen sporťák, takže hluboký kočárek bych stejně nakonec kupovala, bazarový...
@marta_kovar to budes uz v ktorom tt?
@vladienka Teď jsem v 6 tt. Takže asi v 9 tt. 😊 Zase mi to hezky uteče do toho 12 tt kdy je to takové nejisté. 😊
@marta_kovar njn, jedine co by ma trochu stresovalo, ze minule som sa objednavala na 1. Screening v 9tt a docela pruser, vsade plno, objednali ma az v Podoli na 14+0, takmer to uz neslo spravit
@vladienka Já si myslím, že tady u nás je docela dost míst kam jít. Takže uvidíme. Ale děkuji za radu! 😊😊
Tak co? Někdo další s pozitivním tt?🙂
Ahojky holky jsem 3 dpo nebo 4 dpo ted presne nevim ale boli me strasne podbrisek jako kdybych to mela dostat ale mam to mit az 5 rijna jde ze me bily husty vytok poradite mi prosim co to muze byt
@julinecka24 Já být tebou tak čekám. Je dost možné, že si ty příznaky jen vsugerováváš. 🙂
A je asi zbytečné si myslet, že jsi v tom, když můžeš být zároveň pak zklamaná.
@marta_kovar jj to ja pockam ale tohle vsugerovane nemam bolime podbrisek kdyz si sednu a tak beru clostik uz druhy cyklus a minuly mesic jsem to tak taky mela tak nevim jestli to neni ovulace 17 dc jsem tak nevim test ovu jsem nedelala
@julinecka24 Já jsem ovulaci po pravdě moc neřešila. Občas jsem ji poznala a ani ovulační testy jsem nedělala. S přítelem jsme spolu spali jako obvykle a povedlo se. 😊 A podle fotek co jsi přidávala, jsi ovulaci dle testu již měla. 😊
@marta_kovar ja ji poznam diky tomu clostiku ze mam takove bolesti cetla jsem hodne recenzi a skoro vsichni to maji stejny jako ja
@julinecka24 bílý výtok po ovulaci je úplně normální. Ovulační test jsi nedělala? V diskuzi snažení od září je něco jiného 😁😁. (Jo, sleduju to, když mám čas 😂). Holka hoď se do klidu, přestaň hledat nějaký neexistující příznaky, protože ty jsi tak upnutá na to, že se to jak naschvál dařit nebude.
Všem těhulím jinak gratuluju.
@terezanovotna30 moje slova 🙏🏻😏
@serenna30 holky čekám třetí miminko a jsem v pátém týdnu ale vypadám jak v pátém měsíci. Mám neskutečně velké tvrdé břicho,hlavně večer. Jinak se cítím výborně. Ráda bych to tajila ale dnes přišla dcera a říká mi ...ty máš tak velký břicho jak kdybys tam měla mimino. Máte to také ?
Ahoj holky, tak po delší odmlce se hlásím. Prcek se drží, zítra jsem 7+2 a jdu na UTZ. Mám super doktorku a dělala mi i první těhu ultrazvuky co 14 dní. Jsem.zvědavá, jestli bude vidět ❤. Jinak udělal se mi zase opar, stejně jako u prvního prcka, ale tentokrát se o mě už skoro dva týdny pokouší šilený nevolnosti a celodenní únava... Tak ve skrytu duše doufám, že to bude ten náš vytoužený chlapeček 🙂 naše dvouletá Elenka bude prima ségra 🙂
@julinecka24 ahoj co čtu tvoje příspěvky,tak mi přijde že se ptáš pořád na to samé a extrémně se pozorujes.... tlačiš na to moc,taky jsem byla extrém v tt testech ale až takhle ne, neřeš čípek, ovu,testy,prsa, bílí výtok několikrát do měsíce, začni si užívat sex a nech tomu volný průběh a uvidíš výsledky....🍀❣️ať se brzy zadari ale věř mi je to v hlavě
@mimisef Já jsem asi v 7 tt a rozhodně nevím jak to utajit do Vánoc. Nějaké tipy?😀
@mimisef mám vyvalenej špek, kterej nejde zatáhnout 🙂, nejsem tlustá a netěhotná mám normální plochý břicho, pátý týden a masakr. Večer jak v pátem měsíci. Až jsem se včera při pohledu do zrcadla zděsila. Já čekám na sedmý týden a po potvrzení u doktora s tím jdu ven 🙂. Musím hlavně v práci, dělám 16 hodinové směny a večer už sotva pletu nohama.
@aneta15 Ježiš tak ty směny ti nezávidím. Já jsem ráda, že sedím v kanclu a nic moc nemusím dělat. Ale večer taky vypadám jako sumo. Prsa mám o číslo větší a nemůžu ani bolestí spát na břiše.😒 Ale mám zase super prsa😅
@marta_kovar nechci být trapka a vzít si těhotenský džíny ale nevím jak ten špek zamaskovat 😀 dělám na benzině, jsem tam celý den sama takže žádná hitparáda, včera nachozeno slušných 16 km 🙂
@aneta15 Já se snažím nosit volné oblečení které nosím normálně. Takže to není tolik vidět. Ale když si lehnu do postele a nezatahuji břicho tak se taky docela děsím.😨😀
Tak se teď hlavně musíš více šetřit.

@vladienka Já věřím, že ano.🙂