icon

Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?

serenna30
9. srp 2019

Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.

marta_kovar
10. zář 2019

@vladienka Já věřím, že ano.🙂

rickym
10. zář 2019

@vladienka tak to ksme na tom ve výsledku asi podobně. Sice 5/8 ms, ale ovulaci až 17dc☺️

marta_kovar
10. zář 2019

@vladienka Tak já jdu až 7.10 😲 To bude šílená doba..

michy123
10. zář 2019

Nebojte holky to utece rychle, zase lepsi kdyz tam pujdete v dobe kdyz uz je videt i srdicko nez se stresovat ze tam njeste neni nic moc videt. Drzim palecky! Jinak my jsme ve fazi snazeni tak skoro za mesic uvidim jestli se zadarilo nebo ne :D

dareenn
10. zář 2019

Holky zajímal by mě váš názor...mám možnost koupit jetý kočárek, do kterého jsem se na první pohled zamilovala...cena super, barva boží 😍, stav hodně dobrý...Manžel teda není proti jet se na něj podívat, ale já si pořád říkám, jestli se nechovám jako blázen, ještě ani nemám pozitivní test a už řeším kočárek 🤦🏻‍♀️ Ale říkám si, taková nabídka už znova nebude... Tak já nevím 😆po prvním synovi mám jen sporťák, takže hluboký kočárek bych stejně nakonec kupovala, bazarový...

vladienka
10. zář 2019

@dareenn ja by som nekupila.. ja uz mam aspon pozitivny test, nasla som tiez perfektny inzerat ale proste ho nekupim, zda sa mi to fakt sialene

ebak
15. zář 2019

@dareenn já bych teda taky nekoupila, přišla bych si divně😀

vladienka
15. zář 2019

@marta_kovar to budes uz v ktorom tt?

dareenn
15. zář 2019

@ebak
@vladienka
Jo už mě to přešlo, asi nějaký záchvěv hormonů... 😆
Ptž jsem aktuálně 27DC a 10DPO a na testu ráno sotva znatelný duch, tak to vidím nadějně, další zkusím ve středu to už by mohlo být vidět líp 🙂

marta_kovar
15. zář 2019

@vladienka Teď jsem v 6 tt. Takže asi v 9 tt. 😊 Zase mi to hezky uteče do toho 12 tt kdy je to takové nejisté. 😊

vladienka
15. zář 2019

@marta_kovar njn, jedine co by ma trochu stresovalo, ze minule som sa objednavala na 1. Screening v 9tt a docela pruser, vsade plno, objednali ma az v Podoli na 14+0, takmer to uz neslo spravit

marta_kovar
15. zář 2019

@vladienka Já si myslím, že tady u nás je docela dost míst kam jít. Takže uvidíme. Ale děkuji za radu! 😊😊

ebak
20. zář 2019

Tak co? Někdo další s pozitivním tt?🙂

julinecka24
23. zář 2019

Ahojky holky jsem 3 dpo nebo 4 dpo ted presne nevim ale boli me strasne podbrisek jako kdybych to mela dostat ale mam to mit az 5 rijna jde ze me bily husty vytok poradite mi prosim co to muze byt

julinecka24
Autor odpověď smazal
marta_kovar
23. zář 2019

@julinecka24 Já být tebou tak čekám. Je dost možné, že si ty příznaky jen vsugerováváš. 🙂
A je asi zbytečné si myslet, že jsi v tom, když můžeš být zároveň pak zklamaná.

julinecka24
23. zář 2019

@marta_kovar jj to ja pockam ale tohle vsugerovane nemam bolime podbrisek kdyz si sednu a tak beru clostik uz druhy cyklus a minuly mesic jsem to tak taky mela tak nevim jestli to neni ovulace 17 dc jsem tak nevim test ovu jsem nedelala

marta_kovar
23. zář 2019

@julinecka24 Já jsem ovulaci po pravdě moc neřešila. Občas jsem ji poznala a ani ovulační testy jsem nedělala. S přítelem jsme spolu spali jako obvykle a povedlo se. 😊 A podle fotek co jsi přidávala, jsi ovulaci dle testu již měla. 😊

julinecka24
23. zář 2019

@marta_kovar ja ji poznam diky tomu clostiku ze mam takove bolesti cetla jsem hodne recenzi a skoro vsichni to maji stejny jako ja

terezanovotna30
23. zář 2019

@julinecka24 bílý výtok po ovulaci je úplně normální. Ovulační test jsi nedělala? V diskuzi snažení od září je něco jiného 😁😁. (Jo, sleduju to, když mám čas 😂). Holka hoď se do klidu, přestaň hledat nějaký neexistující příznaky, protože ty jsi tak upnutá na to, že se to jak naschvál dařit nebude.
Všem těhulím jinak gratuluju.

eelliikk
23. zář 2019

@terezanovotna30 moje slova 🙏🏻😏

aneta15
23. zář 2019

@serenna30 holky čekám třetí miminko a jsem v pátém týdnu ale vypadám jak v pátém měsíci. Mám neskutečně velké tvrdé břicho,hlavně večer. Jinak se cítím výborně. Ráda bych to tajila ale dnes přišla dcera a říká mi ...ty máš tak velký břicho jak kdybys tam měla mimino. Máte to také ?

terkakl
23. zář 2019

Ahoj holky, tak po delší odmlce se hlásím. Prcek se drží, zítra jsem 7+2 a jdu na UTZ. Mám super doktorku a dělala mi i první těhu ultrazvuky co 14 dní. Jsem.zvědavá, jestli bude vidět ❤. Jinak udělal se mi zase opar, stejně jako u prvního prcka, ale tentokrát se o mě už skoro dva týdny pokouší šilený nevolnosti a celodenní únava... Tak ve skrytu duše doufám, že to bude ten náš vytoužený chlapeček 🙂 naše dvouletá Elenka bude prima ségra 🙂

mimisef
24. zář 2019

@julinecka24 ahoj co čtu tvoje příspěvky,tak mi přijde že se ptáš pořád na to samé a extrémně se pozorujes.... tlačiš na to moc,taky jsem byla extrém v tt testech ale až takhle ne, neřeš čípek, ovu,testy,prsa, bílí výtok několikrát do měsíce, začni si užívat sex a nech tomu volný průběh a uvidíš výsledky....🍀❣️ať se brzy zadari ale věř mi je to v hlavě

mimisef
24. zář 2019

@aneta15 ahojky také čekám 3 zatím jsem úplně malinko... taky chci utajit do Vánoc...kdy ti tak začlo vidět bříško?

marta_kovar
24. zář 2019

@mimisef Já jsem asi v 7 tt a rozhodně nevím jak to utajit do Vánoc. Nějaké tipy?😀

aneta15
24. zář 2019

@mimisef mám vyvalenej špek, kterej nejde zatáhnout 🙂, nejsem tlustá a netěhotná mám normální plochý břicho, pátý týden a masakr. Večer jak v pátem měsíci. Až jsem se včera při pohledu do zrcadla zděsila. Já čekám na sedmý týden a po potvrzení u doktora s tím jdu ven 🙂. Musím hlavně v práci, dělám 16 hodinové směny a večer už sotva pletu nohama.

marta_kovar
24. zář 2019

@aneta15 Ježiš tak ty směny ti nezávidím. Já jsem ráda, že sedím v kanclu a nic moc nemusím dělat. Ale večer taky vypadám jako sumo. Prsa mám o číslo větší a nemůžu ani bolestí spát na břiše.😒 Ale mám zase super prsa😅

aneta15
24. zář 2019

@marta_kovar nechci být trapka a vzít si těhotenský džíny ale nevím jak ten špek zamaskovat 😀 dělám na benzině, jsem tam celý den sama takže žádná hitparáda, včera nachozeno slušných 16 km 🙂

marta_kovar
24. zář 2019

@aneta15 Já se snažím nosit volné oblečení které nosím normálně. Takže to není tolik vidět. Ale když si lehnu do postele a nezatahuji břicho tak se taky docela děsím.😨😀
Tak se teď hlavně musíš více šetřit.

Strana