icon

Snažení o miminko: Diskuse srpen 2022

teplaka1
14. srp 2022

Ahojky holky,ktera se taky tento mesic snaží o miminko..? 🙂
Poslední MS 30.7. a ovulka proběhla podle příznaků pred 2 dny..Vim ze je brzy a bude to dlouhé čekání.Tak jsem si ho chtěla zkrátit tady a popovidat..

Strana
z6
lipline
29. srp 2022

@teplaka1 jsem na tom stejně ;)

bredda
3. zář 2022

Ahoj holky, přidám se k vám. My se teda snažíme už skoro rok. Nějak jsem tomu letos po problemech co jsem měla nedavala už šanci, ale teď to vypadá docela nadějně. 😊 Už asi od 5dpo mě poboliva spodek tak jsem tusila, ze se něco děje. Dnes 11dpo. Pokud by někdo založil soukromou skupinu ráda se přidám.

misiatko69
4. zář 2022

@bredda je tam ☺️

bredda
4. zář 2022

@misiatko69 Snad to vyjde 🤩 měla jsem trochu obavy protože na mamatest jsou teď takovy nic moc recenze. Tak jsem dobehla pro Maxe a asi dobrý. Čárky už jsou pekny.

mionella
4. zář 2022

@bredda gratuluji mooc... krasne čárky🍀❤️ ja dnes 10 nebo 9DPO a zatím bílo...kéž bych zítra mela takovou čárku jako ty včera 😀 a můžu se zeptat jestli jsi testovala 10DPO ??a měla jsi tam něco už??předem moc děkuji za odpověď😊

bredda
4. zář 2022

@mionella Díky ❤️ Testovala samozřejmě, musela jsem to zkusit.😂 Něco malinko tam bylo. Ale skoro neviditelný. Držím palce. 🍀

mionella
4. zář 2022

@bredda taky děkuji moc😊❤️ i za odpověď 😊

misiatko69
6. zář 2022

@bredda krásne ☺️, ja som dnes bola prvý krát u dr a mám to potvrdené aj so srdečnou akciou ❤️

teplaka1
autor
6. zář 2022

Moc všem gratuluji 🍀🙂❤️ja bohužel to štěstí tento nesic neměla...ale ja jsem dnes 11 DC zacina me pobolivat podbřišek,tak si myslim ze budu mít
brzy ovulaci 🙂 Jste na tom nekdo podobně?

anetttie
7. zář 2022

Ahoj holky já jsem byla na KET 30.8. Dávali 5ti denní embrijko s vyšetřením PGT. Dnes jsem dělala test a vůbec nic 😔. Asi je ještě brzy a nějaká šance tam je.

mionella
7. zář 2022

@anetttie nebuď smutná pokud nějaká šance ještě je...a to by bylo tvoje první těhotenství??

anetttie
7. zář 2022

@mionella měla jsem před dvouma rokama mimoděložní a před rokem samovolný potrat 8my týden.

mionella
7. zář 2022

@anetttie tak věřím že pokud ještě šance že to dobře dopadne..držím pěsti ✊️💖🍀mě to teď neklaplo 4ty pokus od vysazeni HA... a protože jsem starší na nic nečekám a jsme objednání na 21 září do IVF centrum na první konzultaci...

spygy
8. zář 2022

@mionella taky se teď začínáme snažit 4., měsíc, ale je to ještě krátká doba, říká se, že do roka ro je ok, mělo by se řešit až po roce

anetttie
8. zář 2022

@mionella tak já už taky nejsem nejmladší. Snad se všechny co nejdřív dočkáme.

kapecko22
8. zář 2022

@spygy ja otehotnela prirozene po 22 mesicich. Nemela jsem od gynekologa nasazene zadne leky. 4 mesice jsou jeste kratka doba. Drzim palce...

mionella
8. zář 2022

@spygy
@anetttie
@kapecko22 holky ja vím že 4mesice je teoreticky nic ale mě už je 45....a kdyz jsem se jen Informativně v IVF centru ptala jestli je to brzo ...tak prý v mém věku se to bere jinak...ze prý bych se mohla dočekat možná spíš k přechodu...I tak prý ani transfer se hned neplánuje..nejdřív se nasazují léky a bude prý potřeba vyšetřit spermiogram partnera pak možná inseminace a teprve potom...možná ten transfer (KET)

anetttie
8. zář 2022

@mionella tak to mě táhne na 31.Budu moc moc držet palečky ať se brzo dočkáte. 🍀✊✊

mionella
8. zář 2022

@anetttie dekuji moc však já tobě taky 😊🍀 ty jsi mlaďounka....máš času spousty...😊

anetttie
8. zář 2022

@mionella děkuji.. No taky mi běží čas. Snad vše dobře dopadne.

spygy
8. zář 2022

@mionella aha, tak ro potom je znát každý měsíc, to jsem nevěděla, mě bude příští měsíc 35.

mionella
8. zář 2022

@spygy jj přesně jak říkáš pro mě je teď každý měsíc důležitý a dostávám se tím pádem do psychického tlaku ....I tak věřím že to dám🙈😀

spygy
9. zář 2022

@mionella a nejhorší je, jak všude slyším ta je těhotná a tahle porodila a nebo vidím všude těhule

mionella
9. zář 2022

@spygy to tak bývá..ale neboj my to zvládneme 😊 a ty jsi v jaké fázi cyklu teď??

spygy
10. zář 2022

@mionella mě čeká ovulace cca za tři dny, snažíme se jak se dá, tak uvidíme, snad 4., cyklus bude úspěšný

mionella
10. zář 2022

@spygy ja mám 8dnů do ovulace ...tak to máme při sobě 😊 tobě držím palce😊 tak třeba nám to klapne oběma....❤️

spygy
11. zář 2022

Tak jsem si říkala, že ovu testy dělat nebudu, ale nedalo mi to

mionella
12. zář 2022

@spygy taky jsem myslela že je dělat nebudu.....ale taky to nevydržím ale chci vědět kdy ovulace byla...😊super....tak ty už víš....😊

mionella
22. zář 2022

Ahoj holky tak jsem byla včera na první konzultaci v IVF centru a mam z toho hodně dobrý pocit...za první konzultaci jsem vůbec nic neplatila a mudr mě šokovala tím.....ze jak jsem si myslela že dělám ovulacni testy a testovací čarecku mívám tmavsi než kontrolní...a zvedne se mi bazalni teplota že je to důkaz že ovulace proběhla....tak ikdyz je to tak že už jsem měla zásobou 5 dnů po pozitivním testu a bazalni těsta nahoře....vajíčko zůstalo neuvolnene...změnila ho prý docela pěkně na můj věk....a řekla mi ze jakoby hormonální ovulace proběhla protože jsem měla krásné narostlou a pry opravdu vysokou sliznici ....ale vajíčko zůstalo neuvolneno... prý tento cyklus už je pozdě na injekci pro uvolnění vajíčka...ale jsem už objednaná na ten příští že mi dá tu injekci...vzali mi krev na hormonální rozbor i partnerovi a oartner jde na spermiogram....a že jestli je partner v pořádku že by mohla tato injekce v mém případě pomoci...tak ksem byla v šoku jak si myslím ze funguji...jenom za sebe můžu říct že jsem moc ráda že jsem tam v mém věku zašla...a zatím mě to vůbec nic nestálo 🙂 a ta injekce prý draha není tuším do 500kč

Strana
z6