Snažení o miminko: Diskuse srpen 2022
Ahojky holky,ktera se taky tento mesic snaží o miminko..? 🙂
Poslední MS 30.7. a ovulka proběhla podle příznaků pred 2 dny..Vim ze je brzy a bude to dlouhé čekání.Tak jsem si ho chtěla zkrátit tady a popovidat..
Ahoj holky, přidám se k vám. My se teda snažíme už skoro rok. Nějak jsem tomu letos po problemech co jsem měla nedavala už šanci, ale teď to vypadá docela nadějně. 😊 Už asi od 5dpo mě poboliva spodek tak jsem tusila, ze se něco děje. Dnes 11dpo. Pokud by někdo založil soukromou skupinu ráda se přidám.
@bredda je tam ☺️
@misiatko69 Snad to vyjde 🤩 měla jsem trochu obavy protože na mamatest jsou teď takovy nic moc recenze. Tak jsem dobehla pro Maxe a asi dobrý. Čárky už jsou pekny.
@bredda krásne ☺️, ja som dnes bola prvý krát u dr a mám to potvrdené aj so srdečnou akciou ❤️
Moc všem gratuluji 🍀🙂❤️ja bohužel to štěstí tento nesic neměla...ale ja jsem dnes 11 DC zacina me pobolivat podbřišek,tak si myslim ze budu mít
brzy ovulaci 🙂 Jste na tom nekdo podobně?
Ahoj holky já jsem byla na KET 30.8. Dávali 5ti denní embrijko s vyšetřením PGT. Dnes jsem dělala test a vůbec nic 😔. Asi je ještě brzy a nějaká šance tam je.
@spygy
@anetttie
@kapecko22 holky ja vím že 4mesice je teoreticky nic ale mě už je 45....a kdyz jsem se jen Informativně v IVF centru ptala jestli je to brzo ...tak prý v mém věku se to bere jinak...ze prý bych se mohla dočekat možná spíš k přechodu...I tak prý ani transfer se hned neplánuje..nejdřív se nasazují léky a bude prý potřeba vyšetřit spermiogram partnera pak možná inseminace a teprve potom...možná ten transfer (KET)
Ahoj holky tak jsem byla včera na první konzultaci v IVF centru a mam z toho hodně dobrý pocit...za první konzultaci jsem vůbec nic neplatila a mudr mě šokovala tím.....ze jak jsem si myslela že dělám ovulacni testy a testovací čarecku mívám tmavsi než kontrolní...a zvedne se mi bazalni teplota že je to důkaz že ovulace proběhla....tak ikdyz je to tak že už jsem měla zásobou 5 dnů po pozitivním testu a bazalni těsta nahoře....vajíčko zůstalo neuvolnene...změnila ho prý docela pěkně na můj věk....a řekla mi ze jakoby hormonální ovulace proběhla protože jsem měla krásné narostlou a pry opravdu vysokou sliznici ....ale vajíčko zůstalo neuvolneno... prý tento cyklus už je pozdě na injekci pro uvolnění vajíčka...ale jsem už objednaná na ten příští že mi dá tu injekci...vzali mi krev na hormonální rozbor i partnerovi a oartner jde na spermiogram....a že jestli je partner v pořádku že by mohla tato injekce v mém případě pomoci...tak ksem byla v šoku jak si myslím ze funguji...jenom za sebe můžu říct že jsem moc ráda že jsem tam v mém věku zašla...a zatím mě to vůbec nic nestálo 🙂 a ta injekce prý draha není tuším do 500kč

@teplaka1 jsem na tom stejně ;)