icon

Snažení o miminko skoro 2 roky

dendasubaristka
22. kvě 2018

Zdravim holky,tak nejak nevim kudy kam. Byla jsem tady pred pul rokem kdy to byl skoro rok a pul. Rekla jsem si pak v jednu chvili prdim na to necham to tak a treba se povede. No a ejhle jsem tady znovu. Pekne mi s toho zacina druhym mesicem hrabat. Chtela bych strasne vypnout a nechat tomu volny prubeh a.nejde to. Doufam ze vypsanim mi trochu pomuze a ulevy se mi. Manzel se strasne na miminko tesi ale ted je ve stadiu kdy to nechava tak a nehrouti se s roho. Rikal ze tomu nechava volny prubeh,ze to nehroti a ze mu nevadi pokud se povede treba za dalsi rok,dva. Ze vi ze tomu moc nepomuze kdyby to hrotil. Ja si myslim ze to je mnou ze ja na to porad myslim a diky tomu to nejde. Zacinam s toho byt fakt vnitrne spatne a nevim jak dal. Pritom sama vim ze neni kam spechat proc. Muzeme si uzivat nas krasny vztah a dite bude takovy bonus. Ale prijdou dny kdy maji byt plodne a ja porad myslim na to aby byl sex. Pokud neni jsem s toho nestastna.nedavam to na jevo. Sex si uzivam miluju ho,ale pocity vnitrni me zziraji.

Strana
z4
ruzicka06
6. čer 2018

@1nelinka Ahoj. Tak to jsem ráda, že slyším pozitvní reakce na fertility blend. My ho také užíváme, zatím jen 14 dní. Máme tu variantu pro páry 🙂 Tak gratuluju, že se zadařilo 🙂

Strana
z4