Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?
Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?
@nicoleluan jo za sveho dr. jsem ráda, ale snad se to srovná ať mám ovulaci normálně a ne při ms.
@nicoleluan já dnes psala dopis miminku místo Ježíškovi ❤️ nevím jak mě to napadlo ale doporučuji, vypíše se co tě trápí když nepřichází a proč jsi pro něj vhodná maminka, můžu říct že je to hezké doporučila mi to kamarádka prostě píšeš a adresujes to budoucímu miminku .
@martina_cz
@nicoleluan tak já moc polypy a tyhle věci přez Dr neléčim, věřím trochu v jiné věci, když si vezmeš každý tvor na zemi nemá problém s rozmnožováním jen člověk ma furt nějak problém....beru to tak že každá jsem plodná jen to má prostě svůj čas
@carolineg1 tak já s cyklem u první neměla problém, ale teď mám ovulaci při ms a to není uplně praktický 🥹 snažila jsem se to rovnat bylinkama, ale nepomohlo mi to 🥲
@martina_cz já sem zas 5 DC a mám pozitivni ovu test 🤣🤣🤣
@carolineg1 aha 😁
Tak to nakonec polyp není 🎀 všechno vevnitř vypadá jak má. Nabízela mi hormony a nebo folikulometrii, ale odmítla jsem. Prý je normální se snažit rok…
V dubnu mám peventivku, takže když do té doby nic, tak to začneme nějak řešit.
Už jsem hozená do klidu
@martina_cz my si daly teď po ms Ob den....
@nicoleluan my už se snažíme dva..ale byla sem že začátku dost nevyrovnaná
@carolineg1 no my tenhle měsíc nic, tim že ovulka už byla 🤷🏻♀️ takže si tenhle měsíc užijem “bez snažení” doufám, že mi to ten duphaston srovná.
@carolineg1 a řešila si to nějak s doktorem?
@nicoleluan nemyslím že jsem případ pro doktory...jsou ženy co jsou na tom hůř já dvě přirozeně mám tak nevidím důvod proč by nemělo vyjít třetí ❣️
@martina_cz tak třeba můžeš mít dvě
@carolineg1 jo taaaak, já myslela, že děti nemáš 😅🤦🏼♀️ tak to potom jo 🌸
@carolineg1 myslím, že to by tam dr asi viděl, hlavně nevím jestli ten duphaston ovu neblokuje.
@nicoleluan mám ale s jiným chlapem
@martina_cz já zrovna myslím že jo
Tak jedeme dále, dnes 3 DC, ovulace by mohla vycházet mezi vánocema a Silvestrem😉
Ahoj, jsem 2DPO, sex byl v den ovu a den po. Tak uvidíme. MS by měla přijít 21.12., tak snad už konečně nedorazí
@carolineg1 hustý, už se to rýsuje 🍀 já si tenhle měsíc dávám s testy oraz. Stejně na sobě ovulaci poznám… Udělám si na konci roku jen tt test, mám to 31. dostat 🙋🏼♀️
@nicoleluan upřímně ovulaky došli a nechce se mi kvůli nim do toho mrazí takže jedem Ob den a tečka
Ty jo holky, jakto, že mám na ovu testech 2 čárky pořád, kdy testovací sílí a pak slábne, ale je tam celý měsíc. A pak vidím, že některý holky tam tu testovací mají fakt až když mají plodný období? Možná budu za debila, ale fakt mě to zajímá
@nicoleluan já dnes 1dpo
@carolineg1 já takyyyyyyy 😁😁
Ahoj, i já se pridávám 🙃 po několika letech snažení poprvé 4 dny zpoždění.. tak uvidíme 🫢
@nicoleluan tak já budu asi i testovat 30.12 nebo na silvestra...teď už to vyšlo určitě
@carolineg1 negativní
@carolineg1 přesně to já mám taky v plánu 😁😁🍀🍀🍀
To ja si nejsem tak jistá, že to vyšlo… každopádně raději počítám s tím, že ne

@martina_cz tak to máš štěstí, že ti alespoň neco nasadí. Mě spíš ta doktorka jen tak odbyla
Ještě dneska ten ultrazvuk skrz ten polyp