icon

Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?

spygy
24. lis 2022

Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?

Strana
z6
nicoleluan
7. pro 2022

@martina_cz tak to máš štěstí, že ti alespoň neco nasadí. Mě spíš ta doktorka jen tak odbyla
Ještě dneska ten ultrazvuk skrz ten polyp

martina_cz
7. pro 2022

@nicoleluan jo za sveho dr. jsem ráda, ale snad se to srovná ať mám ovulaci normálně a ne při ms.

carolineg1
7. pro 2022

@nicoleluan já dnes psala dopis miminku místo Ježíškovi ❤️ nevím jak mě to napadlo ale doporučuji, vypíše se co tě trápí když nepřichází a proč jsi pro něj vhodná maminka, můžu říct že je to hezké doporučila mi to kamarádka prostě píšeš a adresujes to budoucímu miminku .

carolineg1
7. pro 2022

@martina_cz
@nicoleluan tak já moc polypy a tyhle věci přez Dr neléčim, věřím trochu v jiné věci, když si vezmeš každý tvor na zemi nemá problém s rozmnožováním jen člověk ma furt nějak problém....beru to tak že každá jsem plodná jen to má prostě svůj čas

martina_cz
7. pro 2022

@carolineg1 tak já s cyklem u první neměla problém, ale teď mám ovulaci při ms a to není uplně praktický 🥹 snažila jsem se to rovnat bylinkama, ale nepomohlo mi to 🥲

carolineg1
7. pro 2022

@martina_cz já sem zas 5 DC a mám pozitivni ovu test 🤣🤣🤣

martina_cz
7. pro 2022

@carolineg1 aha 😁

nicoleluan
7. pro 2022

Tak to nakonec polyp není 🎀 všechno vevnitř vypadá jak má. Nabízela mi hormony a nebo folikulometrii, ale odmítla jsem. Prý je normální se snažit rok…
V dubnu mám peventivku, takže když do té doby nic, tak to začneme nějak řešit.
Už jsem hozená do klidu

carolineg1
7. pro 2022

@martina_cz my si daly teď po ms Ob den....

carolineg1
7. pro 2022

@nicoleluan my už se snažíme dva..ale byla sem že začátku dost nevyrovnaná

martina_cz
7. pro 2022

@carolineg1 no my tenhle měsíc nic, tim že ovulka už byla 🤷🏻‍♀️ takže si tenhle měsíc užijem “bez snažení” doufám, že mi to ten duphaston srovná.

nicoleluan
7. pro 2022

@carolineg1 a řešila si to nějak s doktorem?

carolineg1
8. pro 2022

@nicoleluan nemyslím že jsem případ pro doktory...jsou ženy co jsou na tom hůř já dvě přirozeně mám tak nevidím důvod proč by nemělo vyjít třetí ❣️

carolineg1
8. pro 2022

@martina_cz tak třeba můžeš mít dvě

nicoleluan
8. pro 2022

@carolineg1 jo taaaak, já myslela, že děti nemáš 😅🤦🏼‍♀️ tak to potom jo 🌸

martina_cz
8. pro 2022

@carolineg1 myslím, že to by tam dr asi viděl, hlavně nevím jestli ten duphaston ovu neblokuje.

carolineg1
10. pro 2022

@nicoleluan mám ale s jiným chlapem

carolineg1
10. pro 2022

@martina_cz já zrovna myslím že jo

bertik20
11. pro 2022

Tak jedeme dále, dnes 3 DC, ovulace by mohla vycházet mezi vánocema a Silvestrem😉

carolineg1
11. pro 2022

Tento měsíc to hlídám
Už začíná být vidět....

vercaaevzen
11. pro 2022

Ahoj, jsem 2DPO, sex byl v den ovu a den po. Tak uvidíme. MS by měla přijít 21.12., tak snad už konečně nedorazí

nicoleluan
14. pro 2022

@carolineg1 hustý, už se to rýsuje 🍀 já si tenhle měsíc dávám s testy oraz. Stejně na sobě ovulaci poznám… Udělám si na konci roku jen tt test, mám to 31. dostat 🙋🏼‍♀️

carolineg1
14. pro 2022

@nicoleluan upřímně ovulaky došli a nechce se mi kvůli nim do toho mrazí takže jedem Ob den a tečka

vercaaevzen
14. pro 2022

Ty jo holky, jakto, že mám na ovu testech 2 čárky pořád, kdy testovací sílí a pak slábne, ale je tam celý měsíc. A pak vidím, že některý holky tam tu testovací mají fakt až když mají plodný období? Možná budu za debila, ale fakt mě to zajímá

carolineg1
17. pro 2022

@nicoleluan já dnes 1dpo

nicoleluan
17. pro 2022

@carolineg1 já takyyyyyyy 😁😁

tygrpotapec
17. pro 2022

Ahoj, i já se pridávám 🙃 po několika letech snažení poprvé 4 dny zpoždění.. tak uvidíme 🫢

carolineg1
17. pro 2022

@nicoleluan tak já budu asi i testovat 30.12 nebo na silvestra...teď už to vyšlo určitě

pajasala
17. pro 2022

@carolineg1 negativní

nicoleluan
17. pro 2022

@carolineg1 přesně to já mám taky v plánu 😁😁🍀🍀🍀
To ja si nejsem tak jistá, že to vyšlo… každopádně raději počítám s tím, že ne

Strana
z6