icon

Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?

spygy
24. lis 2022

Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?

Strana
z6
pepinka22
17. pro 2022

Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat. Dneska bych měla byt 7DPO. To čekání je nekonečné, mate to taky některá tak?

elllienka
17. pro 2022

@pepinka22 já 3 dpo... 🤦🏻‍♀️😅

carolineg1
17. pro 2022

@nicoleluan tak teď by to bylo divný máme sex ob den a včera byl dvakrát to už by bylo divný

nicoleluan
17. pro 2022

@carolineg1 to my měli tenhle měsíc taky, stejně jako minulý. Držím palce 🍀

lipline
19. pro 2022

@pepinka22 já jsem 8 DPO dneska 🙂 takže o den 🙂

vercaaevzen
Autor odpověď smazal
pepinka22
19. pro 2022

@elllienka taky ti to tak moc neutika?? 😀

pepinka22
19. pro 2022

@lipline ahojky, tak to můžeme testovat nějak spolu 🤗 zkoušela jsem dnes, 9DPO - negativní, ale pořad si říkám a uklidnuji se, ze je brzo… prsa me teda dost bolí a břicho taky, ale to s klidem muže byt PMS…

elllienka
19. pro 2022

@pepinka22 vůbec, myslela jsem si že ten předvánoční a vánoční čas dám, protože je furt co dělat a řešit, aleeee nepomáhá 😅

lipline
20. pro 2022

@pepinka22 budu zkoušet test zítra, protože potřebuju kdyžtak vysadit ve čtvrtek utrogestan, tak ať udělám dva testy... tak pak dám vědět 🙂 ale u nás šance moc není, protože jsem se s manželem 'potkali' kolem ovulace jen jednou.... ale naděje umírá poslední 🙂 zkoušela jsi test i dnes, nebo to budeš zkoušet obden ?

lipline
20. pro 2022

@pepinka22 prsa mě od neděle strašně svědí a včera začli i bolet - bolest jsem zvyklá před MS, ale to svědění je šílený... ale taky jak mrzne je pokožka víc vysušená po celém těle...

pepinka22
20. pro 2022

@lipline ahojky, myslím, ze nevadí, ze jste se potkali jen jednou, důležité je, ze jste se potkali ve správný čas a přesně naděje umírá poslední.
Já dnes odolala, ale teda svrbi me všechny prsty. Žijí v cizině a sehnala jsem jen ty méně citlivé 25iu/ml testy, tak si říkám, ze je to zbytečně plácání a budu zklamaná. Pořad doufám ve dvě // jako vánoční překvapeni, no tak snad to klapne. Chtěla bych testovat ve čtvrtek - to budu 12DPO a 2 dny před M/S a říkám si, ze to už by mohlo něco ukázat. Dej zítra vědět jak to u tebe vypadá. A držím palce 🤞

lipline
21. pro 2022

@pepinka22 jak jsem čekala - negativní!

pepinka22
21. pro 2022

@lipline tak možná je ještě brzo, není ?
Ale já taky testovala a možná bych tam něco maaaaaaalo vykoukala, ale pouhým okem take negativní. Tak myslím, ze nic, dnes 11 DPO. 🤷‍♀️

eve93
22. pro 2022

Ahoj holky,rada se k vám přidám dneska 6DPO

nicoleluan
22. pro 2022

@eve93 tak to jsme stejně. Kdy začneš testovat?

eve93
22. pro 2022

@nicoleluan chci vydržet co nejdéle,ale moc si neverim 😁 tak,ze určitě úterý,středa

nicoleluan
22. pro 2022

@eve93 já si řekla, že to zkusím až 31.
Ale určitě to nevydržím a udělám ho na Vánoce 😂 cítím to v kostech, že ho udělám… i když je to moc brzy 🫣

eve93
22. pro 2022

@nicoleluan já si zatím fandím,že vydržím jen se mi nedaří na to nemyslet🙈

nicoleluan
27. pro 2022

Tak co holky, už jste testovaly? Já teď… a je tam pěkný prd 😁 takže se v novém roce uvidíme stále tady

hester92
27. pro 2022

Ahoj holky, dnes bych mela byt 5dpo - je na tom nekdo podobne?☺️

bertik20
27. pro 2022

Čekám kdy se ovulace ráčí dostavit😏 snad zítra??

eve93
28. pro 2022

Já taky testovala a taky prd😁 tak snad v lednu 😁

martina_cz
28. pro 2022

Já očekávám v blízkých dnech ovulaci 😊 dneska jsem 7dc

spygy
autor
29. pro 2022

Také čekám již ovulaci, tak uvidíme...

martina_cz
29. pro 2022

Holky, tak u mě to bude asi anovulační cyklus. Měla jsem teď 4dny plodný hlen, ale ovulační test nebyl pozitivní ani jeden a čípek mám už taky tvrdej. Jsem zvědavá na zítřejší bt, měla jsem 2 dny teploty tak to ovlivňovalo i bt. 🥹 tak snad v únoru no..

nicoleluan
30. pro 2022

Holkyyy?? Může tt reagovat na začínající menstruaci?

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan to si nemyslim, tt reaguje na hcg.

nicoleluan
30. pro 2022

@martina_cz koukejte na testy.. od dnešního rána mám slabounce světle růžový výtok. Tak se mi to asi rozjíždí. Ms má být zítra. Ale bude asi dnes 😩

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan čárky tam jsou, teď je otázka jestli to jsou falešňáci nebo ne. Já u dcery špinila dlouho, takže to se může dít i v těhotenství. Nemáte i jiný test? Řekla bych, sle že je čárka silnější ✊🏼

Strana
z6