Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?
Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?
@nicoleluan tak teď by to bylo divný máme sex ob den a včera byl dvakrát to už by bylo divný
@carolineg1 to my měli tenhle měsíc taky, stejně jako minulý. Držím palce 🍀
@pepinka22 budu zkoušet test zítra, protože potřebuju kdyžtak vysadit ve čtvrtek utrogestan, tak ať udělám dva testy... tak pak dám vědět 🙂 ale u nás šance moc není, protože jsem se s manželem 'potkali' kolem ovulace jen jednou.... ale naděje umírá poslední 🙂 zkoušela jsi test i dnes, nebo to budeš zkoušet obden ?
@lipline ahojky, myslím, ze nevadí, ze jste se potkali jen jednou, důležité je, ze jste se potkali ve správný čas a přesně naděje umírá poslední.
Já dnes odolala, ale teda svrbi me všechny prsty. Žijí v cizině a sehnala jsem jen ty méně citlivé 25iu/ml testy, tak si říkám, ze je to zbytečně plácání a budu zklamaná. Pořad doufám ve dvě // jako vánoční překvapeni, no tak snad to klapne. Chtěla bych testovat ve čtvrtek - to budu 12DPO a 2 dny před M/S a říkám si, ze to už by mohlo něco ukázat. Dej zítra vědět jak to u tebe vypadá. A držím palce 🤞
Ahoj holky,rada se k vám přidám dneska 6DPO
@eve93 tak to jsme stejně. Kdy začneš testovat?
@nicoleluan chci vydržet co nejdéle,ale moc si neverim 😁 tak,ze určitě úterý,středa
@eve93 já si řekla, že to zkusím až 31.
Ale určitě to nevydržím a udělám ho na Vánoce 😂 cítím to v kostech, že ho udělám… i když je to moc brzy 🫣
@nicoleluan já si zatím fandím,že vydržím jen se mi nedaří na to nemyslet🙈
Tak co holky, už jste testovaly? Já teď… a je tam pěkný prd 😁 takže se v novém roce uvidíme stále tady
Ahoj holky, dnes bych mela byt 5dpo - je na tom nekdo podobne?☺️
Čekám kdy se ovulace ráčí dostavit😏 snad zítra??
Já taky testovala a taky prd😁 tak snad v lednu 😁
Já očekávám v blízkých dnech ovulaci 😊 dneska jsem 7dc
Také čekám již ovulaci, tak uvidíme...
Holky, tak u mě to bude asi anovulační cyklus. Měla jsem teď 4dny plodný hlen, ale ovulační test nebyl pozitivní ani jeden a čípek mám už taky tvrdej. Jsem zvědavá na zítřejší bt, měla jsem 2 dny teploty tak to ovlivňovalo i bt. 🥹 tak snad v únoru no..
Holkyyy?? Může tt reagovat na začínající menstruaci?
@nicoleluan to si nemyslim, tt reaguje na hcg.
@martina_cz koukejte na testy.. od dnešního rána mám slabounce světle růžový výtok. Tak se mi to asi rozjíždí. Ms má být zítra. Ale bude asi dnes 😩
@nicoleluan čárky tam jsou, teď je otázka jestli to jsou falešňáci nebo ne. Já u dcery špinila dlouho, takže to se může dít i v těhotenství. Nemáte i jiný test? Řekla bych, sle že je čárka silnější ✊🏼

Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat. Dneska bych měla byt 7DPO. To čekání je nekonečné, mate to taky některá tak?