icon

Snažení prosinec 2022. Kdo se přidá ke mně?

spygy
24. lis 2022

Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?

Strana
z6
nicoleluan
30. pro 2022

@martina_cz nee už nemám doma žádný. Tak teď je to asi buď a nebo 👀 Já hlavně ležím s horečkami, takže jsem teď 3 dny do sebe ládovala vše možné od antibiotik po paraleny 😑

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan držím palce ✊🏼 u mě to vypadá tento cyklus na anovulační cyklus skrz nachlazí 🥹
Tak dejte vědět jak jste dopadla 😊

nicoleluan
30. pro 2022

@martina_cz jak jste to poznala? Myslím to, že byl anovulační?
No asi mi to nedá a sjedu do lékárny

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan příznaky ovulace (ovu hlen, mravenčení v prsou, tlak v břiše a píchání), ale ovulační testy negativní a to jsem jich udělala dost. Vždycky mám ovulaci brzo skrz krátké cykly. Kontroluju si i čípek a podle něj už je taky po, ale test nebyl pozitivní ani jeden. Pochybuju, že by se mi to najednou posunulo třeba o 10 dní a i skrz ty příznaky si nemyslím že by to přišlo znovu.

nicoleluan
30. pro 2022

@martina_cz ahaaa, a nemohlo to být dejme tomu toho 27.12.? Já mám třeba úplně skok v Lh hormonu. Třeba ráno jasně negativní a večer úplně pozitivní. Já ovu na sobě poznám snad na minutu. Ale zajímavé ty ovu testy 😁 toho 30. to vypadá taky tak, jakože “že byyyy”
No ale kdyby byl anovulační, tak se vám zpozdí i ms, ne? 👀 a k tomu čípku.. taky už jsem si to googlila, ale tam to taky není nějak jasně prokazatelné, ne? Jaký by měl být čípek na začátku těhotenství? Prý se to kolikrát i nepozná. Že je vlastně stejný v těhu jako před menstruací

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan no to jsem si taky myslela, ale pak už nesílil 🤷🏻‍♀️ v těhu nevim to jsem nestudovala, ale při ovu vysoko a měkký a to jsem měla a dneska už ztvrdnul. 7dc jsem měla to ovulační špinění, takže podle mě pokud byla tak asi 7dc, ale nevim no.. nebo jsem řikala, jestli nebyl nárůst lh třeba v noci fakt netušim.

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan nebo, že by byl pozitivní fakt zítra 🤦🏻‍♀️ už jsem z toho magor fakt.

nicoleluan
30. pro 2022

@martina_cz já jsem si právě říkala, že třeba byla taky v noci
Ale hustý… na kolikatou DC ti tedy vychází? 👀

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan pokud by byl pozitivní zítra tak to budu 10dc, takže asi 11dc což je celkem normální dc oproti moji ovulaci při ms 😁 ale třeba nebude. Tohle je pepino test, tak nevim jak jsou spolehlivý.

nicoleluan
30. pro 2022

@martina_cz tak držím palceeee 🍀🍀🍀🍀
Jinak já si zajela do Benu.. a vyšlo mi pěkný prd

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan děkuju❤️✊🏼 já tam něco vidim 🧐

nicoleluan
30. pro 2022

@martina_cz no maliiiiiiinko a po zaschnutí takto. Takže se myslím, že to byla ryska, protože je to takové šedivé

martina_cz
30. pro 2022

@nicoleluan zkusila bych ráno 😊✊🏼

martina_cz
31. pro 2022

@nicoleluan tak u mě se ovu dle teploty nekoná, dneska zase skočila na 36,4 a při pozitivnim testu mívám 36,0-36,1. Bolí mě pěkně prsa, tak jsem zvědavá co z toho bude 🤷🏻‍♀️

bertik20
31. pro 2022

Ovulace proběhla 28.12., tak teď jen doufat ve vánoční zázrak🙏

nicoleluan
31. pro 2022

@martina_cz hmmmm 🤔🤔🤔 to je zvláštní!

nicoleluan
Autor odpověď smazal
nicoleluan
31. pro 2022

@martina_cz tak u mě dnes 1. DC 😑

martina_cz
31. pro 2022

@nicoleluan to mě mrzí 🥹 u mě dneska 10dc

carolineg1
31. pro 2022

@nicoleluan já ještě čekám na ms

carolineg1
31. pro 2022

@bertik20 já taky ještě čekám

carolineg1
31. pro 2022

@spygy jak si na tom vůbec ty

denyma
3. led 2023

Ahojte, tak nám to v prosinci nevyšlo. Přišla MS. Ale za 3 dny mám termín další ms. Přes vánoce nebyl čas nad tím přemýšlet. Takže jsme to nějak víc neřešili. Ale teď je mi už pár dní dost divně. Byli jsme ve vyrivce a mě v ní bylo fakt špatně. Po některým jídle se mi zvedá žaludek. Poboliva mě břicho jako před MS. Bolí mě hlava, trochu se mi točí. Předevčírem jsem měla malinko růžový výtok včera hnědý. A dneska nic. Ale hnědý mám občas přes MS. Tak jsem fakt zvědavá jestli přijde nebo ne. Jsme na dovolené. Test sebou nemám tak to bude překvápko. Nemusela by chodit potvora 🤭

martina_cz
3. led 2023

@denyma ahojky, držím palce vypadá to nadějně ✊🏼😊

denyma
3. led 2023

@martina_cz moc děkuji, nicméně sotva jsem to dopsala tak jsem se šla vycurat a zase jsem měla hnědý výtok takže to vidím spíš na MS. Achjo. Ale to neva Budem se snažit dal 😊

martina_cz
3. led 2023

@denyma třeba se to nerozjede, já u dcery špinila dlouho ✊🏼😊

martina_cz
4. led 2023

Ahoj holky, děje se tohle někomu? Nevim už co si o tom myslet 🙈

lipline
4. led 2023

@martina_cz asi bych v tom nehledala moc vědu, a prostě dokud není pozitivní tak neřešila.... ten LH hormon v těle různě kolísá a taky ty testy může ovlivnit pitný režim....

martina_cz
4. led 2023

@lipline no já už je dělám 5tý cyklus a vždycky mi po takovehle hodnotě to lh vyletělo a teď se furt drží okolo 0.50 tak mi to připadá zvláštní.. do toho ješte špinim.

lipline
4. led 2023

@martina_cz já je mám teda taky pořád nízký a 0,5 mám skoro až v den kdy pak chytnu i pozitivní, ale pokud aji špiníš a jsi 14Dc, tak je to divný, těhotenskej jsi nezkoušela teď někdy ?

Strana
z6