icon

Snažení září 2019.

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo

doctusovka
6. říj 2019

@nina004 10 dpo jsem neměla vůbec nic. Pořádnou čárku jsem měla 4 dny po zpoždění

nina004
6. říj 2019

Nedalo mi to a skusila som teraz poobede este raz. Ja tam toho ducha vidim. Ale necham to uz tak a vyskusam to zas v stredu, to uz by mala prist MS. (dve spodne robene dnes a prvy som vyhrabala z kosa)

zizibou
6. říj 2019

Ahoj holky, jdu si sem tak trochu pro radu a mozna uklidneni. Dcera chytla ve skolce nejaky sileny bacil. Od ctvrtka horecky, sileny kasel, no proste desny. Uz treti noc poradne nespime..
No a ja dnes zvysena teplota 37,7, bolest hlavy, sije, pali me oci, proste jsem to chytla, ale citim, ze telo tak nejak zapasi. A ted jsem si precetla nekde v diskuzich, ze viroza/chripka a vysoke teploty muzou poskodit plod nebo zpusobit potrat. Vzala jsem si paralen, ale mam velke obavy, co bude 😥. V prvnim tehotenstvi jsem byla zdrava jako ryba. Zitra budu volat na gyndu (i kdyz jsem puvodne mela v planu zavolat tam az za dalsi tyden). Ach jo..
Co si myslite, mate s tim nektera zkusenost?

leilinkaa
6. říj 2019

@julinecka24 je to je super, moc ti gratuluji!!! Hlavne at je vse ok. Mi pujdem z radosti uz do 4 cyklu snazeni ...tak uvidime kdy....

mimisef
6. říj 2019

Holky dnes úplně malinko spinim je to fakt minimální a úplně svetlounke jsem v 6 TT ale už jsou na mě depky a strach 😧😧😧😧 Měl nebo má někdo zkušenosti?

ladunka111
6. říj 2019

@zizibou ja mela s dcerou to samé nez jsem zjistila že jsem tehu, a vlastně to samé i tento měsíc nez jsem zjistila těhotenství.. Paralen můžeš, ale lij do sebe litry čaje s citronem a malinko zázvoru.. Mě to z toho dostalo! Přeji ať je vše ok.. Neboj pokud se mimi má udržet, můžeš skočit padákem a nic se nestane!

zizibou
7. říj 2019

@ladunka111 moc děkuji za uklidnění 🤗 k doktoru už chodíš?

zizibou
7. říj 2019

@mimisef to bude určitě dobré 😉 pokud to není zřetelně jasná krev..
Zajdi si ale k dr ☺️

mimisef
7. říj 2019

@zizibou je svetlounke a málo, ale.... bolí mě i dnes v kříži pěkně, zítra jdu k lékaři tak to řeknu, člověk se bojí i banalit

zizibou
7. říj 2019

@mimisef já ti úplně rozumím 😉 taky mám teď obavy, ale měly bychom se snažit být v klidu. Držím palce, ať je vše v pořádku. Já se dnes marně snažím dovolat doktorce..

mimisef
7. říj 2019

@zizibou to už dvě děti mám,teď jsem těhu po dlouhé pauze (13 let) mladí jsem neřešila, nečetla,dělala úplně všechno ..teď když kolem mě bylo tolik smutných věci ohledně těhu...si to člověk bere na sebe a má strach...ty jsi v jakém týdnu?

zizibou
7. říj 2019

@mimisef jasny, to chapu. Take jsem u prvni nic moc neresila. Ale mam pocit, ze cim je clovek starsi a ma ruzne zkusenosti z okoli apod, zacne nektere veci moc prozivat.
Jsem v 5tt 😉

teplaka1
7. říj 2019

Tak jsem dnes byla u gynekologa,bolelo me celou noc břicho a měla jsem pocit jako bych melato mít zánět moc.měchýře..říkal ze tam žádný zánět není,ze mam krásný tehotensky vytok ale ze tam zatím nic nevidí..prý jsem 4 tyden..No a břicho bolí prý kvůli tomu ze si ještě tělo nezvyklo na něco nového..Bral mi krev na HCG tak jsem zvědavá...

teplaka1
7. říj 2019

@nina004 jak jsi na tom?

nina004
7. říj 2019

@teplaka1 Ahoj, asi z toho nakoniec nic nebude. Rano uz bola ciarka slabsia a az po limite. Druhy test neskor bol uz uplne biely. Posledne dni mi bolo aj dost blbo hlavne vcera som mala bolesti ako pred MS, ale o dost silnejsie,hlavne v lavom vajecniku a pichanie v podbrusku. Dnes uz nemam ziadne bolesti. Teplota sa zatial drzi hore, uvidim zajtra rano ci neklesne. Snad to nebude nejaky iny problem 😑
Ako sa dari tebe? Nieco nove?

julinecka24
autor
7. říj 2019

Ahoj holky tak mě to sílí tak jsem strašně šťastná že to konečně po roce a půl vyšlo co myslíte vy první Tycinkovy v sobotu a papírový dneska

teplaka1
7. říj 2019

@nina004 uz jsem psala před příspěvkem nad tebou

nina004
7. říj 2019

@teplaka1 Nevsimla som si. Pekne spravy ti doktor povedal. Mozes byt kludnejsia. Kedy budes mat vysledky HCG? To uz bude vacsia istota.

nina004
7. říj 2019

@julinecka24 Testy vyzeraju krasne 🙂 drzim prsteky 🍀

teplaka1
7. říj 2019

@nina004 zítra po obede 😊 uz teď jsem nervózní

julinecka24
autor
7. říj 2019

@nina004 dekuji

ladunka111
7. říj 2019

@zizibou ano byla jsem min.tyden na odběr hcg testy mam silnější testovací čárku než kontrolní, takže uz jsem klidná..Na další jdu pozítří, budu 5+3 uvidíme zda bude uz něco videt.. Předtím viděl jen zvětšenou dělohu.. Možná mi ani ultrazvuk neudělá a nechá to az na další týden.. Těžko říct

ladunka111
7. říj 2019

Tak ja uz s testy končím 😄je dost jasné a zřetelné ze se hcg krásně a rychle opět zvedlo! Uz se těším az pidalu uvidím na ultrazvuku alespoň zatim jen jako fazolku😊tak ve středu!

nina004
7. říj 2019

@teplaka1 urcite daj vediet ako dopadnes 🙂

ebak
7. říj 2019

@nina004 na spodních dvou duch rozhodně je🙂 držím palce ať se udrží🙂

@zizibou já měla pekelnou chřipku hned po tt. Léčila jsem se klidem a čajem a žádný vliv na tehu to nemělo- dcera je zcela zdravá🙂

ebak
7. říj 2019

@ladunka111 nádhera 😍

ladunka111
7. říj 2019

@ebak děkuji 😘

zizibou
7. říj 2019

@ladunka111 super, vypadá to perfektně 👏🏻
Pak dej vědět, jak dopadl ultrazvuk 😉

zizibou
7. říj 2019

@ebak moc díky za uklidnění 🤗 musím vydržet dva týdny do kontroly a tam se uvidí, no
V klidu být moc nemůžu, chodím do práce, ale snažím se, co to jde ☺️

teplaka1
8. říj 2019

@nina004 Ahoj,tak mam od dr. potvrzeno z krve těhotenství 😊 příští týden jdu na první kontrolu kdy bych měl uz i něco vidět 😊

Strana