Snažení září 2019.
Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo
Ahoj holky, jdu si sem tak trochu pro radu a mozna uklidneni. Dcera chytla ve skolce nejaky sileny bacil. Od ctvrtka horecky, sileny kasel, no proste desny. Uz treti noc poradne nespime..
No a ja dnes zvysena teplota 37,7, bolest hlavy, sije, pali me oci, proste jsem to chytla, ale citim, ze telo tak nejak zapasi. A ted jsem si precetla nekde v diskuzich, ze viroza/chripka a vysoke teploty muzou poskodit plod nebo zpusobit potrat. Vzala jsem si paralen, ale mam velke obavy, co bude 😥. V prvnim tehotenstvi jsem byla zdrava jako ryba. Zitra budu volat na gyndu (i kdyz jsem puvodne mela v planu zavolat tam az za dalsi tyden). Ach jo..
Co si myslite, mate s tim nektera zkusenost?
@julinecka24 je to je super, moc ti gratuluji!!! Hlavne at je vse ok. Mi pujdem z radosti uz do 4 cyklu snazeni ...tak uvidime kdy....
Holky dnes úplně malinko spinim je to fakt minimální a úplně svetlounke jsem v 6 TT ale už jsou na mě depky a strach 😧😧😧😧 Měl nebo má někdo zkušenosti?
@zizibou ja mela s dcerou to samé nez jsem zjistila že jsem tehu, a vlastně to samé i tento měsíc nez jsem zjistila těhotenství.. Paralen můžeš, ale lij do sebe litry čaje s citronem a malinko zázvoru.. Mě to z toho dostalo! Přeji ať je vše ok.. Neboj pokud se mimi má udržet, můžeš skočit padákem a nic se nestane!
@ladunka111 moc děkuji za uklidnění 🤗 k doktoru už chodíš?
Tak jsem dnes byla u gynekologa,bolelo me celou noc břicho a měla jsem pocit jako bych melato mít zánět moc.měchýře..říkal ze tam žádný zánět není,ze mam krásný tehotensky vytok ale ze tam zatím nic nevidí..prý jsem 4 tyden..No a břicho bolí prý kvůli tomu ze si ještě tělo nezvyklo na něco nového..Bral mi krev na HCG tak jsem zvědavá...
@teplaka1 Ahoj, asi z toho nakoniec nic nebude. Rano uz bola ciarka slabsia a az po limite. Druhy test neskor bol uz uplne biely. Posledne dni mi bolo aj dost blbo hlavne vcera som mala bolesti ako pred MS, ale o dost silnejsie,hlavne v lavom vajecniku a pichanie v podbrusku. Dnes uz nemam ziadne bolesti. Teplota sa zatial drzi hore, uvidim zajtra rano ci neklesne. Snad to nebude nejaky iny problem 😑
Ako sa dari tebe? Nieco nove?
@julinecka24 Testy vyzeraju krasne 🙂 drzim prsteky 🍀
@nina004 dekuji
@zizibou ano byla jsem min.tyden na odběr hcg testy mam silnější testovací čárku než kontrolní, takže uz jsem klidná..Na další jdu pozítří, budu 5+3 uvidíme zda bude uz něco videt.. Předtím viděl jen zvětšenou dělohu.. Možná mi ani ultrazvuk neudělá a nechá to az na další týden.. Těžko říct
@ladunka111 nádhera 😍
@ebak děkuji 😘
@ladunka111 super, vypadá to perfektně 👏🏻
Pak dej vědět, jak dopadl ultrazvuk 😉

@nina004 10 dpo jsem neměla vůbec nic. Pořádnou čárku jsem měla 4 dny po zpoždění