Snažení září 2019.
Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo
Testik včera a dnes.. A prvni skoro blití 😫
@ladunka111 gratuluju moc 😊😊
@hanicka2310 moc děkuji a přeji i Vám vytoužené //
Ahoj 🙂 já po revizi začátkem srpna 😕 .. ale menstruace už proběhla a zrovna teď 5 dni dělám ovu testy a pozitivní 🙂 taky se snažíme 🥰 a věříme ve 🍀
@zuzanajaresova
@ebak a máte nějaké příznaky případného těhotenství? Cítíte se jinak?
@007renda jak to myslíte příznaky ? 🙂 tak zatím je asi brzy, abych něco pocitovala, ale doufám, že brzy pocítím a nedostaví se mi menstruace 🙂🍀
@zuzanajaresova já jsem u prvního těhu pár dní před očekávanou menstruaci měla silné bolesti v prsou... A teď mám 5 dní před MS a zatím na sobě nic nepocituji. Tak se jen ptám, jak jsou na tom ostatní ženy 🙂
6 dpo a dneska mě strašně bolí prsa pak mě táhne dole podbrisek a někdy pichne ve vaječníků a MS má přijít doufám že nepřijde 5 rijna
@007renda jo takhle 🙂 no cítila jsem jen nevolnost a bolest v podbrisku jako při menstruaci, ale to těsně, než měla přijít 🙂 jinak žádné jiné pocity nebyly ( myslím ) 😃🙈
@zizibou ano je to tam! Jsem na tom stejně, carka me uz sílí každým dnem.. Gratuluji
@ladunka111 děkuji, ale zatím se neraduji, v cervenci jsem prodelala samovolny potrat..
Ale jsem teda napnuta, jak tohle dopadne 😁
I tobě gratuluji! 😉
@007renda cítím se jinak, mám i některé příznaky, ale nevím zda nejsou vsugerované.u prvních dvou těhotenství jsem měla příznaky až po vynechané ms.Nyni jsem hodně unavená, což jindy jsem v této fázi cyklu naopak plná energie.obcas mi je lehce soufl, víc slinim a poboliva mě břicho... nevím, zítra to mám dostat...no a protože se víc pozoruju tak si říkám že ty příznaky jsou spíš vytoužený....
Ahoj,holky přidávám se k Vám.snažíme se no teda skoro snažíme už rok a 1 měsíc,ale jinak ofiko se snažíme půl roku,příští měsíc to bude 7 cyklus snažení.půl roku mě manžel přemlouval do dalšího snažení,nechtěla jsem,měla jsem dobrou práci pak jsem mu teda řekla,že se snažit budeme.ale v tom půlroce,si nedával pozor tak proto beru,že se snažíme už rok.máme 3 chlapečky a rádi by jsme holčičku.
dnes jsem 6 nebo 9DPO,ale přišla ovu daleko později než chodila.od 2DC do 6DC budu brát clostyl a pak na folikumetrii a pokud bude vše v pořádku tak půjdeme na naše první IUI.
@zizibou dopadne!Drzim pěsti, dej vědět a hod foto jak carka sílí
@zizibou Ahoj tak jak testik?
@ladunka111 ahojky, ještě jsem netestovala, už totiž nemám doma test 😁
Ale nedostala jsem to zatím, bolí mě už několik dní hlava, občas mi bývá nevolno a prsa, to je hotové peklo 🙈
Za chvilku jedu do obchodu, tak koupim ještě jeden test a uvidím..
Ale nevím, jestli bych s tedtováním neměla počkat pár dní 🤔

Ahoj holky co myslite? Mam cca 3 dny do menses