icon

Snažení září 2019.

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo

ladunka111
27. zář 2019

Ahoj holky co myslite? Mam cca 3 dny do menses

ladunka111
27. zář 2019

Testik včera a dnes.. A prvni skoro blití 😫

hanicka2310
27. zář 2019

@ladunka111 gratuluju moc 😊😊

ladunka111
27. zář 2019

@hanicka2310 moc děkuji a přeji i Vám vytoužené //

bruva
27. zář 2019

Аhojky
Vidíte tam něco ?
Jinak ale mám cca 5 dnů do m/s ale samozřejmě to nemůžu vydržet
Protože strašně mne táhne v Podbrisku jako při prvním tehu tak vůbec nevím

zuzanajaresova
27. zář 2019

Ahoj 🙂 já po revizi začátkem srpna 😕 .. ale menstruace už proběhla a zrovna teď 5 dni dělám ovu testy a pozitivní 🙂 taky se snažíme 🥰 a věříme ve 🍀

ebak
27. zář 2019

@bruva přiznám se že nevidím nic, ale není divu 5 dní do ms😉 ale chápu, já jsem 2dny do ms a nejraději bych taky testovala🙂

007renda
28. zář 2019

@zuzanajaresova
@ebak a máte nějaké příznaky případného těhotenství? Cítíte se jinak?

zuzanajaresova
28. zář 2019

@007renda jak to myslíte příznaky ? 🙂 tak zatím je asi brzy, abych něco pocitovala, ale doufám, že brzy pocítím a nedostaví se mi menstruace 🙂🍀

007renda
28. zář 2019

@zuzanajaresova já jsem u prvního těhu pár dní před očekávanou menstruaci měla silné bolesti v prsou... A teď mám 5 dní před MS a zatím na sobě nic nepocituji. Tak se jen ptám, jak jsou na tom ostatní ženy 🙂

julinecka24
autor
28. zář 2019

6 dpo a dneska mě strašně bolí prsa pak mě táhne dole podbrisek a někdy pichne ve vaječníků a MS má přijít doufám že nepřijde 5 rijna

zuzanajaresova
28. zář 2019

@007renda jo takhle 🙂 no cítila jsem jen nevolnost a bolest v podbrisku jako při menstruaci, ale to těsně, než měla přijít 🙂 jinak žádné jiné pocity nebyly ( myslím ) 😃🙈

zizibou
28. zář 2019

Ahoj holky, zítra to mám dostat. No, nevydržela jsem to a udělala si před chvílí test. Je tohle duch? Bolí mě ale docela břicho 🤔. U prvního těhu si toto nevybavuji..

ladunka111
28. zář 2019

Čárka sílí.. Jeste pred očekávaným datem MS.. Do menstruace bych měla ted 2 dny

ladunka111
28. zář 2019

@zizibou ano je to tam! Jsem na tom stejně, carka me uz sílí každým dnem.. Gratuluji

zizibou
28. zář 2019

@ladunka111 děkuji, ale zatím se neraduji, v cervenci jsem prodelala samovolny potrat..
Ale jsem teda napnuta, jak tohle dopadne 😁
I tobě gratuluji! 😉

ebak
28. zář 2019

@007renda cítím se jinak, mám i některé příznaky, ale nevím zda nejsou vsugerované.u prvních dvou těhotenství jsem měla příznaky až po vynechané ms.Nyni jsem hodně unavená, což jindy jsem v této fázi cyklu naopak plná energie.obcas mi je lehce soufl, víc slinim a poboliva mě břicho... nevím, zítra to mám dostat...no a protože se víc pozoruju tak si říkám že ty příznaky jsou spíš vytoužený....

ebak
28. zář 2019

@zizibou každopádně 👻, přeji ať sílí! Zítra to mám dostat taky a zatím se s testem držím, ale teď jsi mě tedy nahlodala🙂

007renda
28. zář 2019

@ebak zažívám něco podobného. U prvního těhu jsem se nezkoumala. Bylo to pro nás překvapení ikdyž nakonec nevydařené... Teď se snažíme a zdá se mi, že se hodně pozoruji... A bojím se že občasná bolest v podbřišku je jen vsugerovaná a nebo prostě patří k blížíci se MS...

ebak
28. zář 2019

@007renda přesně:-/ale nemůžu si pomoci... prostě na to myslím:-/

juliemichal
28. zář 2019

Ahoj,holky přidávám se k Vám.snažíme se no teda skoro snažíme už rok a 1 měsíc,ale jinak ofiko se snažíme půl roku,příští měsíc to bude 7 cyklus snažení.půl roku mě manžel přemlouval do dalšího snažení,nechtěla jsem,měla jsem dobrou práci pak jsem mu teda řekla,že se snažit budeme.ale v tom půlroce,si nedával pozor tak proto beru,že se snažíme už rok.máme 3 chlapečky a rádi by jsme holčičku.
dnes jsem 6 nebo 9DPO,ale přišla ovu daleko později než chodila.od 2DC do 6DC budu brát clostyl a pak na folikumetrii a pokud bude vše v pořádku tak půjdeme na naše první IUI.

007renda
28. zář 2019

@ebak já právě taky. Ale tentokrát chci vydržet do data očekávané MS (jestli dorazí) a nedělat test dopředu.

ladunka111
28. zář 2019

@zizibou dopadne!Drzim pěsti, dej vědět a hod foto jak carka sílí

ebak
28. zář 2019

@007renda teď jsem si musela udělat čaj na zažívání...je mi soufl a jestli je to sugesce, tak je to pěkně na prd☹ jinak jestli nebudu během zítřka krvácet, tak test udělám, zítra budu 29dc a běžně mám cyklus 28 dní.

ebak
28. zář 2019

@007renda a kdy to máš dostat ty? Budu na tebe myslet...

007renda
28. zář 2019

@ebak tak budu držet palečky ať nedorazí. Já to mám dostat 3.10.

ladunka111
29. zář 2019

@zizibou Ahoj tak jak testik?

zizibou
29. zář 2019

@ladunka111 ahojky, ještě jsem netestovala, už totiž nemám doma test 😁
Ale nedostala jsem to zatím, bolí mě už několik dní hlava, občas mi bývá nevolno a prsa, to je hotové peklo 🙈
Za chvilku jedu do obchodu, tak koupim ještě jeden test a uvidím..
Ale nevím, jestli bych s tedtováním neměla počkat pár dní 🤔

ebak
29. zář 2019

@007renda zatím nedostala, ale během dneška dle bolesti břicha dostanu. Ráno jsem si dělala test a je snehobily... takže ta nevolnost je buď vsugerovana a nebo se o mě něco pokouší, v práci mají průjmy, tak to bude asi ono jen v jiném provedení...

007renda
29. zář 2019

@ebak tak to mne mrzí 😔 ale dokud MS nepřijde pořád je naděje.

Strana