Snaženíčko o mimi od února 2013
Ahojky,taky jste na tom jako já? Od února by jsme se chtěli začít snažit o druhé mimi.Máme doma už 4 chlapečka.Snad se brzo zadaří 🙂
@kristl85 Ahoj, mě vynechala MS a dělala jsem si také test - první mi vyšel slabě pozitivní, jen duch, tak jsem si za dva dny udělala mamatest a nic tam nebylo. Pořád mi to ale nešlo do hlavy, měla jsem jasné příznaky, tak jsem počkala ještě den a test si udělala večer, byl tam zase duch, který pak už jen sílil. Teď jsem v 7 týdnu
@nininka23 Jee tak to moc gratuluji🙂 to je krásný. Já se, ale bojím, že u mě to tak nebude, já žádné moc velké příznaky těho nemám. Jen mě bolí už týden v kuse hlava a sem hrozně unavená. Není to nic, co bych nemohla pociťovat i normálně. Ale alespoň mám taky zkušenost z druhé strany, tak moc děkuji🙂
tak ahoj po dlouhé době jsem z5 a v pondělí mě čeká testování protože ms pořád nedorazila....
@kristl85 ahoj určitě napíšu, ale zas nějak extra příznaky nemám, dělám ho jen kdyby náhodou....MS nemám už druhý měsíc...po vysazeníHA sem měla MS 4 měsíce ok, a pak najednou nic....
Ahoj holky, chtěla bych se k Vám taky přidat a "vylít si srdíčko 😉 "
V lednu jsem po 7letech vysadila HA, je mi 25. Přirozená následná menstr. přišla až po vyvolávací injekci v březnu. Doktor mi hned předepsal Utrogestan a od té doby to mám krásně pravidelné. Tudíž se dá brát, že oficiální snažení je od dubna, takže je to teprve chvilka, ale jak jsem v to doufala už v lednu, že třeba budeme mít štěstí a "chytne se to" hned po vysazení, tak mi to příjde jako dlouhá doba 😅
Snažím se na to nemyslet, neřešit to - prý je to lepší dle zkušeností jiných, ale nějak to nejde.
Jaké máte zkušenosti s úspěšností po utrogetanu?
Hodně úspěchu při snažení, Monika
No brala jsem 8mesicu antinkoncepci a dva mesice neberu kdy muzu otehotnet Dekuji moc za odpoved🙂
@pusssinka021: joo, holka, to je otazka, na kterou zna odpoved jen panbuh 😀 v podstate kdykoliv od za "za pet minut" po"nikdy".
@pusssinka021 V tom ti nepomůžu. Já ji nebrala před snažením asi 2 roky. Ale vím, že názory jsou různé....
Ahoj děvčata, zdravím po víkendu! Jak se máte? A jak jste dopadly, holky @kristl85 @carolineg1?
Myslím na vás. Já začínám 5.měsíc snažení, tak to by bylo, aby to už nevyšlo 🙂
@pusssinka021 tak já před prvním snažením vysadila HA a hned se začala snažit. 4.měsíc jsem otěhotněla. Si myslím, že otěhotnět můžeš hned 🙂
@rradka Ahojky, já špatně. Včera jsem to dostala, takže ten test, co jsem sem dávala mi vyšel falešně pozitivní. Trochu jsem to oplakala, ale už je to lepší a jde se dál. Tak to jsme na tom stejně, já taky už 5. měsíc. Budeme si držet pěsti, někdy to přece vyjít musí🙂 Já teď sice nemám moc vyhlídky, protože s manželem máme trochu krizi, takže nějaký snažení teď asi moc nebude:( mám prostě špatné období, ale to tak bývá. Já věřím, že zase bude dobře a nakonec po špatném období bývá období úspěchů, tak třeba se potom zadaří.
Čauky děvčata,
@carolineg1 držím palečky🙂.
jsem měla tento měsíc celkem náročný cyklus na známky plodnosti😀.
Ale tak snad ovulace proběhla a se sexem jsme se trefili 😉.
@rradka já se mám dobře a ty?🙂 Teď pojedu švagřince hlídat děti, včera jsme byli s manželem v Ikee a taky dělám bezovej sirup🙂
@pusssinka021 No podle mně kdykoli, to je právě zase to blbý slovo "individuální", ale prý je to lepší nejdřív po 3 měsících, tělo by se prý mělo vyčistit. Tak přeji hodně štěstí🙂
@rradka Ahoj Ráduš. Já netrpělivě čekám na MS. Už aby tu byla, příznaky mám už týden a pořád si dává na čas. Chceme se už už zase začít snažit 🙂. Jsem nedočkavá 🙂. Ty jsi teď nejspíš po mikropotratu, tak si vzpomeň co se říká o "pohnojeném" těle. Tak třeba 5. měsíc bude úspěšný 😉 !
Ahojky, dost dlouho sem tu nebyla, koukám, že se to rozjelo, 51 stránek to je něco 🙂 já pořád nic a nějak sem neměla náladu sem ani chodit, léky na úpravu cyklu moc nezabrali, měla sem to 3x za sebou po 14 dnech ☹ ale teď mám nějaké divné tušení, ale jen jestli to není jen vsugesce, podle příznaků byla ovulka cca 18. 5. , test sem teda nedělala 🙂¨což je teda dnes 9. den, tak sem si říkala, že dušík by mohl být a udělala si test, ale kde nic tu nic ☹ tak nevím jestli mám pořád doufat nebo ne... i když je brzy, tak stejně ....
@sarriku Tak mám 7 den po ovu a na testu ještě nic :( počkám teda ještě 4 dny, ale nebudeš mi věřit, už s toh nejsem tak zdrcená.....jak před měsíce....ono se někdy přece zadařit musí, akorát ted by to bylo fajn příteli k narozeninám
@kristl85 jestli je ta krize kvůli vašemu snažení, tak se to snažte nějak rozchodit. Spoustu párů tím určitě trpí a hlavně si myslím, že chlap nikdy tu ženu nepochopí (pocity když dojde MS nebo je test bílý). Ten můj to rozhodně nepochopí 🙂 A nejlepší usmiřování je v posteli, ne? Budeme se podporovat a to by bylo, aby to nevyšlo. Už jsem to tu psala, že spermie jsou teď nejkvalitnější, tak se nějaká musí uchytit.

@cital Jsi hodná, díky za radu, ale já si myslím, že ten test včera byl prostě omyl. Asi to vyšlo falešně s duchem. Tak snad příště no.