"Snaženíčko", říjen 2011 a dál
Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@pajiskazemlyna manzel prisel z vanocniho vecirku, takze to nebudu riskovat 🙂 snazili jsme se vcera a predevcirem a predtim taky, tak snad kdyz dneska vynechame tak se stejne zadari.... doufam
ahojky holky tak se hlásím při čtvrtku - poslední den v práci, jupí🙂 dneska jsem 21DC, žádná změna, včera jsem se zase tulila k manžílkovi ale to už asi bez efektu🙂 ovu už byla 18.12 🙂 jinak rýma stále přetrvává😞 ch jo!
@twistinka123 Ahoj Luci.. já Ti ten Tvůj poslední den v práci závidím, mne to čeká ještě zítra a taky mezi svátkama..
@zzaneta no že bych byla plodná 30DC když ovu jsem již měla a mám to přesně je divný 🙂
@twistinka123 Já už bych se ničemu nedivila. Příjde mi že každé tělo si pracuje jak chce 😃 Já byla přesvědčená že jsem měla ovu v sobotu a včera jsem to dostala, taky mi to příjde jako blbost, ale vážně jsem to tak cítíla.
@twistinka123 Ahoj, chtela bych te poprosit o radu? Kdy nejdriv po vynechani MS se ma cenu objednat na vysetreni a UZ? Dekuju.Jo a prosim te mohla bys mi poslat taky tu brozurku,jake leky se smi atd.Dik moc. 🙂
@sedivka no já doufám že budu těhu tak snad jo:-) včera mi tom klepal na bříško a říkal, je tam někdo? 😃 a já se smála, jak to mám vědět 😃
@twistinka123 Jojo, to mi manzel taky jednou delal, asi pred rokem, kdy mel podezreni, ze se mu neco povedlo i pres antiko 🙂)))
@twistinka123 jo jasne 🙂 A kdy asi by se mel 2.prouzek na TT zabarvit stejne intenzivne jako ten 1.?Dneska jsme si delala dalsi :-N ,no a je o neco silnejsi,ale do toho kontrolniho ma porad daleko.MS jsem mela dostat 19.Asi je to jeste brzo co?Ja jsem proste hrozny stresar.Jenze nedavno kamaradka mela mimodelozni a rikala,ze v tom pripade se HCG pry zveda pomalinku,tak mam strach...doufam,ze se ale jenom silene pozoruju a je vse O.K. 🙂
@silvaaa to je blbost...fakt...u každé je to jiné, já nevím...to je těžko říct!
@twistinka123 co máš na tu rýmu? mě se tak ráno spouští a nechci si dávat nic, ale obávám se že to asi nevydržím 😞 Jinak já jsem dnes taky poslední den v práci, tak se nemůůžu dočkat 🙂
@zzaneta jééé, to je škoda.. tak at to rychle uteče!! já se neskutečně těším, poslední volno jsem měla před 3měsícema, takže tohle si chci užít 🙂
Ahoj holky,tak už se mi blíží kontrola ve 14:00 :o))) Jinak mám problém se zádama 😞 Celý den v práci sedím za přepážkou,otáčím se z prava do leva, vstávám co 5 minut a zase si sedám a to mě ničí. Jakmile přijdu domů z práce,lehnu si a pak už nevstanu,manžel mě musí nosit protože to je tak šííílená bolest až u ní brečím,nesnesitelný! Nevím,co mám dělat,už to trvá 2 týdny minimálně a zhoršuje se to, nevíte,co s tím?
@twistinka123 ahojky,nemáš s tím prosimtě nějakou zkušenost? Každý večer opravdu trpím 😞 Nějaká mastička nebo cvičení? Ráno jak vstanu tak je to lepší ale pořád pokulhávám, bodá mě tam a večer už ani krok..
@twistinka123 ahojky,nemáš s tím prosimtě nějakou zkušenost? Každý večer opravdu trpím 😞 Nějaká mastička nebo cvičení? Ráno jak vstanu tak je to lepší ale pořád pokulhávám, bodá mě tam a večer už ani krok..
@twistinka123 Ja si taky myslim,kdyz nekterym se na to prijde az pri odberu krve,ale kdyz to clovek slysi u druhych,tak tam ten cervik pochybnosti hloda a hloda....nejlepsi asi je nikoho neposlouchat 😉 .Takze jsem objednana na 5.ledna a to by tam teda snad uz jit neco videt melo,ze? Pritel ten uz by to nejradeji napsal min. na facebook,ja ho furt brzdim a nechci jeste nikomu nic rikat,dokud mi to nepotvrdi pani doktorka.Navic se tesim na ty vymluvy u pribuzenstva proc nepiju :-N .
@twistinka123 jj poptám se dnes na kontrole a zítra zajdu ke svojí obvodní,co mi poradí.
Začni psát odpověď...

Odešli
@hanickaa.d drzim palce,neboj ta srazenina se rozpusti a bude to dobre!Ja ten utrogestan mam taky,dve vecer a zavadim,v tehu pry ani jina aplikace nema smysl,navic to minimalizuje vedlejsi ucinky a i se to lepe vstrebava.Tak hodne odpocivej a nestresuj se,mimco to urco vybojuje!