icon

"Snaženíčko", říjen 2011 a dál

petinkas
3. říj 2011

Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.

eficenka
4. únor 2012

@krista1 mám Folgravid a jinak každý den jíme s manželem 3 ks ovoce či zeleniny... Vždy když je chleba, tak je na tom nakrájené rajče či paprika... Každý ráno snídám jogurt a občas si naleji sklenici mléka...
Problém asi bude, že miluju tatarku - jsem schopna sníst velkou helmanns jenom k rajčeti a to sem ještě nebyla těhotná 😀 😀 a plesnivej sýr sem si naposledy dala před měsícem a pak si řekla že už nesmím!

krista1
4. únor 2012

@eficenka taky mi to nevyšlo,alespoň jsem to zkusila.No a ty si neuvažovala,že by si šla na nemocenskou,nebo to pak v práci řekla a dali by tě na míň rizikovou práci?To máš skvělého manžela,že má o tebe takový strach a že se postará,bude to skvělý taťka 🙂

krista1
4. únor 2012

@eficenka Tak s tou tatarkou se to nedoporučuje,to nemá s mlíkem nic společného,je to jen olej a vajíčka..no hnus,ale taky ji mám ráda,my s manželem sníme půlku tatarky k obědu,takže k rajčeti by mě to nenapadlo,ale sto lidí sto chutí 🙂

krista1
4. únor 2012

@eficenka a teď jsi doma?Bydlíte na baráku,že?!Co budeš dneska dělat?

eficenka
4. únor 2012

@krista1 přeřadit mě nikam nemůžou..... Jsou oddělení fyzioterapie - hrozí kopnutí od dítěte atd.... Pak je oddělení fyzikální terapie kde sepouští i magnet - zakázáno vstup do místnosti těhotným a pak ještě vodoléčba - taháš tam sama děti do vířívky... Příští týden asi skočím za šéfovou.... Jsem moc ráda ale zárověň se i bojím ať to všechno zvládneme!

eficenka
4. únor 2012

@krista1 jj, jsem doma - máme tu takovou bytovko-panelák postavený hned pod sjezdovkou 😀 Dneska musím vyprat, vyžehlit a máme doma štěně - tak lítáme po venku, teď se teda hlídám ať někde s sebou na tom ledu nepraštím 😖

krista1
4. únor 2012

@eficenka neboj,všechno zvládnete ty i mimi a bude vše v pořádku...jen zkus být víc opatrná a zbytečně se nezatěžuj,je to určitě krásný pocit,že?!No já doufám,že ho taky brzy zažiju,už me tu poslalo flustanec více ženských a furt nic...no uvidím,jak dopadne měření,zase budu o něco chytřejší 🙂

krista1
4. únor 2012

@eficenka no hlavně opatrně,nesmíš si to připouštět..do teď si snad sebou nepraštila,tak ať je to tak i nadále 🙂 Nesmíš za pejsekem lítat,nech ho ať se vylítá sám. 🙂 Tak to máš nabitý program.No já budu ráda,když zvládnu ten nákup a to učení,vůbec se mi nic nechce,ještěže vařit bude manžel 😀

krista1
4. únor 2012

@eficenka evi,jak tak pozoruji,tak asi se ta sexuální absence vyplatila,no já jsem dřív na manžela naléhala každý den a teď to chci zkusit,tak že nějakou dobu počkám aby toho bylo víc a byla větší šance,co myslíš,může to být lepší,když se to nasbírá?Já vím,řeším už úplné prkotiny 😒

krista1
4. únor 2012

@eficenka no já se jdu chystat na nákup,možnáse tu ještě později stavím,tak buď opatrná a moc se nenamáhej. 🙂

eficenka
4. únor 2012

@krista1 my se taky minulý měsíc snažili obden! ale pak už to ani není moc o "zábavě" ale o tom že jsme museli... TeĎ jsme se milovali v době ovulace myslím 4 dny po sobě a vyšlo to...
Nezoufej, jednou se to povede! já se uklidňovala tím, že když se to do roka nepovede - tak se podívám na IUI 😉
Budu se namáhat normálně a dík! hodně nervů do učení, a za pár měsíců určitě // !!!!!!!!!!!

twistinka123
4. únor 2012

@barbulinka1 ty jo to je cítíš docela brzy!🙂 krásná fotečka! 🙂

barbulinka1
4. únor 2012

@twistinka123 Taky jsem se divila, ale střeva to opravdu nebyly 😀 asi to bude živější díťátko 🙂 je to krásný, ted jsem ho zase cítila 🙂 ale jenom když ležim nebo pololežim to je cítit ještě je to malinký na ty velký kopanečky 🙂

petanevesta
4. únor 2012

@eficenka strašně moc gratuluju, teď jsem si to přečetla....taky si s dovolením beru trošku toho těhu flusance! 😀

eficenka
4. únor 2012

@petanevesta jé, na Tebe jsem zapomněla!!! Já sem ráno dala příspěvěk, šla do práce a přijdu kolem 13hod a 37 upozornění 😀 Samozřejmě tfuj tfuj tfuj ať je z Tebe brzo mamča!!!!

silvaaa
4. únor 2012

@eficenka Taky moooooc gratuluju!!! 😵 😵 😵

hanickaa.d
4. únor 2012

@eficenka jééé ty jsou tmavý, moc gratuluju 🙂

krista1
4. únor 2012

@eficenka taky doufám,že na to IUI nebudu muset,je to poslední šance,ale tak počkám snad se to do roka nějak podaří.Díky.Už jsme se vrátili z nákupu a teď manžel vaří,tak už se těším.A co ty,už máš všechno hotové.Jaké bylo venčení pejska?Bez úrazu?

kora1
4. únor 2012

@eficenka dekuju 😵 mam obrovskou radost za tebe a krasne se mi diva na ty // 😀
@misam jasne, chce to hlavne optimismus..ja ho zatim mam, byla jsem ted nedavno na kontrolnim UZ a vse ok, podle ovulacnich testu mam ovulaci, cyklus pravidelny. Ale proc to nejde nevim 😅 No a obcas prijdou pochyby, a tak jsem hledala nejaky forum, kde by se tyto pocity sdilely a nasla 🙂

Holky, ja trpim, kdyz mi nekdo zacne rikat, jak je to o psychice a ze se nemam soustredit, kdy je ovulace a nemyslet na to.. 😀 😀 😀

Vy jste vsechny tak mladoucke tady, je tady nekomu 30 nebo vice? 🙂 🤐

gabuli202
4. únor 2012

@eficenka Evi, ještě jednou moc gratuluji, je to úžasná zpráva! 🙂

eficenka
4. únor 2012

@krista1 tak já sem zatím vyprala, vysála a ještě na mě čeká žehlení - ale to si vezmu k televizi.... Se máš, že manžel vaří - můj umí pouze těstovinovej salát 😀 výborný ale ten se nedá jíst pořád.... Ale pro změnu myje nádobí a vysává atd..... Dneska jsme byli už 2 krát na procházce , na půl hodinky - pak už mi začala být zima (máme -17).

eficenka
4. únor 2012

@gabuli202 jen aby se to ještě nějak nezvrtlo.... Hele, na Tebe to čeká příště!

eficenka
4. únor 2012

jo a holky, jaktože mám 13DPO na tt // silný stejně jako tu kontrolní? Přišlo mi, že ostatní tam mají spíše ducha....

krista1
4. únor 2012

@eficenka protože si asi měla ovulku jinak...nebo se tvoje mimi dobře vyvýjí 😉

krista1
4. únor 2012

@kora1 ahoj,mi sice ještě třicet není, za tři měsíce mám 26 a snažíme se už 14měsíců,teď teda 15,takže tě celkem chápu a jak dlouho se snažíte vy?Už máš děti?

silvaaa
4. únor 2012

@eficenka A nebo budes mit dvojcatka..... 😉 🙂

eficenka
4. únor 2012

@krista1
@silvaaa hehe, sice se nám o tom s manželem minulý měsíc zdálo, ale nevím jestli bych to zvládla 😀
Uvidíme za 12 dní - jdu poprvé na gyn. tak snad už tam bude něco vidět- i srdíčko!

misam
4. únor 2012

@kora1 Já se taky tento měsíc chystám na gyneko, aby se mrkla, jestli je to vše ok 🙂. Nechci čekat rok a pak teprve řešit problém. No tak já ve svýcn 32 moc mlaďounká nejsem 😀. Kolik je tobě?

lucille85
4. únor 2012

@eficenka Ahoj! Moc moc gratuluji ke krásným // !!!Ale podle BT jsi byla jasný favorit! Krásnej graf!Tak teď hlavně ať je vše ok a jste oba zdraví!!!Držím palce!
@barbulinka1 Krásný bouličky! Hele já jsem teda teprve dle posledního utz asi 15+4tt a pohyby teda ještě necítím, ale občas mi přijde že mám bříško dole vyboulenější vpravo a pak zas vlevo, myslela sem že to je tim jak třeba ležim na boku, na to aby se takhle hejbalo je přece ještě moc malý ne?

eficenka
4. únor 2012

@lucille85 díky Luci, ať už mám první UZ! chystám se až za 2 týdny, aby bylo vidět už i srdíčko!

Strana