"Snaženíčko", říjen 2011 a dál
Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@terulilinka díky moc! Řada je teď na Vás holky... Do roka a do dne tu budou už jen těhulky nebo maminky 😉
@eficenka Jasně že bude vše v pořádku, hlavně klídeček, ten teď potřebujete nejvíc 🙂
Já čekám na ovulku, ale jsem 11DC a normálně byla okolo 20DC. Takže vlastně teď spíše čekám na tu kontrolu co mi doktor řekne.
@misam vidíš, já mám doktora u nosu a stejně přemýšlím že změním a budu pak jezdit přes půlku Prahy 🙂
@kora1 😀 tak zní to možná náročně, ale je to jednoduché 😀. Bydlí v městečku Lonigo. Taky jsem včera koukala na TV, jak tuším někde na Malorce nemají v domech topení a teď tam napadl sníh a všechny přímotopy jsou už vyprodané. Stejně jsme tu přírodu tak zblbnuli my 😖.
V pohodě, klidně se ptej. Cyklus mám pravidelný. Ovu tak 11-14 den cyklu. A co ti říkala ta tvoje doktorka? Že se zdá vše v pohodě a že máte pokračovat ve snažení dál?
@eficenka hmm to zní jako proroctví 😀 mam radost za Tebe!! už se těším na fotečku malýho fazolátka 🙂
taky jsem se pustila do BT a sexu taky moc nedáváme.. a v březnu nás čeká kontrola jestli jsme v pořádku 🙂
@terulilinka já jsem měla teploty ještě nižsí než ty 🙂 tak si udělej album z grafíku ať to postupně můžeme komentovat! Taky se těším na fotečku!
@eficenka
@terulilinka holky jak měříte BT? každý den v přibližně stejnou dobu? Jaký máte teploměr? Kde je nejlepší měřit? Děkuji vám 🙂
@zzaneta
@terulilinka
tak já jsem měřila BT digitálním teploměrem od omronu, každé ráno V 6 hodin (plusminus půl hodiny),
Měřila jsem v ústech u uzdičky jazyka - prvně jsem dala teploměr do úst - nechala ho tak minutu zahřát a pak až jsem ho zapla.....
Někdo říká, že je nejlepší měřit u zdroje, ale to se mi moc nezamlouvalo 😉
@zzaneta já jsem taky nevěděla, jestli mám ovulku... můžeš se kouknout do mého alba
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/eficenka/alb... měřila jsem v ustech a ovulka tam teda poznat je 🙂
@eficenka A snažili jste se ráno nebo večer? 🙂 My večer a je možné že vždy propásneme nejvhodnější okamžik 🙂
@zzaneta ...eficenka mi poradila stránky www.womenzone.cz - stránky jsou docela návodné a dobře se s nima pracuje

@eficenka páááááááááni, gratulujuuu!!! 😵