Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@krista1 Díky za připomenutí, hned si ho nachystám 🙂 To by bylo aby neblo 🙂 Odkud přesněji jsi? Já pocházím z Krnova. Jeee, tak na sebe dávej pozor, já jednu dobu dost trpěla na močák a nic moc teda :( Je zima, to je pravda. My máme docela zimu i doma, ale jsme oblečeni 🙂 Tak to vůbec nevím, ale když to vezmu podle mamky, zánět močového měchýře má 5x ročně, má 3 děti, tak bych řekla že to vliv nemá, ale to je jen moje dedukce. Zkoušela jsi hledat na netu?
@harley26 jj,slaďoušek,to já spíš jsem na typy chlapa jako je Mentalista,The Rock a tak...prostě charismatičtí chlapi...ten je sladký,ale každý má jiný vkus...je šikovný,neříkám,že se mi nelíbí,teď se mi naposledy líbil týpek z Past na ženicha,měl v sobě něco krásného...ten hlavní hrdina Philip Winchester ,má krásný úsměv,když teda ukáže zuby...sladký..ale jinak nic víc a krásnou postavu,kus chlapa
@krista1 Me prave ten gosling nepripada jako klasicky sladous. Me se na nem libi zpusob, jak se smeje a z oci mu zari rozvernost nebo jak bych to rekla 🙂)) a to sem prosim vdana zena 😀 ale jak rikas, kazdy ma jiny vkus a kazdemu se libi neco jineho - diky Bohu 🙂 Premyslim, jestli si nemam zabehnout koupit ovu testy do lekarny. Abych rano prubla tu ovulku, co myslis?
@harley26 zkusit to můžeš,ale testovat stejně musíš až od 10 - 20h,takže stačí,když si je koupíš zítra.Mě teda ovulku neukázali,však koukni na můj graf a to jsem měřila v den ovulky a den před ☹ Byly nějaké divné ty testy...nevím,moc tomu nevěřím,pokaždé jsem měla jen kontrolní čárku a byla strašně slabá..tak nevím,všechno jsem dělala přesně podle návodu a taky jsem si měřila čas namočení a tak ☹
@zzaneta jo to víš,jsme ženské,chlapy probírat musíme mezi sebou,chlapi taky probírají ženské,tak proč bysme my nemohly 😉 Já jsem taky vdaná,ale neříkám,že nejsem ráda,když se někomu líbím a někdo se mnou flirtuje,no to si teda vybírám,ale co už...svého muže miluju z celého srdce,ale člověk si musí trošku zvednout ego 😉
@harley26 co říkáte na toho Philipa?http://www.csfd.cz/tvurce/36691-philip-winchest...
holky, když už jste u těch filmů, musím vám doporučit Zápisník jedné lásky (právě s Ryanem 😉 ) a PS: Miluji tě.. V obou hrají vážně sympaťáci a já to tradičně ořvala 😀
@twistinka123
@krista1
@terulilinka
@zzaneta
@lucille85
ahoj holky, tak po včerejším takovém dojetí mi to ještě přijde jako sen.
Ano, včera mi dělala první UZ - bublinka je pěkně v děloze - zatím bez srdíčka, ale za týden máme přijít na kontrolu!
Dělám (dělala jsem 😀 ) v dětské léčebně Vesna v Janských lázních, máme tu převážně děti s DMO, orotpedické vady, respirační nemoci....
Já jsem fakt teď neschopenku nečekala - myslela jsem že teď za dva měsíce co zbyde z platu navíc koupíme kočárek a autosedačku - měla jsem to tak naplánované a ono ne!!!! Ale uvidíme, třeba se naskytne nějaká příležitost...
JEn se mě gyn. zeptala kde pracuju a když jsem odpověděla, že na VEsně - tak mi okamžitě řekla, že zítra už mě do práce nepustí - jsou teď u nás v práci průjmy, zvracení, teploty a asi i neštovice , prý by to mohlo způsobit mutaci a potrat.... TAk jsem čuměla, ale pro zdravé mimi udělám vše! Muž možná vezme nějakou brigádu 😉
Moc se těším za týden na UZ srdíčka, pak vám milé tety dám zase vědět!
Moc vás všechny zdravím a přeji těhulkám zdravé prďolky a snažilkám co nejdříve poznat ten krásný pocit!!!!!
holky, další "dobrá zpráva" právě mi volali z práce že jeden můj klient má vši, ať se pořádně vyčešu!
Můj 5ti letý hošík je z dětského domova, mentálně postižený a vždycky když jsme docvičili, tak mě obejmul a dával pusinky... Ach jo, snad nepřenáší žádné infekční nemoci!!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@harley26 jo vlastně,já jsem ale hlava děravá 😅 úplně se stydím,no myslím,že ti ten clostík na ovulku určo pomůže a pak ta injekce,jsi jasná,tento měsíc to musí vyjít,budu držet pěsti 🙂