Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
a jen pro zajímavost a názory přikládám graf 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Dashyyy/graf...
@zaneta2 Ahoj, vidím že Ti ještě nikdo neodpověděl, tak se pokusím já. No 37DC když to jinak míváš pravidelné, to je opravdu podezřelé. Někdy opravdu trvá dlouho, než naroste hladina HCG tak, aby testy byly pozitiní. Zvlášť pokud třeba míváš ovulaci pozdě. Takže těhu bys být mohla. Nebo je to spoždění.. Každopádně na kontrole už by to mělo být jasné, nebo zkoušej testovat, třeba zjistíš dobrou zprávu dřív. 😉
@uktapzop děkuji že ses mě ujala 😉 ovulaci jsem právě zjistila na kontrole u gyn že mám dřív 10-12 den, v tom termínu jsem se i snažili. tento týden jsem trošku špinila, to byl 35DC, bylo to spíš takové hnědé a jenom na jednu intim za den. dnes ráno mám pocity jako kdyby se blížila ms. dokonce jsem začala slabě krvácet. tak jsem teď ze všeho taková nejistá. nevím jestli mám ještě testovat nebo počkat jestli to nebude opravdu ms.
Ahoj holky, tak jak pokračujete? Už aby přišel někdo další s // !
@dashyyy no tak držim palce, aby to klaplo 😉
@zaneta2 tak uvidíš co z toho bude, škoda že neměříš teplotu to už by se dalo možná říct něco určitějšího...asi nezbývá než čekat...ale jestli už slabě krvácíš tak bych to viděla spíš na nepravidelný cyklus, to se občas může stát...pokud byla ovu opravdu ten 12 den, tak už by byl test s velkou pravděp. pozitivní.
@lucille85 právě jsem si to taky myslela že mám zpoždění. vysadila jsem v únoru letos a měla jsem pravidelný cyklus max 28 den. asi v srpnu jsem začla brát untrogestan a ještě nějaký hormon a beru doteď a cyklus pořád stejně tak se mi to zdálo divné. no uvidím, ve středu mám roční prohlídku tak snad pak budu chytřejší. test už asi nemá cenu ani zkoušet.
já bych ho zítra ráno zkusila, aspoň bys už něco věděla...
ahojky holky, moc vás zdravím, pročítám to tu, ale bohužel nemám co písat☹ těhu nejsem, ani být stále nemůžu, stále čekám na Vánoce 😀 koukám že u vás se to rozjíždí tak holky těhotenské testy (pozitivní) sem🙂
@dashyyy díky. právě už jsem testovala tolikrát a nic, že už si asi testíky pošetřím na příště. vzhledem k tomu že už začínám krvácet a mám bolesti, tak si myslím že to nevyšlo, ikdyž jsem dnes 38DC. nikdy jsem tak velké zpoždění neměla, vlastně jsem neměla žádné vždy 27 nebo 28 den přišla MS. myslíš že je možnost že bych byla ikdyž bych teď měla MS?
@twistinka123 kéž by.. negativní by ti nestačily? 😀
nestačily 😀 negativní testy si mohu udělat doma
@golymetr no uvidíš...já žádnej zahnizdovací pokles, jen to zatim leze, tak jen čekám kdy to pak spadne dolů...testovat zatim stejně nemá smysl..ale třeba to zrovna vyjde hele, co ty víš?! já teda mám takovej jako hojnější výtok, ale nic mě nebolí, manžel dnes ale řikal že prej má nějaký velký prsa, no já nevim, mě přijdou stejný 😀
@lucille
@dashyyy 85 holky vy jste teda odbornice, asi se v tom pohybujete delší dobu co? to já jsem to tak neřešila. vysadila jsem letos v únoru a nechala jsem to tak volně. jenom jsem si nechala udělat všechny vyšetření abych veděla na čem jsem dokonce byl i manžel. mám zvýšenou sliznici tak utrogestan a pak mi zjistili z krve málo nějakého hormonu. a můj nedopadl moc dobře. byl na spodní hranici zhruba 10 mil. takže to prý je na přirozené, ale může to trvat delší dobu řekl gyn. jinak nás pošle na kliniku. tak jsem se na to nechtěla zaměřit, abych nebyla ještě víc psychicky hotová. tak proto jsem teď taková nejistá, když takové zpoždění a nakonec do toho příznaky příchodu MS.
@dashyyy s tím souhlasím! je to nefér 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky holky. Nějakou dobu jsem se tady nedostala, tak se omlouvám. Holkám dodatečně gratuluji k // 😉 mám radost. 🙂 já jsem dneska 18DC, a ani nevím, jestli ovulka proběhla. 😒 no uvidíme. Ale moc tomu nevěřím. ☹
Ty // asi pod stromečkem nebudou... ☹ no, ale co nadělám, nevzdáváme se, a budeme pokračovat. 🙂
tak hezký den, snažilky a těhulky! 😉