Snažilkování od března 2009
Ahojky holky těšíte se některá na blížící se březen a s ním i spojené snažilkování? 🙂 Pokud ano pojďme si spolu držet pěsti a prožívat společně radostné chvilky i případné nezdary s otěhotněním.
tak bud jsem mimo já nebo se děje něco divnýho............ 😅
Co divnýho ?
Blondy: A na otěhotnění něco jako jeřáb nemáš ? 🙂
moment moment ženy 😀
ujasněme si jednu věc 😉 😅 ten odkaz, co jsem vložila, není na mé albíčko 😀 😀 😀
kuratkol, mno tááák, trochu radosti do života 😀 😀 😀
kualalik, a čí je to albíčko, já jsem myslela, že je tvoje. Pokud jsem se sekla tak se omlouvám to bude tou telotou. Mě to totoiž nedává smysl co jsi napsala?
kualalik: Já jsem to tak pochopila....vím, že sem chodila Rennca...
ahojte kočenky, promiňte, stále nestíhám... Teď jsem zrovna u segry na návštěvě... Fotečky pošlu soukromě, ju, nechci to dávat veřejně do albíka, kdo budete chtít tak mi písněte do IP svoji mejlovou adresu a já vám je pošlu, oki? 😅 Tak zatííííííííííímm letíííííííím, budeme grilovat hermelín, mňam, pádím, ať neposlintám klávesnici
😀 😀
ale měla přezdívku renník nebo se pletu?
luciasek, my bychom si mohly podat ruku holka.. mám od včerejška teploty, bolí mě děsně hlava, záda, kosti a klouby celkově ☹ mě ti snad bolej i vlasy 😅 a musím chodit do práce.. do pátku.. pak se budu kurýrovat.. ať ti je dobře brzy 😉 ... jináč to albíčko je Renči, která jsem chodila do diskuze někdy ze začátku 😉
kuratkol, copak se děje? Jsi nějak bez nálady? 😕
kualalik, mě to nemyslí už od pondělka, ale nechtěla jsem nic podcenit tak jsem šla raději k doktorce a ta mě naštěstí nechala doma, s tim se nedalo chodit ani do práce. A to si nemůžeš vzít ani dovču? Soucítím s tebou. Mě je taky příšerně. Snad nás bacil všechny brzo opustí.
Dovolenou si vzít nemůžu, páč má už kolegyně volno, vdává dceru 😉 ale já to vydržím, držím se 😉
luciasek, o renníkovi nic nevím, dlouho tu nebyla....
kualalik, čus ženo, jak je? 😀
kuratkol, to bohužel ne 😉
blondy, zdárec, stojí to za prd 😖 udělala jsem si zábal, zatočila se do mokrého prostěradla, a pomáhá to 😉 a vzala jsem si aspirin s cečkem 😉
kualalik, no vidíš že to jde.... A kde máš manžela?
Koukala jsme na tu Renncu, že se holka ani nepochlupila, asi na nás zapoměla 😝
luciasek, tak to jsem zvědavá jestli ti to vyjde. A co by jsi vůbec chtěla? Ach jo, proč já tam musím mít ty blbý otazníky 😠
blondy, nám je to fuk, ale příkláněla bych se víc k chlapečkovi 🙂 No nic jsem nějaká vyštavená jdu na kutě. Mějte se krásně, opatrujte se a lenerce držim palce 🙂 Pa holky
luciasek, krásné sny ať ti je lépe 😉
blondy, manžel bouchá venku šindel na střechu zahradního altánu 😉
kualalik, a on má oči jako kočka? 😕 😀
má tam halogenovou zářivku 😀
ale zrovna ted přišel dom 😀
kualalik, tak to jo. Hele to je docela pracovitý ne? To si ho ještě chvíli nech. Ale kdyby se nudil, užila bych jo 😀 😀
blondy, jojojo,maká jako ďas.. přijede z práce a jde doma zase do práce 😉
Od zítra začíná stavět v altánu krb z pískovce a udírnu 😀 už se těším na masíčko 😀
Budiž, ještě si ho chvílu nechám 😎 😀
kualalik, no tak doufám, že jednou pozveš ubohou blondýnku u jihu na kus pořádného českého masíčka 😀
Jo ještě chvíli si ho nech, ale kdyby se zhoršil, tak víš co s ním 😀 😀
šikula jeden 🙂
ahoj
tak jsme se konečně dostala k PC
jste tu ještě????
Ahojík holky tak já jsem už zase ve stavu kdy nevím co se děje...
Blondy:pomóc!!!! Tak včera u tv mě začlo bolet břicho jako bych to měla dostat.Zkoušela jse čípek a prst nepatrně od krve,teď ráno zase 😕 😕 CO JE?????????
žeby se cyklus zkrátil na tak málo??To potom jsem na tom úpně stejně ovu tesně před MS jen kratší cykly... 😠 ach ňo
ahoj holky...tak jsem zase teda zavítala. 😀 vůbec jsem neměla na koníka náladu. v dubnu mi zemřel taťka takže bylo úplně jiné starosti. i ted je to takové divné.
no ale i přesto se nám to podařilo 😀 😀 a jsem moc šťastnáááááá. k doktorovi jdu teprve v úterý tak uvidíme co nám poví.manžílek je snad víc šťastný něž já 😀 od minulého týdne mi furt kupuje čokoládové jogurty dobrá máma 😀
ahoj rennca
upřímnou soustrast
se ti nedivím,že jsi na koníka neměla náladu,ale teď se musíte tešit z miminka
to je dobře,že se vám to povedlo 😉 😉 😉 moc gratuluji
určitě napiš,kdy budeš mít termín porodu
třeba budeme stejně
nám se to taky povedlo 😉
lener, co to vidi oci mee?!? 😲 nam se to taky povedlo, takze joo? v tom pripade mooooc gratulujuuuu 😀
jo jo dneska jsem si dělala testík
a dvě krásný čárky
kdy ty jsi šla poprvé na kontrolu?

kualalik, strašně mooooooooooooooooooooooooooooooc gratuluju 😀