icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

chlapecektehu
22. únor 2023

Holky já nevím jak vy ale já jsem tak napjatá jestli se povedlo, že furt na to musím myslet 😏 spíme spolu prakticky skoro každý druhý den a nejvíc jsme si to hlídali když jsem měla nejtmavší ovulační testy 🙂 už nemůžu dočkat až se dozvím výsledek 😮 akorát jak mám nepravidelnou menstruaci tak nevím kdy přesně testovat 😟

annah1111
Autor odpověď smazal
chlapecektehu
22. únor 2023

@annah1111 děkuji snad to vyjde 🍀🙂

annah1111
22. únor 2023

@chlapecektehu MS se odvíjí od ovulace a měla by dorazit vždy do 16 dní od ní. Drzim palce ať to klapne!👏👏 to čekání je vždycky nekonečný

chlapecektehu
22. únor 2023

@annah1111 ano jak píšeš to čekání je nekonečný 😮‍💨

lipline
22. únor 2023

@chlapecektehu taky bych to tak počítala, k nejtmavšímu testu přičíst dva dny a 3 den brát jako 1DPO a pak pokud chceš co nejdřív testovat tak bych začala 10 den 🙂 ale lepší je až třeba 14 den 😉

lipline
22. únor 2023

@kloky1 a nemůže ta bolest podbřišku být třeba teprve ovulace? Brát ovulaci jen podle aplikace je strašně zavádějící a nepřesný 😉

chlapecektehu
22. únor 2023

@lipline no podle mě nejtmavší test byl 17.2 a testovala jsem už 14.2 mezi tím jsme spolu měli sex akorát teda toho 15.2 ne. A cykly mám teď tak rozházené pokud bych měla zase cyklus 36 dní tak mě menstruace vychází okolo 5.3

budma
autor
22. únor 2023

@kloky1 Taky bych řekla že testuješ moc brzy. Pověsti v podbřišku v této době cyklu značí nejspíš ovulaci. Test zkus udělat tak nejdříve za týden. Chápu že to čekání je dlouhé ale vydrž 😇

@abigail123 super a jaké testy sis koupila ? Já budí tento měsíc také poprvé používat ovu testy ale jsem teprve 7DC takže budu testovat nejdříve za dva tři dny 😊

budma
autor
Autor odpověď smazal
abigail123
22. únor 2023

@budma mam Livsane testy, podle recenzí mají nejvic barviva a balení je 5 kusů. I cena dobrá.
Testovat jsem začala 11DC.
Tak držím palečky 🍀

budma
autor
22. únor 2023

@abigail123 Super tak snad budou fajn . Děkuji taky držím palce 😇

chlapecektehu
23. únor 2023

Holky kdy si myslíte že byla ovulace ? 😮

budma
autor
23. únor 2023

@chlapecektehu podle mne jsou všechny testy negativní testuj dál čárky den odedne sílí ovulace teprve bude 🫡

chlapecektehu
23. únor 2023

@budma já právě dneska měla ovulační hlen a ten se zaměnit nedá ten vždycky poznám 😮

lipline
23. únor 2023

@chlapecektehu ten ale může být klidně 3 dny před.... na fotkách není ani jeden pozitivní test...ale ani ty testy nejsou 100%, jsou ovlivněný třeba i pitným režimem a tak 😉 hlavně by to chtělo stejnou značku....každá značka má jiné množství barviva a může to zkreslovat... 🙂

chlapecektehu
23. únor 2023

@lipline no uvidíme testovat samozřejmě ještě budu a uvidím 🤔 a teď už mám doma jenom jednu značku tak snad to půjde rozeznat líp

lipline
23. únor 2023

@chlapecektehu u mě třeba tenhle měsíc vypadal takhle…

lipline
23. únor 2023
lipline
23. únor 2023

Popravdě jsem ten 15DC nebrala v potaz jako že je pozitivní, ale možná byl ;) a teď ty 4 dny ukazují na počátek těhu ( je to věštění z křišťálové koule nic 100%)

chlapecektehu
23. únor 2023

@lipline to jsi testovala hodně 😱

lipline
23. únor 2023

@chlapecektehu kolem pravděpodobné ovulace dělám 3 denně, sle vzhledem k tomu že sem myslela že nebyla ( možná ani nebyla) jsem testovala celej cyklus :( joo peněz je v tom hodně, jedu takhle od října…

chlapecektehu
23. únor 2023

@lipline ty jo tak to je určitě náročný 😮😟 u syna když jsem se snažila tak jsem neměla na testech zdaleka tak silnou čárku jako teď a povedlo se hned na poprvé tak právě nevím co si o tom myslet

lipline
23. únor 2023

@chlapecektehu jak říkám testy nejsou 100%, nejjistější že se trefíš do ovulace je sex obden 🙂 😉 pokud teprve začínáte se snažením, nehrotila bych to tak 🙂 Já jsem takovej hodně velkej analytik a potřebuju mít všechno zpracovaný nejlépe do tabulek a tak, někoho by tohle testování znervózňovalo, mě uklidňuje že můžu něco dělat 🙂

chlapecektehu
23. únor 2023

@lipline jo tenhle měsíc jsme se začali snažit tak že to tak neberu ale určitě tomu chci jít na proti a ne to nechat být jen tak 🙂

abigail123
23. únor 2023

Přikládám moje testování. Dnes je pozitivní, takže ovulace proběhne od dnešního dne za 24-48hodin?
Máme se dnes snažit nebo to nechat "nastřádané" 🤭na zitra?

lipline
23. únor 2023

@abigail123 říká se že je lepší den před než den ovulace, já bych do toho praštila dnes a i zítra i když vím že je udává že je lepší obden 🙂

budma
autor
23. únor 2023

@lipline Já bych do toho šla taky už dnes. Šup pod peřinu a pracovat pilně 😄🙈

budma
autor
23. únor 2023

@abigail123 to je odpověď pro tebe jsem se spletla 😊

chlapecektehu
23. únor 2023

Holky tak co vypadá to nadějně?

Strana