icon

Snažilky 2023: Sdílení tipů a zkušeností na cestě k dítěti

budma
18. únor 2023

Ahojky,zakládám tuto skupinku pro všechny snažilky. Mám 31 let a jedno dítko už mám. Teď se s přítelem snažíme o druhátko. Budu ráda za každou z vás která se přidá a můžeme spolu sdílet vše kolem snažení a společně se radovat s těmi kterým se zadání. Můj malý už má 6 let tak jsem i spoustu věcí zapomněla a je i dost věcí které nevím. Ráda ale poradim s čím budu moct a třeba mi i poradíte vy jak správně použít ovulační testy. Těším se na vás 🤗

lipline
2. bře 2023
budma
autor
2. bře 2023

@lipline Tak snad jsou ty příznaky pravé a ne jako ty moje vsugerované 😄 tyjo to si dobře testovala,já už mám podobnou sbírku a zatím žádný pozotivní teda. A jaká to je aplikace kterou používáš?

chlapecektehu
2. bře 2023

@budma moc děkuji, a ano vím že je to brzo ale kdo ví 🤷🏻‍♀️ přece víš že ty moje testy byli jak na houpačce 😮 tak bůh ví jestli jsem tu ovulaci třeba neměla dřív 🤔 nevím každopádně do 12.3 mám čas a buď a nebo zatím z toho nedělám závěr ☺️

budma
autor
2. bře 2023

@chlapecektehu No přesně jako ty moje takže to chápu. A nic jiného než počkat stejně nejde takže co 🙈😄 já mám ještě větší čekací dobu teď a je to děs nebaví mně to čekání 😁

chlapecektehu
2. bře 2023

@budma jo to čekání je na tom všem to nejhorší 😟

budma
autor
2. bře 2023

No teď už to vypadá že to sílí postupně tak jak by asi mělo. Že by už opravdu přicházela?

annah1111
2. bře 2023

@budma to vypada nadejne😊😊🙏😍

annah1111
Autor odpověď smazal
annah1111
2. bře 2023
budma
autor
2. bře 2023

@annah1111 U tebe taky. Já udělám ještě jeden večer později a uvidím 🤗

annah1111
2. bře 2023

@budma snad jo🙏tak dej vedet! ☺️

Jsou to nervy, ja jeste merim BT do toho😃

budma
autor
2. bře 2023

@annah1111 Dám ale při mém štěstí to beztak zase klesne 😀 já už těch testu udělala tolik že už mně to ani nebaví 😅 s teplotou ani začínat nebudu to bych už zcvokla úplně. 🙈

annah1111
2. bře 2023

@budma no jsi dobra, ze jich delas tolik denne 😂chapu😅 snad to klapne!🙏

Jojo, to měření je trochu na palici😃 ja si to merim hlavne kvuli tomu, abych mela co ukazat doktorce.. protoze to mam nepravidelny, tak, aby z toho kdyztak mohla neco vyčíst😊

budma
autor
2. bře 2023

@annah1111 Tak přesně jak jsem říkala. Úplně slabá čárka 😅 Moje tělo je proti mně asi 🙈

annah1111
3. bře 2023

@budma nekecej😀 to je pech.. treba jsi proste ten nejvyšší LH jen prosvihla☺️

Ja tomu taky nerozumim,ovu testy negativni a dneska rano mi stoupla teplota, tzn.,ze asi ovulace byla vcera 😀 to je věda

lipline
3. bře 2023

Tak sněhobílo 😢

annah1111
3. bře 2023

@lipline to mě moc mrzí, úplně vím, jak se cítíš.. zažívám tohle skoro rok🙄 Ono to jednou vyjde, musíme věřit ❤️

budma
autor
3. bře 2023

@annah1111 já si myslím taky že jsem to možná prošvihla podle mne byla ovulka včera. Bolelo mně v podbřišku a ovulační hlen jsem měla nejspíš taky včera jsem měla pocit pořád jak kdybych si ucvrnkavala bylo to úplně řídké 😁

@lipline To mne mrzí 🙄 je to blbý že si tímto kolikrát musíme projít než se to podaří. Nebuď smutná ono se.to jednou povede a bude to zaslouženě 🍀

lipline
3. bře 2023

@annah1111
@budma
Děkuji holky, vždycky jsou nejhorší ty dny po negstivním testu než příjde ms a ten 1DC stojí vždycky taky za 💩💩 sle pak už zase jedeme dál a alespoň využiji ten drmek, kontryhel a maliník co mám nachystaný ;)

budma
autor
3. bře 2023

@lipline máš pravdu a je dobře že se na to díváš takhle. Musíš myslet pozitivně to je taky moc důležité 🤗🍀

annah1111
3. bře 2023

@budma hahaha, tak to jsme na tom podobne 😅 mela jsem podobny pocity 😃 tak snad 🙏🙏🙏

annah1111
3. bře 2023

@lipline jj, to je nejhorsi..on se pak clovek nejak oklepe a zase veri, ze to vyjde priste ❤️Jednou to tak urcite bude!☺️ Holt nekdo otěhotní hned a nekdo si chvili pocka, to tak je🙏 Jen je to obcas fakt tezky 🙂

chlapecektehu
3. bře 2023

@budma
@annah1111
@lipline tak jsem ten test dneska holky zkoušela znovu, nejraději bych si nafackovala že jsem to nevydržela ale já nejsem vůbec trpělivá a výsledek zní že je tam opět duch jako včera 🙈

lipline
3. bře 2023

@chlapecektehu tak zkus i zítra a uvidíš jestli bude silnější než včera 🙂 Držím palce 😉 😍

annah1111
3. bře 2023

@chlapecektehu moc ti drzim palce ❤️

chlapecektehu
3. bře 2023

@lipline
@annah1111 děkuju holky 🥰

budma
autor
3. bře 2023

@chlapecektehu Já se ti nedivím asi bych to taky nevydržela. A jak dnes vypadá? Pošli foto obou testů na srovnání

chlapecektehu
3. bře 2023

@budma nejde to moc vyfotit ale v realitě je to mnohem viditelnější 🤷🏻‍♀️

annah1111
3. bře 2023

@chlapecektehu je tam neco malo videt😊 verim, ze to klapne 😘

lipline
3. bře 2023

@chlapecektehu já to taky vidím 🙏

Strana