Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉
Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁
@snazimese tak to závidím já nikdy ovulaci na sobě necítila. A plodný hlen snad taky nikdy neměla 😁
@snazimese kdybych si neměřila bt tak vůbec ani nevím že ovulace byla
@gambrinkax tak ja driv merila bt, takze vim, jake hodnoty mam pred a po ovu, tak jsem merila jen od patku do vcerejska, abych si to potvrdila, jinak jsem delala ovulacni testy 🙂 A do toho mi to vlastne potvrdila ta bolest 🙂
@snazimese u mě ovulační testy vůbec nevycházeli ..jednou sem měla celý cyklus pozitivní a kdyz sem je donesla na gyn Dr tak se divila a řekla že ovulační testy nemá ráda že nevyhodnocují správně a doporučila měřit bt a podle ní to mám opravdu dobře
@gambrinkax ja teda nemela uplne pozitivni ovu test, ale nemusela jsem jen vychytat tu nejvyssi hladinu. Prikladam moje ovulacni testy za tento cyklus:
@snazimese jo tak jsem ráda že nejsme sami kterým to nevychází jak chcou pravidelně :D joo to určitě nevadí aspoň jich tam bylo dostatečně. 🙂
@gambrinkax no jako uvidím zítra jaká bude teplota a prsa :D a co ti měl splnit? V čem jsi měla problém 🙂
@snazimese jak dlouho se snažíte?
@dendasubaristka hlavni problem je, ze mam nepravidelne 12 hodinove smeny, takze kolikrat jsem mela treba dve nocni za sebou v obdobi ovulace nebo manzel byl silene unaveny kdyz mel sezonu (dela v pneuservisu). Jinak oficialne jsme se zacali snazit zacatkem lonskeho roku, ale nepodarilo se nam od doby, co jsme spolu, tj. pres 4 roky. Ale prvni 2-3 roky jsme to neresili, pac jsme oba byli hodne ve stresu. Vic kdyztak pisnu dyl, za chvilinku vyrazim do prace na nocni 😁
@snazimese no jsem ráda že taky vidím nějaký pár který prostě třeba převálcuje ta únava s práce nebo tak. Můj chlap je taky často unavený s práce anv dnešní době fakt obdivuju ty páry co to dokáží jet každý nebo co druhý den :D protože za prvé by mě to po nějaké době asi už přestalo bavit a ani se to prostě nedá. Při té práci a všem. Jasný napiš budu ráda 🙂 snažíme se 3 roky tak mě podpoří nějaký pár který se snaží dýl 🙂
@dendasubaristka měla jsem ho na srovnání ms
@dendasubaristka my se snažili rok a půl a vyšlo to ..zrovna měsíc před svatbou jsem se dozvěděla že čekáme mimco. Vše bylo super a pak na genetice když dělali utz tak zjistili vývojové vady takže mi to museli ukončit ve 13+3. Bylo to hodně těžký období , protože sme museli čekat na pitvu aby zjistili jestli je to dědičné nebo ne. Naštěstí výsledky nám řekli že u dalšího to už nehrozí. No a tak sme se po 3 měsících začali snažit dál. Ale co čert nechtěl , začala sem mít problémy s ledvinou. Každou chvíli kolika pak zavedení stentu a v zimě mě museli operativně vyndat z ledviny 9mm kámen. No takže teď od prosince se snažíme naplno konečně znovu 😉
@dendasubaristka napisu ti SZ 🙂
@gambrinkax No ja urcite ne,ale lekarna to vyresi za mne testy dorazi az ve stredu nebo ctvrtek 😀😀
@nat já si myslím že pokořim čtvrtek😂😂
@gambrinkax no ja bych testovala uz ted nejradeji 😀 PAc bych rekla ze mam priznaky stejne jako minile ale nakonec to bylo biochemko ale rikam si ze to neni snad ani mozne 😀
@gambrinkax bobku to mě mrzí :( to muselo byt hrozne :( takze vlastne se povedlo v dobe kdy jsi mela rozptyleni 🙂 tak teď už bude snad jen dobře :*
Ahoj, já jsem 7 DC, ve čtvrtek jdu na průchodnost vejcovodu, byla jste některá? 🙂
Holky, jsem 9dpo a je mi tak nějak nevolno. Může to být po Duphastonu, který teď beru vždy navečer?
Máte někdo zkušenosti?
Tak spolubojovníci jak dneska ??Bude mít někdo pěkný den a testovat??!😁😁
@jironymou.. Ahoj, já beru utrogestan a také mě po něm bylo nevolno, je na stejné bázi jak dufaston, zkus kouknout na nežádoucí účinky 😉
@julietula ahoj taky beru utros poprvé tento cyklus dnes druhý den a zatím mi nic nedělá nežádoucí reakce 🙂 tak uvidím. Po jak dlouhé době ti po něm začalo být zle. No mě od včera akorát píchá tak různě v podbřišku byla jsem 3dpo. Tak myslíš že to může být tím utrosem?
@julietula
@dendasubaristka
Já ho beru druhý měsíc a ten první jsem problém neměla. To mi přijde zvláštní. V příbalovém letáku jsou nevolnosti jako vedlejší účinek, ale co tam tak není, že jo 😂🙈
@lucije27 no tak že by třeba snaha o zahnízdění ? :D zas naivita :D 3dpo asi blbost co. No tak snad druhý mi nebude
@dendasubaristka 3dpo je na zahnizdeni asi brzy. To bude ještě spíš k ovulaci.

@gambrinkax uprimne, jsem malinko skepticka k tomu, ze by to mohlo vyjit zrovna ted po tech x mesicich zklamani, ale malinka jiskricka nadeje ve me krici "ted to vyjde!!" 😁 S manzelem jsme zacali tenhle mesic zobat Fertility Blend pro par, tak si troufnu rict, ze k necemu asi je, pac jsem tenhle cyklus mela snad "ukazkovou" ovulaci. Mela jsem krasny plodny hlen jako snad nikdy, citila jsem krasne vajecnik (za posledni tri roky jsem ho citila pri ovu snad jen 2x) a tenhle cyklus dokazu poprve rict na den presne, kdy byla ovulace 😁