Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉
Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁
@dendasubaristka já to znám, několikrát jsem byla téměř po ovulaci přesvědčená, že tentokrát to určitě vyšlo a mám příznaky. Ale bohužel. Každopádně držím palce😊
@lucije27 jj taky jsem to tak už měla párkrát no. A nic s toho nebylo 🙂 musíme věřit no 🙂
@dendasubaristka.. Po třetím dní mi začalo být špatně... Ale každá máme tělo jiné, někomu nedělá nic a někomu jo.
@lucije27.. Každý máme tělo jiné, kamarádka jo třeba musela úplně vysadit jak ji bylo špatně a nahradit 🙂
@lucije27 mě po duphastonu fyzicky nic moc nebylo, ale ta nálada - nevím jak ostatní, ale já zrovna na blbý nálady vrámci PMS netrpím, ale po tom duph. sem byla týden před M na ránu (sama sem to o sobě věděla, jenže to prostě nešlo zadržet - pusa byla rychlejší) nejvíc to dostával asi manžel... 🙂
@kmarie81 mám to dostat příští neděli a včera jsem byla teda hezky protivná :D že by to na mě mělo taky takový vliv ? :D a hned první den?
@dendasubaristka já se třeba pak i přistihla, jak mi vadí, že dejchá při spánku tak nějak nahlas. Úplně jasně si pamatuju jak sem ležela vedle něj v posteli, koukala do stropu, on spal a vlastně tak hezky pravidelně oddechoval a já na něj cítila tak stašnej vztek, že se mi z toho chtělo až brečet - sem třeba musela vstát a jít spát do obyváku, jinak bych ho asi musela zkopat z postele nebo tak něco...
@kmarie81 dneska se cítím zatím v pohodě :D snad to byl jen nějaký výkyv nálady :D ale včera mi teda pěkně lezla na nervy naše fena. Jsem cvičila tak se mi pletla,jsem na ni byla chudáka hnusná. Pak na sedačku přišla jak sem si chtěla zdřímnout tak mi zabrala skoro všechen prostor přitom nikdy to tak nevnímám a nevadí mi to :D
Ahoj holky hned jak sem přišla a začala číst vaše příspěvky tak mě rozesmála..hned mám lepší náladu 😁😉 od rána sem Lítala po Dr .dcera má od včerejška 39,8 teploty tak pořád teď lítám kolem ní , tak nemám moc času sem nakouknout 😁. Ale jsem ráda že můj příspěvek vzbudil zájem a mám s kým nejen pokecat ale číst vaše příspěvky a hodně mě to těší, že nás je tolik co v tom litame spolu..od priznaku až po testovací mánii na kterou všichni čekáme 😉😁
Vidím holky že je nás tu více co bere utros :D
@kmarie81 a tu bolest máš hned první dny braní?
@dendasubaristka asi až tak od třetího dne - předtím mě bolelo po Otrivile /ta ovulace stála za to/
🙂
@kmarie81 aha 🙂 no mě právě začalo už pichat a bolet včera no. A to jsem ho měla poprvé. Tak to asi tím nebude 🙂
@dendasubaristka taky to může být psychika, jak sem psala už výš - já mám aspoň polovinu těhotenských příznaku dobrý 2 roky 🙂
@kmarie81 jjj za 3roky snažení mám taky všelijaké příznaky za sebou no :(
Tak u mě ty nevolnosti budou asi nějaký bacil, cítím se, že mě brzo skolí nějaká nemoc.
Dobré ráno holky..priznejte se u koho začalo testování? Já se zatím držím a vyckavam😁😁
@gambrinkax tak bez mučení, já dnes sněhobílo, nejen za oknem.
Ahojky, já jsem dnes ještě nee, jsem teprve 7 den po IUI, ale pořád na testování myslím😁
@kmarie81 já si myslím že bych ho zítra možná zkusila budu 9dpo 🤔..kolik dpo jsi?
@julietula a vydržíš nebo tě to chytne dřív ? 😂
@gambrinkax 11den
@kmarie81 tak ještě nehazej flintu do žita 😉

@lucije27 no prostě naivita jak říkám :D díky za probuzení 🙂