icon

Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉

gambrinkax
27. led 2020

Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁

kmarie81
29. led 2020

@gambrinkax zítra jdu na tu krev, aby mi mohl rovnou nabalit hormony na IVF - ty se začínají brát tuším 2 den M tak aby se to stihlo ještě příští cyklus

gambrinkax
autor
29. led 2020

@kmarie81 tak to je dobře..když by to nevyšlo teď tak v dalším cyklu určitě..nicméně přeji aby to to vyšlo ještě v tomto cyklu a aspoň z krve ti tam našli HCG🍀

kmarie81
29. led 2020

@gambrinkax taky bych totak chtěla, pač píchat si injekce se mi moc nechce ☹

gambrinkax
autor
29. led 2020

@kmarie81 to věřím to je jedna z mála veci, které vím že bych asi nezvládla , sama nemám ráda jehly

kmarie81
29. led 2020

@gambrinkax tak ony ty jehličky jsou malý a píchat mě stejně asi bude manžel (jako doteť, ale jinak 🙂 ) pokus o sprostý vtip, tak mě za něj snad nikdo neukamenuje 🙂

gambrinkax
autor
29. led 2020

@kmarie81 jen ať píchá 😂😂😂

julietula
29. led 2020

Jaaaa neviiiim 😂, ale nejspíš nevydržím 🤭... Už teď si pořád říkám, jestli se něco v břiše děje, jestli už se tam zavrtavá, jsem jak posedlá, včera když jsem šla spát tak jsem pohladila břicho a říkám "tak dobrou fazolko, já, vím, že tam si" 😂😂

julietula
29. led 2020

Jaaaa neviiiim 😂, ale nejspíš nevydržím 🤭... Už teď si pořád říkám, jestli se něco v břiše děje, jestli už se tam zavrtavá, jsem jak posedlá, včera když jsem šla spát tak jsem pohladila břicho a říkám "tak dobrou fazolko, já, vím, že tam si" 😂😂

julietula
29. led 2020

@gambrinkax

gambrinkax
autor
29. led 2020

@julietula ale já vím...nevydržím jako mi ostatní😂😂😂

julietula
29. led 2020

@gambrinkax jjj to máš pravdu, už se teď vidím jak mám zásobu testů na wc😂😂😂

nat
29. led 2020

@gambrinkax já včera a možná pidi duch uvidíme zítra 😁😁

gambrinkax
autor
29. led 2020

@nat zatím nekricim ať něco nezakriknu ale držím pesticky ..kolik dpo jsi?

elwe
29. led 2020

@nat tak teď jsem zvědavá na zítřek 😀 Já mám ještě čas, tak jsem zvědavá, co ostatní 😀

julietula
29. led 2020

@elwe kdy máš testovat? Já až ve čtvrtek 🤔

elwe
29. led 2020

@julietula nejdřív za týden, ale spíš počkám až do ms, jeden měsíc jsem to hrotila, ale už se mi do toho nechce.

nat
29. led 2020

@gambrinkax dneska 9 DPO ale uz 3-4 dny je mi fakt ko,a citim se tak nejak jinak ale nechci na to mooc myslet 😀

nat
29. led 2020

@elwe no kdyz ja to proste nemuzu vydrzet 😀

snazimese
29. led 2020

Ahoj holky 🙂 Dneska jsem 4 DPO a v noci na dnesek se mi zdalo, ze jsem porodila dvojcata, holcicku a chlapecka. Dokonce si i presne pamatuju, ze jsem normalne kojila a ze v levem prsu se mi tvorilo vic mleka nez v pravem.. 😅😁😂 Ted premyslim, co ten sen mel.znamemat, pac takovehle konkretni sny k detech se mi bezne nezdaji.. 🤔😁

hester92
29. led 2020

Ahoj holky. Tak ja se taky přidávám, dnes jsem 9dpo, test zatím dnes ráno bílý, tak jsem zvědavá jestli z toho ještě něco bude. Držím palce všem, kdo bude v nejbližších dnech testovat ať vám to vyjde!

gambrinkax
autor
29. led 2020

@hester92 vítám tě tady u nás. Já jsem dnes 8dpo tak zítra asi zkusim taky 😂

julietula
29. led 2020

@hester92.. Vítám tě tu🙂... Budu držet palečky at se test v promění v //😉...

elwe
29. led 2020

@nat to chápu. Já ten jeden měsíc byla přesvědčená že to vyjde, dcerka se nám povedla hned. Teď jsem nekojila, hlen byl ukázkový, ovulaci jsem cítila, s manželem jsme se trefili, měla jsem i pidi ducha na testu a nakonec nic z toho. Tak jsem teď v rozpoložení, že se připravuju na to, že možná půjdu do práce dřív než jsem počítala, na to se moc těším. A když přijde první miminko, tak jen dobře, a kdyby náhodou ne, tak mě to bude mrzet hlavně kvůli dceři, že nebude mít parťáka k sobě. Ale už to tak nehrotim. I když kdoví, možná mě tato diskuze nalomí do dřívějšího testování 😁😁

nat
29. led 2020

@elwe No moc bych to prala nam vsem 🙂 Ja jsm po biochemickem tehu min,mesic nikdy se mi to nestalo a celkem me to vzalo,ale doufam,ze se zadari,nejak na to nettlacim,ale to cekani je proste desne :-/

marta_kovar
30. led 2020

Ahoj holky, také se k vám přidám, ikdyž dneska špiním o týden dřív než co má přijít menstruace..
Začínám pochybovat, že se to už povede. V říjnu jsem měla zamlklé těhotenství bez revize. Od té doby nic. Miminko se povedlo na první pokus ikdyž odešlo..☹
Jsem naprosto zoufalá a vážně nevím kde je problém. O miminko se snažíme od srpna.
Všem držím palečky ať se aspoň podaří u vás!❤

nat
30. led 2020

Holky jak moc ovlivnuje BT leky treba paralen a nachlazeni bolest v krku???

julietula
30. led 2020

@marta_kovar ahojky, nám se taky před 8lety podařilo normální cestou, bohužel v 8tt jsem musela na potrat... Ale pak nás hned dr odeslal na genetiku a manžela na spermiogram... Zjistili pomalé a částečně vadné spermie tak jsme byli na IUI na 2pokus máme 7 letou slečnu. A teď čekám po 2iui jestli se zadařilo... Zkusila bych hlubší vyšetření... Drzim palce🙂❤️

julietula
30. led 2020

@nat Tak to nevím, každý lék je zlo, ale asi bych zkusila zavolat do nějaké lékárny a poradila se😉

gambrinkax
autor
30. led 2020

@nat taky nevím ale každý lék bt nějak ovlivňuje..kdyžtak vlož graf ať mrknu 😉

lucije27
30. led 2020

Holky, asi zítra budu testovat🙈 Asi se mi dělá opar nebo co, v životě jsem ho neměla😲 Tak ve mně hlodá, že by to mohlo klapnout🙈

Strana