icon

Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉

gambrinkax
27. led 2020

Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁

snazimese
30. led 2020

@nat moc gratuluji 😊😍

nat
30. led 2020

@snazimese děkuji moc, přeji brzké // 😍😆

snazimese
30. led 2020

@nat dekuji, uvidim, jestli se jich dockam, jsem dnes 5 DPO, ms (ne)cekam za cca 6 dni 🙂

nat
31. led 2020

@snazimese tak raději nečekat 🙂 Určitě to dobře dopadne 🙂

snazimese
31. led 2020

@nat taky si rikam 😁 dneska od rana citim jemne pichani v jednom miste v podbrisku obcas, tak snad se z toho neco vyklube a neni to "jentak" 😊🙏

julietula
31. led 2020

Holkyyy Dobré ráno 🙂.. Tak nějak jsem zmatená, počítáte i den zavedení IUI? Nebo ne?

kmarie81
31. led 2020

@julietula já počítala od ovulačních bolestí, tenhle měsíc sem si tu půl hodku krásně prožila

julietula
31. led 2020

@kmarie81 já ovulační bolesti nikdy nemám 🤔.. Snad jednou a to cca před 3roky.

kmarie81
31. led 2020

@julietula já většinou takový chvilkoví píchání na jednom z vaječníků, ale ted po otriville to bylo nepřehlédnutelný

julietula
31. led 2020

@kmarie81 já vůbec otrivile, ale jak říkám ovulku nikdy necítím, noo když budu počítat den zavedení tak jsem 9den,jinak 8den....ale pořád mě píchá tak divně v břiše, když si dosedavam a vstávám tak je to ostřejší bolest a bolej mě bedra, nikdy mě to nedělalo, někdy mam pocit jak kdybych měla zánět vaječníků.

julietula
31. led 2020

@julietula jen na pravé straně 🤔

kmarie81
31. led 2020

@julietula a kdy jdeš na krev? Jinak to co popisuješ se mi taky děje a asi nejvíc večer když se natáhnu v posteli, tak dlouho hledám polohu, aby mě nebolelo břicho, ještě mě k tomu chvilkama tak jakoby píchá v prsou, ale ne že by nějak boleli...

julietula
31. led 2020

@kmarie81 zatím na krev nejdu, mám si udělat nejdřív test a pak kdyztak zavolat.

kmarie81
31. led 2020

@julietula já na krvi byla právě kvůli případnému ivf, aby stihlo začít stimulovat hned další cyklus

julietula
31. led 2020

@kmarie81 my ještě půjdeme kdyztak do IUI právě.

kmarie81
31. led 2020

@julietula takže jen nasadíte během menstuace clostík?

julietula
31. led 2020

@kmarie81 ne zatím mi nic nepodavají, folikuly mě rostou krásně, takže jen utz dva dny před zavedením a pajen ten utrogestan..

kmarie81
31. led 2020

@julietula no možná byste mohli zkusit píchnout to otriville aby byla jistota že folikul dozraly a prasklý, ale nejsem doktor tak nechci zpochybňovat jejich lecbu

julietula
31. led 2020

@kmarie81 chápu, uvidíme jak teď dopadnu a kdyztak se na to optám🙂... Jinak ivf máme také schváleno, ale zatím bych chtěla ještě zkusit jednou IUI, přece je to menší zátěž na tělo. Ale pak už jedině ivf, přece jen mi je 34 takže už je na čase.

kmarie81
31. led 2020

@julietula no já už moc času nemam v srpnu je mi 39, takže každej cyklus doprej

julietula
1. únor 2020

Ahojky ženyy🙂tak jaká je sobotní nálada? A kdopak testoval? 😉🙂

gambrinkax
autor
1. únor 2020

@julietula já dnes testovala ..test negativní a bt klesla takže tu mechu zítra očekávám 😝😝

julietula
1. únor 2020

@gambrinkax mrcha jedna, bude pořád opruzovat😂...a kolikátý den si testovala?

nat
1. únor 2020

peknou sobotu holky nebojte oni si ty carky daji rict 🙂

gambrinkax
autor
1. únor 2020

@julietula 11dpo

kmarie81
1. únor 2020

Já včera nestihla dojít do lékárny takže doma neman žádný těhotenský test, jenom zbytky ovulačních. Pokaždé když jdu na záchod, tak se musím držet abych neskusila aspoň ten. Zítra ráno ho dám. Teda jestli se nedostanu dřív do lékárny pro těhotenský

elwe
1. únor 2020

U mě se dostavily první příznaky - zvracení. Ale ne, dělám si legraci, chytla jsem střevní chřipku, tak se kuryruju a vzpomínám na první těhotenství. Ale moc hezky vzpomínky to nejsou, prvni trimestr byl takové moje osobní peklíčko a na chvíli mě představa, že to budu prožívat znovu, docela vystrašila. Ale už mi není tak zle, tak mě panika přešla a doufám, že se zadaří 🙂

julietula
1. únor 2020

Já dnes koupila testy, a možná zítra testnu, ale je to brzy, jsem 11DPO... Ale Teda nutkání je strašlivé

nat
1. únor 2020

@julietula Juli treba neco bude videt já mela peknou carku 9DPO 🙂

julietula
1. únor 2020

@nat kéžby, uvidím jak se zítra ráno budu cítit a kdyztak testnu 🙂.. To jsou nervy fakt.

Strana