icon

Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉

gambrinkax
27. led 2020

Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁

nat
1. únor 2020

@julietula vím,že každá to má jinak ale urco budu přát hodně štěstí n zítra 😍😍😉😉No ty nervy naprosto chápu ......

julietula
1. únor 2020

@nat děkujuuuu ❤️

gambrinkax
autor
2. únor 2020

Tak holky hlásím 1 DC 😝😝😝

kmarie81
2. únor 2020

Ahoj holky, tak sem si dělala aspoň ovul test, a je pozitivní. Ono to snad vopravdu vyšlo. Gambrinkax nehazej flintu do zita tenhle měsíc ro určitě vyjde a ty budeš mít Krásnýho šťírka na konci roku 🙂. Julietula držím pěsti.

nat
2. únor 2020

@gambrinkax jee tak to me mrzi 🙄priste to urco vyjde 😘

julietula
2. únor 2020

@kmarie81 děkuju, musím se hodně držet, abych netestovala😂

julietula
3. únor 2020

Dobré ráno 🙂tak jsem dnes nevydržela a test jsem udělala, dnes jsem 11DPO a výsledek, problokava na mě nepatrná druhá čárka, ale fakt se musí na test zahledět, tak budu doufat, že test bude sílit🤭

nat
3. únor 2020

@julietula tyyy ho takto je super budu drzet palce at je tam za 2 dny carka lepsi 🙂

kmarie81
3. únor 2020

Ahoj, tak zítra jdu znovu na krev, včera odpoledne sem už nevydržela a udělala zkusmo znovu teho test a vyšla mi druhá světla čárka. Tak na mě teď začínají doléhá pochybnosti - jestli sem ve čtvrtek měla v krvi hcg 20, tak za čtyři dny už bych snad na 10 testu měla mit dálnici. Navíc v koupelně je ještě jeden test, ale jesi si ho udělám a bude to horší než včera... Uz aby bylo zítra tak 10 dopo, to už snad budu vědět na čem sem...

elwe
3. únor 2020

@kmarie81 uvidíš zítra, co ti řeknou. A pro povzbuzení, kamarádka měla pozitivní těhotenský test až v 6. týdnu. Měřila si bt, takže věděla, že je těhotná, ale testy dlouho nic neukazovaly. Držím palce ať HCG stoupá 🍀🍀

julietula
3. únor 2020

@kmarie81 držím palečky 🙂❤️

nat
3. únor 2020

@kmarie81 urco to dobře dopadne a budou // 😉

julietula
4. únor 2020

Holky tak s citlivosti 25,...takto,tak nevím zda tomu věřit jsem 12DPO

lucije27
4. únor 2020

@julietula to už je pěkná carka😍 gratuluji

elwe
4. únor 2020

@julietula gratuluji ❤️

nat
4. únor 2020

@julietula Tak to je pecka moooc gratuluji ja myslim,ze muzes verot 🙂Carka je krasna :-ú

julietula
4. únor 2020

Holky všem moc děkujuuuu ❤️... Stále tomu nemůžu uvěřit, snad vše bude v pořádku.

nat
4. únor 2020

@julietula ver ze bude :-* Clovek si rika,ze je to sen,ale je to realita 🙂 🙂

julietula
4. únor 2020

@nat děkuju za podporu 🙂

nat
4. únor 2020

@julietula nz ,verim,ze to dobre dopadne 😍

kmarie81
4. únor 2020

@elwe ahoj, tak dnešní krev - hcg 248 - tak se mám oficiálně začít chovat jako těhotná. Za čtrnáct dní první ultrazvuk 🙂

kmarie81
4. únor 2020

@julietula velká gratulace, tak at je všechno v pořádku a za pár týdnů srdíčko jak zvon 🙂

gambrinkax
autor
4. únor 2020

@julietula gratuluji 🤗🍀

nat
4. únor 2020

@kmarie81 tak gratulace at to jde jen dobre a dobre :-¨)

julietula
4. únor 2020

@kmarie81 mooc gratuluji ❤️

elwe
4. únor 2020

@kmarie81 paráda, gratuluju 😍

julietula
6. únor 2020

Ahojky holky, tak jak se vám daří?...prosim ti co byli na krvi hcg hormonu kolikátý den před MS, nebo vynecháni jste byli?

dendasubaristka
6. únor 2020

@julietula ahoj moc gratuluji 🙂 já jsem dnes 13dpo a můj graf takto. Ty jsi dělala test ráno? Chci si ho asi taky udělat dnes koupím ale přemýšlím jezdí dělat až zítra ráno nebo už dnes 🙂 tak v balení jsou dva tak můžu dneska i zítra no

julietula
6. únor 2020

@dendasubaristka Ahojky, dělala jsem testy ráno🙂

dendasubaristka
6. únor 2020

@julietula Oki,tak pokud vydržím nechám na ráno :D

Strana