Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉
Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁
Tak holky hlásím 1 DC 😝😝😝
Ahoj holky, tak sem si dělala aspoň ovul test, a je pozitivní. Ono to snad vopravdu vyšlo. Gambrinkax nehazej flintu do zita tenhle měsíc ro určitě vyjde a ty budeš mít Krásnýho šťírka na konci roku 🙂. Julietula držím pěsti.
@gambrinkax jee tak to me mrzi 🙄priste to urco vyjde 😘
Dobré ráno 🙂tak jsem dnes nevydržela a test jsem udělala, dnes jsem 11DPO a výsledek, problokava na mě nepatrná druhá čárka, ale fakt se musí na test zahledět, tak budu doufat, že test bude sílit🤭
Ahoj, tak zítra jdu znovu na krev, včera odpoledne sem už nevydržela a udělala zkusmo znovu teho test a vyšla mi druhá světla čárka. Tak na mě teď začínají doléhá pochybnosti - jestli sem ve čtvrtek měla v krvi hcg 20, tak za čtyři dny už bych snad na 10 testu měla mit dálnici. Navíc v koupelně je ještě jeden test, ale jesi si ho udělám a bude to horší než včera... Uz aby bylo zítra tak 10 dopo, to už snad budu vědět na čem sem...
Holky všem moc děkujuuuu ❤️... Stále tomu nemůžu uvěřit, snad vše bude v pořádku.
@julietula gratuluji 🤗🍀
Ahojky holky, tak jak se vám daří?...prosim ti co byli na krvi hcg hormonu kolikátý den před MS, nebo vynecháni jste byli?
@julietula ahoj moc gratuluji 🙂 já jsem dnes 13dpo a můj graf takto. Ty jsi dělala test ráno? Chci si ho asi taky udělat dnes koupím ale přemýšlím jezdí dělat až zítra ráno nebo už dnes 🙂 tak v balení jsou dva tak můžu dneska i zítra no
@dendasubaristka Ahojky, dělala jsem testy ráno🙂
@julietula Oki,tak pokud vydržím nechám na ráno :D

@julietula vím,že každá to má jinak ale urco budu přát hodně štěstí n zítra 😍😍😉😉No ty nervy naprosto chápu ......