Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉
Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁
Holkyyy Dobré ráno 🙂.. Tak nějak jsem zmatená, počítáte i den zavedení IUI? Nebo ne?
@kmarie81 já vůbec otrivile, ale jak říkám ovulku nikdy necítím, noo když budu počítat den zavedení tak jsem 9den,jinak 8den....ale pořád mě píchá tak divně v břiše, když si dosedavam a vstávám tak je to ostřejší bolest a bolej mě bedra, nikdy mě to nedělalo, někdy mam pocit jak kdybych měla zánět vaječníků.
Ahojky ženyy🙂tak jaká je sobotní nálada? A kdopak testoval? 😉🙂
@julietula já dnes testovala ..test negativní a bt klesla takže tu mechu zítra očekávám 😝😝
@gambrinkax mrcha jedna, bude pořád opruzovat😂...a kolikátý den si testovala?
peknou sobotu holky nebojte oni si ty carky daji rict 🙂
@julietula 11dpo
Já včera nestihla dojít do lékárny takže doma neman žádný těhotenský test, jenom zbytky ovulačních. Pokaždé když jdu na záchod, tak se musím držet abych neskusila aspoň ten. Zítra ráno ho dám. Teda jestli se nedostanu dřív do lékárny pro těhotenský
U mě se dostavily první příznaky - zvracení. Ale ne, dělám si legraci, chytla jsem střevní chřipku, tak se kuryruju a vzpomínám na první těhotenství. Ale moc hezky vzpomínky to nejsou, prvni trimestr byl takové moje osobní peklíčko a na chvíli mě představa, že to budu prožívat znovu, docela vystrašila. Ale už mi není tak zle, tak mě panika přešla a doufám, že se zadaří 🙂
Já dnes koupila testy, a možná zítra testnu, ale je to brzy, jsem 11DPO... Ale Teda nutkání je strašlivé

@nat moc gratuluji 😊😍