Snažilky duben 2020.
Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉
@lenickamimi povídej
@andrusinka viděla jsi moje ovu testy
@lenickamimi pozitivní byl v sobotu odpoledne
@andrusinka dávala jsem sem fotky a pozitivní byl v sobotu na max jenže pak sem zkusila v pondělí znovu a byl už negativní tak jsem si myslela že ovu už proběhla jenže mi to nedalo a ještě jsem udělala jeden večer a byl znovu pozitivní co si o tom myslíš
@lenickamimi nebereš nějaké prášky co by to mohlo ovlivnit? Nepila jsi před tím moc vody? Asi ne viď? Nedokážu říct, ale pokud byl sex tak tohle hoď za hlavu 🙂 a ČEKEJ
@andrusinka no mám brát Duphaston ale čekala jsem až se ovulace potvrdi no byl sex v pátek a v neděli taky tak doufám že jsme se trefili 😋
@andrusinka ovu testy už zeslabl tak ten od spodu byl v sobotu nejsilnější to Digital zaznamenal jako maximálně pozitivní ♥️
Ahoj, holky,
přidávám se k vám snažilkám. Je mi 24, manželovi 30 let, snažíme se od srpna 2019 ( antikoncepce vysazená v červnu 2018) Bohužel mám velmi nepravidlenou MS (2x příjde pravidelně, pak zase 3 měsíce nic atd a pořád dokola...).
Nechávali jsme tomu doteď volný průběh ( pouze Maca,Gynex,akupunktura, bylinky atd. - prostě přírodní cesta ale nepomohlo nic...) - ale jelikož to bude už skoro rok, tak jsem se to rozhodla řešit s gynekologem.
Dnes jsem byla na gyndě a předepsal mi CLOSTÍK a GYNOPRYL ( NA ZPRAVIDELNĚNÍ CYKLU), manžela poslal na Speriomogram.... nevím ale, jestli to začít brát nebo ne.... doteď jsem se hormonům vyhýbala a doufala jsem, že to vyřeším přírodní cestou. Máte někdo zkušenosti a měli jste podobný problém ? ☹
Tak mám za sebou kontrolu a úplně se mi ulevilo. Mimco je zdravý, krásně mu bije srdíčko a vypadá že to bude bojovnice nebo bojovnik🥰 hned jak jsem přišla tak mi říkala že je možný že díky tomu krvácení tam třeba mimco už ani nebude a pak udělala ultrazvuk a řekla "Tyjo tak to jsem nečekala ani já 😂" prej za ty 2 týdny udělal obrovský pokrok 🥰
@lexa2000 to je super gratuluju. Já jdu ve čtvrtek, tak doufám že bude srdíčko a vše ok
@barunka1985 tak dej pak taky vědět, budu držet palecky :o 🥰
No tak stačí jen pogratulovat. Očividně se zadařilo. Pro tvůj klid udělej clearblue a určitě to dopadlo. ❤️
@marta_kovar Děkuji vám udělám clearblue a budu se modlit👏
@siima12 Tak vidíš. Gratuluji. Někomu hold ještě proběhne menstruace ikdyž už miminko čeká😍
@marta_kovar V pondělí se objednám na gyndu snad už tam něco bude vidět 😀
@siima12 To už asi bude. Budeš už určitě okolo 6 tt 😊
@marta_kovar Myslíš? No nikdo to zatím u nás neví mám 4 sestry jedna už to ví. Akorát nevím kdy to oznámit manželovi 😀
@siima12 Já si myslím, že ano. Já to partnerovi řekla hned. Ale rodina ani nikdo z okolí to stále neví. Čekám až na screening. 😊
@siima12 moooc gratuluji! 🙂
@marta_kovar Už to ví všichni 😀 v pondělí půjdu k doktorovi

Můj bral macu a zinek. A sex byl když byla chuť a to byla hodneee často :D a těhotná jsem i tak a neresili jsme kdy jo a kdy ne 😂