icon

Snažilky, jaro 2012

zuzkka88
1. lis 2011

Ahoj holky. Které se chystáte začít se snažením o potomka na jaře roku 2012, přidejte se. Můžeme si navzájem radit, podporovat se, a tak celkově sdílet snad jedno z nejhezčích období v životě. 🙂

iff_kov
23. únor 2012

@medi_ivca já taky nic nepociťovala... až když vynechala ms, tak jsem testovala..

medi_ivca
23. únor 2012

Hmmm, tak to asi tedy spis dorazi ta mrcha prohnana, nez prcek 😀

medi_ivca
23. únor 2012

Aktualni teplota tela 37,2 ... Da se i teplota vsugerovat? 😀

mitote
23. únor 2012

ahoj holky, tak na gynde vysledky dobre, jako ze tam neni nic dalsiho....tak beru teda jen ty dve veci, ale teda tn vajecnik me boli solidne :-/ a pristi tyden se asi prihlasim na tu mojzisovku 🙂

xsuzzi
23. únor 2012

@medi_ivca -hmmmm 😀 😀 😀

medi_ivca
23. únor 2012

@xsuzzi hmmmm jako ze da? 😀

medi_ivca
23. únor 2012

@mitote tak aspon ze tak 😉

mitote
23. únor 2012

@medi_ivca jojo 🙂 manzel se o me krasne stara, jen to teda docela pekne boli :-/

xsuzzi
23. únor 2012

@medi_ivca -holka já nevěděla,že už jsme na další straně a odpovídala na tvý hmmmm 😅 😀 😀 😀
hele tak teplotu sis určo nevsugerovala,dle mě je to jasný 😵 o víkendu testík ju 😵
já mám taky dobrej pocit,čípek nahoře,ale to je asi tak všechno 😀 😀 😀

@mitote -supr 😵

iff_kov
23. únor 2012

@xsuzzi jaká má být teplota, když se zadařilo??

medi_ivca
23. únor 2012

@xsuzzi jo taaaaak 😀 no citim se divne, ale ne nemocne. Takze jsem fakt zvedava. Jinak jsem to pocitala a kdybych otehotnela ted, porodila bych na maminy 55 narozeniny +/- 🙂

@mitote jen at se stara 😝
Manzel mi vcera slibil, ze mi bude hlavne v prvnich mesicich pomahat s uklidem 😀 😎

xsuzzi
23. únor 2012

@iff_kov -37 a výš 🙂 ale může klesnout na 36,9 a pořád můžeš být těhu 🙂

mitote
23. únor 2012

@medi_ivca tak to me manzel s uklidem pomaha...a hlavne hodne vari. Ale celkove kdyz me neco je to je tam cajicek, tam dobrutka, atd... vceera me napr prinesl ananas nakrajenej nazdobenej nutelou a malinama :-P

iff_kov
23. únor 2012

@xsuzzi a cca kolikátý den by se měla teplota vyšplhat na tato čísla?? včera jsem zřejmě měla ovu. 🙂 takhle nedočkavá jsem u Elis nebyla ... 🙂

xsuzzi
23. únor 2012

@iff_kov -hned po ovu pokud dojde k oplodnění se teplota drží nahoře a už moc neklesá 🙂

iff_kov
23. únor 2012

@xsuzzi aha ☹

iff_kov
23. únor 2012

tak jestli se nazadařilo, tak snažit se budeme až v létě...abychom měli jarní miminko...

xsuzzi
23. únor 2012

@iff_kov - a proč smutníš?

iff_kov
23. únor 2012

@xsuzzi protože teplota 36,8

medi_ivca
23. únor 2012

@xsuzzi ja jsem se merila dnes poprve a to jsem 6DPO
Tak k tomu boleni a cekani a doufani pridam jeste i mereni si teploty 😀

romannaa
23. únor 2012

holky,tak ms dorazila,presne vcera a jsem z toho smutna ,.....je to uz ctvrty mesic, ☹

xsuzzi
23. únor 2012

@iff_kov -ale to nevadí, hlavně,že už bude jen stoupat 🙂 uvidíš zítra 🙂

@medi_ivca - držim palečky 😵

xsuzzi
23. únor 2012

@romannaa to mi je líto ☹

iff_kov
23. únor 2012

@xsuzzi to jsem zvědavá ... kdyžtak snažení v červenci 🙂

ashlee
23. únor 2012

tabulka

snažilky

lucinka0606.........24 let................1. snažení / 23 DC (poslední cyklus 32 dní)
medi_ivca ............32let.................1.snažení / 22DC (posledni cyklus 28dní)
ashlee..................27let...............2. snažení / 19 DC(posledni cyklus 27dní)
xsuzzi...................28let................1. snažení/ 18 DC (poslední cyklus 26 dní)
zuzkka88.............24let................0. snažení / 18 DC (poslední cyklus 30 dní).
iff_kov...................22let................1snažení / 15DC ( poslední cyklus 28 dní)
mitote.................. 23 let................. 3snažení / 3DC(poslední cyklus 26 dní)
romannaa...............25let.................4snažení/ 2DC ( poslední cyklus 27dní)

mitote
23. únor 2012

@iff_kov my budeme mit ve snazeni zase pauzu duben a kveten, abych pak nerodila na statnice 😅

medi_ivca
23. únor 2012

@romannaa nebud, povede se to. Musis verit 🙂

iff_kov
23. únor 2012

@mitote kdy máš státnice??

mitote
23. únor 2012

@romannaa prumerna doba snazeni je rok, mas jeste hromadu casu 😉

mitote
23. únor 2012

@iff_kov no prodluzuju o pul roku takze nekdy leden nebo unor budou :-/

iff_kov
23. únor 2012

@mitote nechci být pesimista, ale můžeš porodit předčasně nebo můžeš ležet v nemocnici i 2měsíce před TP... jen co jsem viděla kolem sebe... neber to zle..

Strana