Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!
Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.
Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna
@butterflyonthistle No to taky nechci... 😀 To by mě kleplo... 2 celkem stačí...
@kristymaty Děkuju, snad ano 🙂 květňátko by se mi líbilo :D
@butterflyonthistle je taaaaam a krasna !!!'!
@biedronca aaaaaaaaa!!!!! Co mam delat????? 😂😂😂
@butterflyonthistle ke gyn až 14dní zpozdění, dríve to fatk nema cenu protoze nepůjde na UZ porad nic videt a budes se stresovat, resit jestli hcg roste atd. Fakt az po vynechani MS tak 14 dní a více...
Sama to ted zazivam, měla jsem takového ducha, druhy den ke gyn a hcg jen 32, za dva dny hcg jen 50. A uz to šrotovalo... je to biochemické? Odejde to sMS? co kdyz to zase nedopadne (uz mam 1 potrat zasebou) a to ti neprospívá,ten stres. Pak uz se ukazal gestační váček a snad pristi tyden se ukaze embryjko ve vacku.
@biedronca Jj ja vím 😉 je to precejen druhé a ještě si tu počáteční paniku pamatuju 😂 s oznámením chlapovi počkám az tak za tři dny, az to zesílí. Aspoň nějak vymyslim oznámení... gyndar me stejne objedná az tak v 6tt, ted tam nebude nic vidět. Bude drsný to vydržet!!! Tobě moc držím palce! 🙏👍🏻
@butterflyonthistle no kéz by to u mě dopadlo dobre,ale verim ze ano, verim, ze to bude bojovnícek 🙂 tohle je nase první po roce a půl .-
jak dlouho se snazite?
@biedronca zadarilo se hned! Dokonce vím přesně kdy, měli jsme ten mesic jen jeden “normální” styk 😂 a doma uz mame chlapečka 20m
Ahoj devcata. Mame doma synka 2 roky 4 mesice, je trochu hyperaktivni a beran tvrdohlavy, trochu zahul. Druhy zkousime pres rok a nakonec to vyslo, jsem odhadem 8. tyden, silene nevolnosti boleni delohy, jak se roztahuje a ta unava. V pondeli jdu k doktoru, to uz bych mela byt 9. tyden, tak snad bude vse ok.
@butterflyonthistle Zatím tichounce gratuluji. 🙂
@kristymaty Gratuluji!
Ahojte holky, rada bych se k vam pridala. Mame doma raubire, je mu rok a pul, tak jsme se rozhodli snazit o druhe. Syn sel hned na prvni dobrou, tak jsem si rikala, ze druhe bude taky ok. Myslela jsem si, jak budu v pohode a ono naopak, mam ted nepravidelne cykly, takze cekani na prvni menzes po snazeni po vysazeni ha je muceni. Minuly cyklus trval 47 dni 😡 Ted je to 41 DC, me byva uz nekolik dni nevolno, ale testy negativni. Uplne zavidim tem, ktere sem uz vkladaji pozitivni testy. Ja uz bych taky chtela vysvobozeni a zacina mi byt jedno, jestli ve forme pozitivniho testu nebo menzesu. Pripadam si, jak blazen. Uklidnete me, ze v tom nejsem sama 😁
@andieraur Já teda po prvním synovi nebrala HA vůbec a teď jsem cca 7tt. Cyklus jsem ale měla také nepravidelny takže ještě můžeš být těhu.
❤️
@kristymaty Dekuju za nadeji ❤ No uvidim, vzhledem k tomu, ze predchozi cyklus byl 47 dni, tak si asi holt musim na vysledek pockat do konce tydne.
@andieraur Já měla cyklus někdy i 49 a to uz jsem psala jednou dr co a jak. Ještě počkej, není kam spěchat.❤️😊
Ahoj holky, muzu se taky přidat? Máme 9m holčičku a uz se taky snažíme o druhé. Při kojení cyklus rozhazeny, minulý měsíc biochemické tehotenstvi... A tento měsíc 40 DC a test negativní. Tak jsem si zas koupila deetipronu a budu věřit že zabere jak poprvé 😄
@andieraur nee to je jen inositol a vitamíny. Je to normálně v lékárně v sehnání, mrkni na to. Já sem. Objednavala z dr Maxe. Ale u mě je to i tím kojením... Ale tak když se povedlo minulý cyklus tak to nějak jde. Jen už bych to aspoň ráda dostala, tyhle nekonečný cykly to je prostě na hovno 😠

@krtikkrtovaty Ja mam prosincoveho chlapečka, ted děláme jarní holčičku 😄 to jsem zvedava komu co vyjde 😂 hlavně ať to nejsou dvojčata 😂🙏