icon

Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!

kristymaty
14. čer 2018

Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.

Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna

Strana
z8
corry21
20. srp 2018

@andieraur do 300 za měsíční dávku. Žádná hrůza prave

andieraur
20. srp 2018

@corry21 To zni dobre, to mozna zkusim az ta menstruace konecne dorazi. Ty dlouhy cykly jsou k zblazneni.

andieraur
20. srp 2018

@corry21 moc dekuju za tip 😉

natlinka27
20. srp 2018

Holky prosím o radu ms mám dostat 29.8. Mám cykl 35-36 dní a dnes sem trošku zaspinila na papíře sem měla růžový výtok jen chvilku a pak už nic co to může být? Od patka mě pobolivava břicho a v pátek večer chvilku večer takové pnutí po celém podbřišku v sobotu odpoledne jen na levé straně chvilkove pnutí a jinak. Jen pobolivava podbřišek

corry21
20. srp 2018

@andieraur jako minulej měsíc sem mela pozitivní test až 44 DC, ale testovala sem náhodně že mi nebylo moc dobře, ale za tyden konec. No tak nevím jestli mám tak moc posunutou ovulaci anebo to bylo od začátku neprosperujici. Ovulační testy si nedělám, to by mi asi svihlo uplne 😂

corry21
20. srp 2018

@natlinka27 těžko říct, mohla to být nidace ale ještě brzo

natlinka27
20. srp 2018

@corry21 no mám 9dni do ms tak právě nevím

andieraur
20. srp 2018

@corry21 Jo, ovulacni testy taky radsi nebudu delat, to uz bych z toho naprosto silela. Jinak taky testuju nahodne, ale zatim negativne.

hope09
21. srp 2018

@corry21 Díky 🙂 já si říkala, že mi google nemůže nic najít 😀 U prvního jsem užívala Superfolin, tak to bude asi něco podobného. Teď beru jenom kyselinu listovou

corry21
21. srp 2018

@hope09 v superfolinu je jen nastepena listovka a možná nějakej vitamín navíc, v tomhle je vsecko plus ten inositol. Už beru 😄

hope09
21. srp 2018

@corry21 Vidím, že to máš zmáknutý 😀 Tak príma 🙂

ai30
21. srp 2018

Holky, opatrne se pridavam, mam doma dvouleteho chlapecka a ted jsem si z nedockavosti 10 DPO delala test a je tam duch!!! 😊

andieraur
21. srp 2018

@ai30 no krasa gratuluju ❤🍀 a zavidim 😁

lenssen
21. srp 2018

@ai30 jee tiše gratuluji 😊 co je to za test prosim

ai30
21. srp 2018

@andieraur Dekuju!!! <3

@lenssen Dekuju!! Ani ti ted nevim, nemam je u sebe, ale vecer se podivam!

corry21
21. srp 2018

@hope09 jasný, musim vědět co jím 😄

ai30
21. srp 2018

@lenssen Tak je to One Step.

andieraur
22. srp 2018

@corry21 Jeste prosim ohledne te fertiprony, muzu zacit uzivat kdykoli nebo musim pockat na 1. den menstruace? Premyslim, ze si ji koupim uz ted a treba tim i privolam menzes.

lenssen
22. srp 2018

@ai30 dekuji😊

natlinka27
23. srp 2018

Ahoj Holky myslíte že podle grafu mám anovulační cyklus? Dnes 3den je spinim ms by měla být 29.8

corry21
23. srp 2018

@andieraur určitě můžeš hned. To sou fakt jen vitamíny a inositol. Ja taky už beru... A zatím stále jedu svůj nekonecnej cyklus 😠

corry21
24. srp 2018

@andieraur hurá 1dc!

andieraur
24. srp 2018

@corry21 Me se to dneska taky rozjizdi 😀 Konecne 👏 Takze uz zacinam pit kontryhel a od vcerejska beru fertipronu. Tak jsem zvedava na tenhle cyklus 😁

krtikkrtovaty
24. srp 2018

@corry21
@andieraur
Holky, tak pak držím pěstičky! 😉

Já byla min. týden na preventivce a tak dr. zkontrolovala i ovulaci, tak uvidíme - výsledek se dostaví, teda doufám, že nedostaví, příští týden. 😀

corry21
Autor odpověď smazal
hope09
24. srp 2018

@krtikkrtovaty A jak se to kontroluje? To tam musíš být v době ovulace?

krtikkrtovaty
24. srp 2018

@hope09 Udělala ultrazvuk, řekla v kterým vaječníku je vajíčko a kdy to cca vypadá na ovu, doporučila, kdy mít sex, že by to mohlo vyjít. 😀 Ale já se ptala spíš, že se to zrovna sešlo na tu preventivku v cca půli cyklu a kvůli kojení jestli vůbec ovulace probíhá. Já to na sobě nepoznám... 🙂

corry21
25. srp 2018

@krtikkrtovaty díky, treba se nám všem zadari! Já mám prcka teprv 9 měsícu, ale doufám že se brzo povede

hope09
25. srp 2018

@krtikkrtovaty Aha, tak to jo. Já si říkala, jestli na to neexistuje nějaký zaručený test 😉 A když tam to vajíčko vidí, tak je už jasný, že se dříve či později uvolní?

natlinka27
25. srp 2018

Holky myslíte že včera byl pozitivní? Přidávám i ovu testy minulý měsíc 3.7. Byl podle toho pozitivní ale skončilo to biochemické

Strana
z8