Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!
Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.
Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna
Holky prosím o radu ms mám dostat 29.8. Mám cykl 35-36 dní a dnes sem trošku zaspinila na papíře sem měla růžový výtok jen chvilku a pak už nic co to může být? Od patka mě pobolivava břicho a v pátek večer chvilku večer takové pnutí po celém podbřišku v sobotu odpoledne jen na levé straně chvilkove pnutí a jinak. Jen pobolivava podbřišek
@natlinka27 těžko říct, mohla to být nidace ale ještě brzo
@corry21 no mám 9dni do ms tak právě nevím
@krtikkrtovaty A jak se to kontroluje? To tam musíš být v době ovulace?
@hope09 Udělala ultrazvuk, řekla v kterým vaječníku je vajíčko a kdy to cca vypadá na ovu, doporučila, kdy mít sex, že by to mohlo vyjít. 😀 Ale já se ptala spíš, že se to zrovna sešlo na tu preventivku v cca půli cyklu a kvůli kojení jestli vůbec ovulace probíhá. Já to na sobě nepoznám... 🙂
@krtikkrtovaty díky, treba se nám všem zadari! Já mám prcka teprv 9 měsícu, ale doufám že se brzo povede
@krtikkrtovaty Aha, tak to jo. Já si říkala, jestli na to neexistuje nějaký zaručený test 😉 A když tam to vajíčko vidí, tak je už jasný, že se dříve či později uvolní?

@andieraur do 300 za měsíční dávku. Žádná hrůza prave