Snažilky o mimi od půl roku a více
Ahojík, je tady nějaká snažilka, která se snaží více jak půl roku, ale současně méně jak jeden rok čili do doby, než se začíná něco poprvé řešit???????? 🙂
mne uz navsteva klepe na dvere 😠 😠 😠
malinik se ma pit az pred porodem, ne?
opravdu? ja nekde vycetla ze je dobrej na tvorbu plodného hlenu...
Ahoj holky
ahoj lucko
makoush: ja cetla tohle a nektere konikovky mi to potvrdily..
ale tak snad na skodu to byt nemuze.. ja nevim, radeji si precti na netu neco odbornejsiho.. ja jsem pouhy laik 🙂
jj, taky jsem slyšela od kámošky co má dvě děti, že maliník až před porodem. Tak nevím
jj lucko presne..
je to stejne doba to cekani vid? ☹
cekani je na prd...akorat nervy 😔
zakazala jsem si uz testovat.. proste NESMIM!
tehu testovat?????
jako ja meskala deset dnu a stejne prd.....
hm ☹
ja testovala min. tyden, coz bylo dost brzy a nic, ale ani se fakt nedivim..
ale bricho me boli teda fest.. myslis, ze bricho boli, i kdyz jsi tehu? ale to by nebylo
presne v den, kdy to ma prijit vid, to by byla jo velka nahoda.. no nic.. mrcha proste prijde.. ☹
andej: taky jsem driv zezacatku porad testovala a pokud mas doma test,tak to cloveku neda. Ja mam dva testy doma ale uz 3 mesice jsem se jich nedotkla, jsou schovany pod oblecenim ktere nenosim a vzdycky rano, driv nez zacnu fungovat, rychle bezim na zachod..no, apak kdyz se mi to rozlezi,ze bych testla..je pozde.. 😉 zatim to funguje hahaha
martek: sice jsi meskala 10 dni, ale u tebe je to nestandardni situace..jak vime, zhuntovala sis telo nejakou ukrutnou dietou, takze tento mesic nejsi representativni vzorek 😉
take bych ale ted holky potrebovala par kilo dolu.. 😒
ale to radeji tehu a par nahore, nez byt vyzle bez tehu 😀
makoush, neee, dieta to nebyla...to byl ten opar... 🙄
Ahoj holky, hlásím příjezd ze služebky. Mrcha je pryč, takže začínáme zase nanovo. Držte mi palce. 🙂
Martek: pásový opar? Jak se to projevuje? Jak dlouho se to hojí?
Andrea: holky, co jsou těhu říkají, že je ze začátku bolelo břicho jako na MS, nevzdávej to. 🙂
ahoj Jen, projevilo se to hroznou bolesti hlavy, ktera strilela do ucha, ucho pak nateklo, palil me cely oblicej a nakonec na ucu klasickej opar.... no hnus....nastesti mam v sobe nejaky protilatky, takze tedka je to uz OK 😉
Martek: uff, nic příjemnýho 😠 Hlavně že už jsi v pohodě. 🙂 Zítra se asi objednám k dr. Třeba pak ustoupí stres a mimčo přijde samo. 😉 Hezký večer.
jenn: diky! nevzdavam, ale zaroven tomu neverim! 😀
Ahoj holky,
dneská mám nějakou depku - všichni jsou těhotný, mrcha by měla by měla příjít příští tejden v pondělí. A tak nějak nevěřim, že by se nám to teď povedlo. Ach jo =) no jo začíná podzim a depky 🙄 .
Takže Martek napiš si mě a taky vyrážim do boje - sice nevim ještě jak, ale už mě to všechno štve.
kal, treba mrcha neprijde a budes nas ucit!
hele, nestahuj kalhoty, brod je jeste daleko 😉
Martek: myslim, že ne - tenhle měsíc sme snažílkování moc nedali. Takže se přidávám a tentokrát dám do toho taky všechno. Po mrše jdu stejně k Dr. =) tak snad mi napíše aspoň spermio pro manžela. 😉
martek to je dobry prislovi, nebo ja se to da nazvat.. 🙂
holky ja jsem zvedava, jsem 29DC, min. mesic dorazila 28 DC, tak uvidim.. ale bricho me boli fest.. ☹
andri a testovalas????? 😉
to prislovi je moje nejoblibenejsi 😀
čus ženy 😉
cus zeno
😀
jak se tu máte?
Co ta Andrejka?? Testuje bo co??
martek a luciku.. netestovala.. bojim se zklamani.. ☹
To znám 😉
ALe kdyby náhodou přece jen ti to nedalo, tak napiš

ja neberu nic a nic brat nebudu
na nic neverim, nic nepomaha..... po ovulaci budu akorat zobat femibion, kdyby nahodou 😉
my zaciname spermiem a pak uvidime