Snažilky o mimi od půl roku a více
Ahojík, je tady nějaká snažilka, která se snaží více jak půl roku, ale současně méně jak jeden rok čili do doby, než se začíná něco poprvé řešit???????? 🙂
halo halo jsem tu 🙂
já taky jsem tu
ty jo holky,já dneska nosila kýble s vodou a začali mě strašně bolet vaječníky 😖 doufám, že to nic nebude 😕
jitie, mela by ses setrit... 😉
jitie musíš se šetřit 😉
já vim, ale nikdo by to za mě neudělal 😅
martek tak jsme se shodly 😉
miso: ma Dr. mi řekla, že to může být problém, protože pokud bych otěhotněla, tak vajíčko nemusí mít dostatečně dlouhou dobu na uhnízdění a mohlo by odejít s menstruací. Proto mi napsala Utrogestan, aby se mi luteal. faze prodlouzila na 12 dni. Podle ní je 9-10 dní málo.
Ahoj holky, taky patřím mezi vás. Bohužel. ☹ Máme za sebou 7 cyklů snažení a nic. Začínám z toho být nesvá navíc proto, že už mi je 30. Závidím vám všem mladším. 😀
Len: opět díky za vyčerpávající odpověď. A taky díky za tvoje webový stránky. Začala jsem díky nim měřit BT, takže vím, že ovulace probíhá.
Můj plán je zatím takový, že v září navštívím dr., požádám o HP a spermio a uvidí se co dál. 😉
ahojky jenniffer, tak to se snazime podobne.. take zacinam byt nejista.. clovek kdyz se chrani, tak se boji, aby neotehotnel, v okamziku, kdy se zacnes o miminko snazit to nejde a nejde.. ach jo.. 😖
Jenniffer, věk neřeš, já jsem ještě starší než ty. Letos mi bude 34 😵 a chceme druhé miminko.
Z vlasní zkušenosti mohu všem doporučit horm. profil. Se mnou moje dr. nic nedělala 18 měsíců, do CARu jsem si zavolala sama a vzali mě i bez doporučení. Hned mi nabrali krev na HP a zjistili poruchu štítné žlázy(beru denně Letrox), protilátky proti spermiím (užívala jsem Prednison). S tím bych přirozně nikdy neotěhotněla. 😠 Spg má manžel naštěstí zcela v pohodě.
holky nevíte náhodou co ten Utrogestan přímo je a na co se používá????já ho dostala na Krétě, když jsem potrácela, že mi prý buď pomůže a nebo ne...ale už mi neřekli co mi to dávají..jsou to nějaký hormony nebo co?????
jitie jsou to hormony progesteron jsou na udržení těhu a nebo na prodloužení lutealní fáze já je brala 6 cyklů na to že když otěhotním tak at mimo udržím a právě na upravu cyklu pomohl mi ale měla jsem z něj šílené návaly a taky jsem za toho půl roku přibrala 😠
jee jitie, ty ses z berouna? 🙂 ja taky.. ale bydlim ted v praze..
marcel díky, já si to myslela, akorát mi právě bylo divný že se dávají i když nejsi těhu...jsem opět chytřejší 🙂
andrea jj, jsem z Berouna 🙂
ja jsem z hlinek a chodila jsem na obchodku u vlak. nadrazi.. je mi 25...
jak dlouho se snazite o miminko?
já bydlela nad hlinkama, nad hřbitovem v těch řadovkách..no mě je 22 a do školy jsem chodila na manažerku do prahy, ale na ZŠ na Jungmannku 😉
my se snažíme rok, 2x se nám to povedlo,ale ani jednou ne dokonce 😔
a co ty???
jee tak to jsme bydlely kousek od sebe 😉
ja taky na jungmannku 🙂
tak do tretice vam to urcite vyjde! musi!!
my se snazime od unora 2008.. no snazime.. nechavame tomu
volny prubeh, ale ted uz se zaciname snazit poradne 😀
koukám jitie že tě potkalo to ceo mě za poslední 2 roky taky je to smutné ale doufám že už se to konečně povede až do konce protože to není féér že každá fetka je těhu hned a donosí to viz jedna u nás ve dvoře ještě loni fetovala toluen v parku z bandou debilů a dneska chodí s pupkem a je jí 18 no maras 😠 😠 😠
to jo, skoro sousedky 😀
ale fotka mi nic neříká, to spíš bys znala mýho bráchu,ten je ročník 83
nejlepší je nemyslet na to, a snažit se a snažit, což samozřejmě nejde, každá holka na to prostě musí myslet, těch myšlenek se nezbaví 😅
já poslední 2 cykly měřila BT, docela jsem se začala orientovat ve svém těle, teď už vím, že ovu nemám jako hodně holek kolem 14DC,ale třeba až 24-26 DC....
holky loučím se, jdu se umýt a spát,ráno vstávám do práce po 14 dnech dovolené 🙄
zítra se zase ukážu, tak paaaaa
marcel, máš přesně stejný názor, tohle jsem říkala manželovi, že takovýhle holky maj prostě štěstí a nic jim neni...a my co se snažíme a doufáme v to, tak máme takovýhle hrozný problémy, život je stejně nespravedlivej 🙄
dobre rano, damy 😵
Dobré ráno holky
dobre ranko snazilky! 🙂
Ahoj Andrejko,
dneska s nám aasi nikdo nemluví.
no koukam 🙂
ses v praci?
ahoj holky jsem tu 🙄
ahojky marcel 🙂
holky taky u vas byla takova burina v noci? 😕
néé u nás čisto jasno akorát denska je tady sice slunečno ale fučí věter holky stavím se valím na rehabky jinak martek děkuju už to funguje ten odkaz 😀 😀 😀 😀
no u nas (praha 8 - dolni chabry) byla silena burina!

len, super vycerpavajici 😉