Snažilky od července 2011
Ahoj přesně před rokem jsem se přidala do diskuze - snažení o miminko, ale nepodařilo se mi otěhotnět, tak jsem se rozhodla založit novou diskuzi pro všechny, které také začínají. Budu ráda když se někdo přidá.... 🙂
Ahojky 🙂 , tak jsem se sem dnes konečně dostala, jupíííí 🙂 . Koukám že máme nový přírustek do skupiny ,
@spartykaty vítám tě mezi námi 🙂
@smudlinka10 Laďka psala, že by nechala proběhnout červenec a pak by nás nechala zamknout
@janaj0 dobře 🙂 se mi nechtělo až tak dočítat 😀 tak já se pak budu víc přidávat 😉 teď moc ne
@smudlinka10 taky si myslím, že to bude lepší, protože se mi nechce všechno probírat "veřejně"
@janaj0 no právě, radši počkám ještě pár týdnů než být opět šmírovaná ☹
@smudlinka10 kdo tě sleduje? Já se spíš moc nerozšiřuji o snažení, tak nechci, aby si to někdo přečetl
ty woe,tak prej zejtra,já se poseru 🙄 jdu spát ženy.
já nemusím ani nic naznačovat 😀
@janaj0
@smudlinka10 závist.no ale už jsem pevně dohodnuta,zítra malej pomaže k tchýni a v 15:00 to vypukne. 😀 holky,nesmíte zapomínat,že mám doma pána v letech 😀 😀 😀 (38)
@sylvka kolik mu je? 😀
jinak není co závidět, poslední dva dny nemůžu, bolí mě při tom hrozně čípek ☹
zítra musíííííííííííííííííííííííí,jasně jsem mu to dneska řekla.je mu 38 🙂
@smudlinka10 hm a čím to je nevíš?já se prostě bojím že v srpnu budete mít všechny // a já tady budu sama 😢
jako neposkvrněné početí,jo? 😝 😀 holky,taky si říkáte že těhu test až po týdnu spoždění?myslíte že to vydžíme?
@sylvka nevím, mám to poprve a jakoby se mi "uhnízdil" hodně vysoko... jsem si všimla až teď toho věku... náhodou, chlap v nej letech 😉
😀 😀 😀 no věřím že ještě jedna pohyblivá holčičí spermie tam ještě bude.
já si říkala, že test až po vynechání ale asi to spáchám dřív... nemůžu vydržet
@smudlinka10 právě se toho bojím.zavřít příští měsíc lékárny 😠 😀 😀
@sylvka já teď nikam ve vedru a mimo výplatu manžela nejezdím 😀 takže jsem odkázaná na něj, protože tady není 😀
😀 tak to máš dobrý 😉
já to vidím na MS... mám první graf a nějak nevím jestli je zatím dobrej nebo ne...uvidím
já sice pána v letech doma nemám, ale dneska asi taky nic nebude ☹ chjo....tak snad o vikendu...ja bych chtěla kluka...ale hlavně aby to bylo zdravé mimi

Ahojte ženy, dočtu vás a mám dotaz... bude soukromá diskuze? 😕