icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

mzacikova
4. pro 2019

Ze mě právě "vypadl" tmavý kus hlenu. Vypadalo to jako běžně při ms. Takže já myslím, že mám za sebou právě druhé biochemko po sobě...

bobaanek
4. pro 2019

Ahojte děvčata, měla jsem 1. v osmnacti, o druhé jsme se pokoušeli v 29, dva roky nic. Smířila jsem se s tím a koupila si vlčáka 😀. Za 3mesice jsem byla těhotná ani nevím jak😁😁. Zkuste myšlenky zaměřit jinam😉 hodně štěstí 🍀😘

eiram7
4. pro 2019

@monispr ahooooj holky, ja dnes měla s malým hrozne rozlitany den, tak jsem nestihala vůbec psát. 😅
Rano jsem zkoušela jinou značku testu než predtim, neb už ho v lékárně neměli, a na něm nebylo téměř nic. Ale podle recenzi pry ukazuje později než jiné značky. Teď odpoledne jsem zkusila mamatest (ano, ja proste patřím mezi testovací magory🙄😀) a po třech minutách tam byl docela pěkný růžový duch, ale pak zmizel. Zbyl tam jen jakysi neviditelný náznak. Mate s tím zkušenost?
Ale jinak se cítím těhotně 😀😀😀
A jak se mate? Našel dneska někdo druhou čárku?

katka22688
4. pro 2019

@eiram7 taky sme měli náročný deň, prckovi jdou posledné stoličky tak dal nám o tom vědět 🙂
Já dělám testy slunicko prej je to mamatest... Když je mokrý jde dobre vidět, až zaschne jde to vidět no není to také jasné jak za mokra.. Ak chceš pošlu ti foto teď a ako to vyzeralo když to bylo mokré.

eiram7
4. pro 2019

@katka22688 anooo pošli, ja prikladam foto odpoledního miniducha na mamatestu. Dnes jsem cca 10 dpo, takže je navíc porad dost brzy

eiram7
4. pro 2019

@katka22688 jaaaj, našemu prdolovi rostou spicaky, takže jsme na tom podobně 🙈😀

eiram7
4. pro 2019

@mzacikova a rozjelo se to nějak? Břicho boli? To mě mrzí 😕 ja měla minuly mesic taky biochemko a ta ms pak byla silena

katka22688
4. pro 2019

@eiram7 Hele 10dpo je hodne brzo.... Já testovala 11dpo a videla som ducha ale to bolo spíš tým že jsem vedela kde ta čarka je... Ha ha koukám že I ty si nepoucitelna a testuješ 😀 jdu fotiť zaschly test 😀 manžel se mi smeje ze se pořád naň dívam

katka22688
4. pro 2019

@eiram7 tak takto nejak 🙂

jituli84
4. pro 2019

@katka22688 jooo to pujde

monispr
4. pro 2019

@eiram7 nooo, ja si říkala 😁 nj nj je tam prostě... Na 10dpo bych řekla pěknéj duch 😁 hele jojo, me se to stalo taky. Jak zaschne, čárka vybledne... nebo zmizne. Hlavní je, že tam je a ještě k tomu v limitu😊😁 Ja měla mamatest úplně bíléj dned ráno. I když na dr. Maxovi na tech dvou, tam neco málo vidím... Ale je to fakt jako vykoukany😂 takže asi dělá falešný duchy po zaschnutí mno🥴

katka22688
4. pro 2019

@jituli84 ja vím že to půjde 😀

eiram7
4. pro 2019

@katka22688 když mě to proste hrozne baví 😂 tobě to kraaasne sílí! Mimo se evidentně pekne zahryzalo 😁 mám za tebe radost. ❤️Ale je pravda, ze u tebe ten 11 dpo vypadá jako negativní, proste jako ten můj teď 😂

monispr
4. pro 2019

Jinak, já jsem taky testovací magor😂😂 takže v tom nejsi sama😁 Ja už si dnes koupila ovu testy a chystám se na další cyklus😃 i když 3 dny do ms, ale vím, že dojde mrcha jedna a koloběh začne nanovo 🥴

katka22688
4. pro 2019

@eiram7 vidíš no, nestresuj sa a čekej aspoň ďalšie dva dni 😀 ha ha ha to nevydržím ani ja, ale ne... Já mám už posledný test a ten chci dělat sobotu nebo neděli a ďalšie už nekupujem, leze to do peněz 😂😂😂

katka22688
4. pro 2019

@monispr ty si blazen vitaj v klubu 😂 ale ne, teď vážne. Jeste není nic jasné tak se neopuštej..Jinak ak skúšate dlhšie, tak sa máš odsledovanu... A když jde ovulka tak tulit, tulit, tulit (vyždímat manzela/partnera 😂) I po ovulke to poistiť... Jinak ja se divím ze jsem teď poznala ovulku, minulý měsíc jsem měla 37dnovy cyklus, pred tým 28dnovy a ještě pred tým 30 dňový cyklus... Silenost.. No telo (hlen) to prozradil... Ani na výlet sme nešli 😂😂😂😂😂 dítě šlo spať a ja ždímala ha ha ha

mzacikova
4. pro 2019

@eiram7 zatím ne. Nemám to ano na papíru, když jdu na wc. Prostě to nárazově vyjelo a to ještě ve vaně. Břicho neboli. Mám jen slabounke křeče 🤷‍♀️

monispr
4. pro 2019

@katka22688 😂😂😂 mám, ale poslední dobou me bolí podbřišek od konce ms, až skoro do začátku ms😃 takže sem řekla, že zkusím ty ovu testy. Jooo, ja jsem blázen, ale hroznej😂 No jejda, to ani nemluv, ten je chudák tak vyzdimanej... 😂😂😂 Od konce ms do začátku ms, zdimu furt😂😂😂 až to není normální, při každé možné příležitosti, chlap už je z toho úplně hotovej😂

katka22688
4. pro 2019

@monispr nie ze by bol rád... Co by jiný za to dali že? 😁😁😁 Ešte můžu poradiť piť čaj kontryhel ale jen do ovulace pak už ne.. Je to celkovo na podporu spodku. Jinak nevím no

monispr
4. pro 2019

@katka22688 no byl rád, ale teď me nějak nestíhá 😂😂😂 ja pila cajik a do toho 1x denně kapky gynex. Bylo to v nějakým poměru co je nejlepší. Ale ted piju jen ten čaj už, protože mam u gynexu pauzu. Nevím taky už čím podpořit 🥴 a moje dr řekla, že teď mi nic dávat nebude... ani to nějak řešit, že leda až moznaaaa v únoru. Prej to se stava to zamlkle a i ten samovolný a že tot ed nejde. Tak nevím. Zase nechci být za hysterku, která mermomoci si chce něco u ní vydupat no🥴

katka22688
4. pro 2019

@monispr no a co se na to na chvíľku vyprdnout.. Vím řekne se mi, no hlava robí moc... Vytesnit myšlienky na ovulaciu, cyklus, atď... A napr. Ísť na kurzy tance... Nebo něco ať zmenis myslení... Moje sestra se snažila cca 2roky,pak prišlo stěhování, zařizovani a bum 2 carky ani neviem kdy... V tom zhone. Ale ještě je nádeje

monispr
4. pro 2019

@katka22688 no, jako snažím se to nějak vytesnit. Ale víš jak to je no. Chvilku to jde a pak najednou, hned reklama s miminama, hned na fb těhotenství, nebo cokoliv... a BUM a zase jsem v tom samém. Ale teď bude shon, vánoce atd... Tak snad nebudu mít ani čas na to myslet😁

katka22688
4. pro 2019

@monispr Kiež by, prajem všetkým ktorý miminko strašne chcú aby sa im podarilo..

eliskaamichal
4. pro 2019

@monispr ahoj promiň že do toho vstupuji.. Ale já měla SP a ZT a hned na genetiku.. Já bych to žádala. Ano stává se to, ale nechci strašit.... Může za tím být i něco jiného

eliskaamichal
4. pro 2019

@katka22688 ❤️🙏 tobě hlavně přeji aby to bylo vše v pořádku...

eiram7
4. pro 2019

@monispr
@katka22688 holky, ja se z vás po...😂 ždímat manžela co to jde 😂😂😂 to by se mělo stat odborným termínem 😂 ja taky zdimu, co to jde. Ještě ze je to dělání děti tak zábavný ze😁👍manžel se vždycky hrozne těší na období “dělání děti”, protože je proste rad vyzdimanej

eiram7
4. pro 2019

@monispr je hrozne těžký na to přestat myslet, ja jsem teď při snažení o druhé ditko snad ještě vic sabla než pri prvním. Ale jak píšeš, teď přes ty Vánoce půjde třeba trochu vypnout.
Ale ja si říkám, ze ještě není nic ztraceno. Ty jsi dnes teprve 11 dpo ne? Třeba ty duchové na maxovi budou sílit 😛

katka22688
4. pro 2019

@eiram7 sranda musí byť 😂

eiram7
4. pro 2019

@mzacikova tak to je zvláštní, jsem zvedava, jak to u tebe bude pokračovat

eiram7
4. pro 2019

@katka22688 ba že😂😂😂

Strana