Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@baarus21 snad ano 🙏🙏🙏🍀
@katka22688 dnes jsem 10 nebo 11 dpo. Nevím přesně 😀
@eliskaamichal koukám, ze ty sis prošla taky hroznymi věcmi. Moc bych ti přála, aby už te potkavalo jen to dobré. Určitě ano! ❤️
@eiram7 ano prošla, ale to mě udělalo silnou. Teď 30.12 jsem měla první termín takže na to hodně teď myslím, ale říkám si že to tak prostě mělo být a teď že se už povede a já budu mít úsměv na tváři.. Ale moooccc děkuji moc to pro mě znamená ❤️❤️🍀🍀
Tak holky. Já to právě dostala. Druhý měsíc po sobě biochemické
@mzacikova ach to me veľmi mrzí ☹
@mzacikova Promiň ze se ptám, ty si měla i pozitívny test? Ktorý dpo jsi... Já si teď lamem hlavu nad tým čo se se mnou deje.. Nezlob se že se ptám. Děkuji
@mzacikova to me mrzi 😢
@katka22688 měla jsem pozitivní jeden úplně krásně a to už 7dpo. Od té doby ještě asi 3 duchy. Dnes 11dpo a ráno už byl negativní. Odpo přišla ms. To stejné i minulý měsíc
Ahoj holky, přidávám se k vám. Dnes jsem 16. DPO. Včera jsem čekala ms a zatím stále nic. Předevčírem jsem dělal test a na něm sněhobílou, tak váhami, jestli zítra ještě testovat, nebo to ještě nechat být. U prvního těhotenství jsem touto dobou měla hezkou čárku, bolely mě záda a podbřišek, tak jsem teď z toho taková nesvá, že zatím nic nevím.
@elwe ahoj, no ak vydržíš tak počkaj... Je to lepší... Já osobne jsem netrpezliva a jak blazen testujem 😂 držím palce 🍀
@katka22688 neboj dopadne to dobře. 🙏🙏
@katka22688 jupi ja mám za tebe takovou radost! Ale jak říkám, mám stejnou zkušenost z prvního tehu, tenkrát jsem to obulela a druhy den rano byl test silnější.
Tak držím pěsti. Testnes i zítra rano?
@katka22688 fotkuuuuuu
@valisovasara ja se už stydim, tolik testujem 😂
Spodný je z odpoledne a z rána je nad modrým myslím 3 ze spodu...
@valisovasara koukám že to nejde tak vidieť jak to vidím na fotke ja... Koník nemá také zaostrenie škoda
@eiram7 ja se ještě neradujem... Já ti som z toho aká si nesvoja.. Uz jsem se stým rozlúčila ráno jak sme psali... Tak neviem no.. Až mi to MUDr potvrdi tak to u asi Uverim... Premýšľam kdy ísť k MUDr mam dva terminy rezervovane (13.12- pátek trinásteho 😁 nebo 20.12)
@eiram7 nechci ráno testovať, dat tomu aspoň 2 dni (testy som do kúpila no zas budu jak si na nervy... Dnes jsem chtěla piecť rohličky... Rozhodilo ma to a testo je v lednici)
@katka22688 A proč byste chodila k dr takhle brzy? k tomu snad ani není duvod
@jituli84 vy znáte moji diagnózu??? Ja vim proč takhle brzo... Takže uvidíme jak to bude..Možná se tam ani nedostanu ak se to neudrží.
@katka22688 test vypadá moc dobře 😍 tak uvidis, verim, ze jsi z toho špatná, když teď absolutně nevíš. Dej si zítra pauzu (pokud to teda vydrzis😀) a další den se uvidí. Ale jestli jsi dnes 16 dpo, to ti začíná meskat i ms, což je další dobrý signál. Ja bych zavolala doktorce klidně už zítra, rekla ji co se stalo a uvidis. Je důležitý, by se vyloučilo popr. mimodelozdi, takže by te mohla poslat na krev
@katka22688 no joooo, rohlicky počkají, když se v břiše pece něco daleko důležitější. Ja nemam napeceno ještě vůbec nic 🙄😀
@katka22688 když tu fotku rozkliknu, tak vidim, ze ten test je fakt o hoooodne silnější než ten předposlední. Podle mě to vypadá proste dost pozitivně 😛
@eiram7 ne nebudu ještě volať na gyndu... MUDr v pondělí napíšu mail dle dohody, napíšu jej i ze jsem se už rezervovala do ordinácie... Ona vždy volá spatky, tak uvidíme... Stej e viem ze mě bude chtít vidieť (odber krve)... Jinak taky nič nemám ještě, nejdu dělat toho veľa par druhu.. Jen oblíbené 🙂 a s malým perníčky.
Stejně ti to je divné stymi testami, vydržím a dám až v neděli ráno. 🙂
@katka22688 já jsem třeba to první těhu měla vždycky testy silnější odpoledne než ráno...a hodně ženských to tak má a mělo 🙂 podle mě na tom není nic špatně 🙂 🙂

@piggy123
@katka22688
@eliskaamichal tak jsme vsechny na stejne vlne 😊 holky tak at to tentokrat uz fakt vyjde!!! ❤️🌸 a muzeme o Vanocich odpocivat s prckem v brisku 😊