icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

baarus21
5. pro 2019

@piggy123
@katka22688
@eliskaamichal tak jsme vsechny na stejne vlne 😊 holky tak at to tentokrat uz fakt vyjde!!! ❤️🌸 a muzeme o Vanocich odpocivat s prckem v brisku 😊

eliskaamichal
5. pro 2019

@baarus21 snad ano 🙏🙏🙏🍀

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 dnes jsem 10 nebo 11 dpo. Nevím přesně 😀

eiram7
5. pro 2019

@eliskaamichal koukám, ze ty sis prošla taky hroznymi věcmi. Moc bych ti přála, aby už te potkavalo jen to dobré. Určitě ano! ❤️

eliskaamichal
5. pro 2019

@eiram7 ano prošla, ale to mě udělalo silnou. Teď 30.12 jsem měla první termín takže na to hodně teď myslím, ale říkám si že to tak prostě mělo být a teď že se už povede a já budu mít úsměv na tváři.. Ale moooccc děkuji moc to pro mě znamená ❤️❤️🍀🍀

mzacikova
5. pro 2019

Tak holky. Já to právě dostala. Druhý měsíc po sobě biochemické

katka22688
5. pro 2019

@mzacikova ach to me veľmi mrzí ☹

katka22688
5. pro 2019

@mzacikova Promiň ze se ptám, ty si měla i pozitívny test? Ktorý dpo jsi... Já si teď lamem hlavu nad tým čo se se mnou deje.. Nezlob se že se ptám. Děkuji

eliskaamichal
5. pro 2019

@mzacikova to me mrzi 😢

mzacikova
5. pro 2019

@katka22688 měla jsem pozitivní jeden úplně krásně a to už 7dpo. Od té doby ještě asi 3 duchy. Dnes 11dpo a ráno už byl negativní. Odpo přišla ms. To stejné i minulý měsíc

piggy123
5. pro 2019

@mzacikova je mi líto, že to tentokrát nevyšlo. Miminko se určitě schovává až na rok 2020 😉
To je právě ten důvod, proč já osobně netestuji zbytečně brzo. Někdy je lepší nevědět a zbytečně se nestresovat.

jituli84
5. pro 2019

@piggy123 Však oni na to časem třeba přijdou.. Jako kdybych testovala každou ms akorát bych se trapila že to kolikrát určitě skončilo biochemkem..

elwe
5. pro 2019

Ahoj holky, přidávám se k vám. Dnes jsem 16. DPO. Včera jsem čekala ms a zatím stále nic. Předevčírem jsem dělal test a na něm sněhobílou, tak váhami, jestli zítra ještě testovat, nebo to ještě nechat být. U prvního těhotenství jsem touto dobou měla hezkou čárku, bolely mě záda a podbřišek, tak jsem teď z toho taková nesvá, že zatím nic nevím.

katka22688
5. pro 2019

@elwe ahoj, no ak vydržíš tak počkaj... Je to lepší... Já osobne jsem netrpezliva a jak blazen testujem 😂 držím palce 🍀

katka22688
5. pro 2019

@eiram7
@monispr
Holky já už fakt tomu nerozumiem... Testla jsem ještě 16:30h a je to výraznejšie než ráno.... Jsu teda veľmi zvedavá jak toto dopadne... Aký ste mali deň?

eliskaamichal
5. pro 2019

@katka22688 neboj dopadne to dobře. 🙏🙏

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 jupi ja mám za tebe takovou radost! Ale jak říkám, mám stejnou zkušenost z prvního tehu, tenkrát jsem to obulela a druhy den rano byl test silnější.
Tak držím pěsti. Testnes i zítra rano?

eiram7
5. pro 2019

@mzacikova moc mě to mrzí 😢 ale lepší teď než kdyby k tomu došlo později. Zas budes mít teď jak se říká “pohnojeno”, tak to určitě brzy vyjde

valisovasara
5. pro 2019

@katka22688 fotkuuuuuu

katka22688
5. pro 2019

@valisovasara ja se už stydim, tolik testujem 😂
Spodný je z odpoledne a z rána je nad modrým myslím 3 ze spodu...

katka22688
5. pro 2019

@valisovasara koukám že to nejde tak vidieť jak to vidím na fotke ja... Koník nemá také zaostrenie škoda

katka22688
5. pro 2019

@eiram7 ja se ještě neradujem... Já ti som z toho aká si nesvoja.. Uz jsem se stým rozlúčila ráno jak sme psali... Tak neviem no.. Až mi to MUDr potvrdi tak to u asi Uverim... Premýšľam kdy ísť k MUDr mam dva terminy rezervovane (13.12- pátek trinásteho 😁 nebo 20.12)

katka22688
5. pro 2019

@eiram7 nechci ráno testovať, dat tomu aspoň 2 dni (testy som do kúpila no zas budu jak si na nervy... Dnes jsem chtěla piecť rohličky... Rozhodilo ma to a testo je v lednici)

jituli84
5. pro 2019

@katka22688 A proč byste chodila k dr takhle brzy? k tomu snad ani není duvod

katka22688
5. pro 2019

@jituli84 vy znáte moji diagnózu??? Ja vim proč takhle brzo... Takže uvidíme jak to bude..Možná se tam ani nedostanu ak se to neudrží.

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 test vypadá moc dobře 😍 tak uvidis, verim, ze jsi z toho špatná, když teď absolutně nevíš. Dej si zítra pauzu (pokud to teda vydrzis😀) a další den se uvidí. Ale jestli jsi dnes 16 dpo, to ti začíná meskat i ms, což je další dobrý signál. Ja bych zavolala doktorce klidně už zítra, rekla ji co se stalo a uvidis. Je důležitý, by se vyloučilo popr. mimodelozdi, takže by te mohla poslat na krev

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 no joooo, rohlicky počkají, když se v břiše pece něco daleko důležitější. Ja nemam napeceno ještě vůbec nic 🙄😀

eiram7
5. pro 2019

@katka22688 když tu fotku rozkliknu, tak vidim, ze ten test je fakt o hoooodne silnější než ten předposlední. Podle mě to vypadá proste dost pozitivně 😛

katka22688
5. pro 2019

@eiram7 ne nebudu ještě volať na gyndu... MUDr v pondělí napíšu mail dle dohody, napíšu jej i ze jsem se už rezervovala do ordinácie... Ona vždy volá spatky, tak uvidíme... Stej e viem ze mě bude chtít vidieť (odber krve)... Jinak taky nič nemám ještě, nejdu dělat toho veľa par druhu.. Jen oblíbené 🙂 a s malým perníčky.

Stejně ti to je divné stymi testami, vydržím a dám až v neděli ráno. 🙂

baarus21
5. pro 2019

@katka22688 já jsem třeba to první těhu měla vždycky testy silnější odpoledne než ráno...a hodně ženských to tak má a mělo 🙂 podle mě na tom není nic špatně 🙂 🙂

Strana