icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

piggy123
11. pro 2019

Tak nic. Dnes ráno bílý jako sníh 😔 Snad dorazí hned menstruace, abychom se mohli těšit na další nový cyklus 💪

klchudik
Autor odpověď smazal
klchudik
11. pro 2019

@baarus21 tak HCG mi od pondělí, kdy bylo 390 stouplo na 602..;)

eliskaamichal
11. pro 2019

@klchudik hodně štěstí 🍀

amstaffzuzu
Autor odpověď smazal
azeret11
11. pro 2019

@klchudik tak snad to nadále poroste 😉
Jinak já si tedy požehnaný stav užívám, jen co je pravda....po infekci, která je po týdnu vyléčená, jsem zalehla s bolestí v krku, rýmě a únavě...začínám se bát, aby bylo vše v pořádku, už aby bylo toho 23....abych byla moudřejší, to čekání je hrozné😔 jinak ostatním snažilkám přeji, ať se vám co nejdřív zadaří😊

baarus21
11. pro 2019

@klchudik tak to je super!!! Gratuluju, za chvilicku to vyskoci na tisice 🌸❤️

baarus21
11. pro 2019

@piggy123 tak to je mi lito 😔 snad to vyjde tento cyklus, drzim pesti 😊😊

barusmackova
autor
12. pro 2019

Jak jste na tom děvčata já dnes 6DC...copak máte pro své drahé polovičky pod stromeček?at přijdeme také na jiné myšlenky???i když je fakt co jsem to dostala myslím na dárky pro rodinu a na snažení se o minco nemyslím ale to s blížící se ovu určitě přijde

klchudik
12. pro 2019

@barusmackova já mám pro drahou polovičku sadu nářadí, kterou chtěl a potom bezdrátovou nabíječku k novému telefonu, co mu přinese ježíšek. Jinak jsem absolutně bez nápadu co komu..

baarus21
13. pro 2019

Holky tak ja dnes uz konecne takto 😊 jinak pod stromecek mam pro manzela tehotenstvi 🌸 zatim to porad tajim 😂

piggy123
13. pro 2019

@baarus21 blahopřeji! Test vypadá krásně! ❤️

piggy123
13. pro 2019

@barusmackova můj manžel dostane od Ježíška čepici, novou dálniční známku (pravidelně každý rok sám zapomíná koupit 😂 ) a pyžamo.

barunka1408
13. pro 2019

@baarus21 to jsi dobra, já to nevydržela a dala jsem mu to k Mikulášske nadilce 🤣. Nicméně se mě zeptal co to je , jestli je uchošťoura 🙄🤣. Myslela jsem ze po druhé bude už chytřejší. 😀

baarus21
13. pro 2019

@piggy123 dekuji 🌸🌸 snad bude tentokrat vse v poradku 😊

piggy123
13. pro 2019

Dneska jsem 16dpo a menstruace stále nikde 👀 Test sněhobílý. Mám nepravidelné cykly, ale menstruace zatím vždy došla přesně 14dpo.... 😕

baarus21
13. pro 2019

@barunka1408 😂😂 hehe, no jo chlapi 😁 ale tak urcite mel radost kdyz mu to doslo ne?? 😊 ja jsem zvedava na reakci mojeho

baarus21
13. pro 2019

@piggy123 takze mas dva dny spozdeni? To se jeste porad muze objevit kvuli pozdejsi ovulaci 😊😊👍

piggy123
13. pro 2019

@baarus21 ovulaci jsem měla potvrzenou od doktorky a následně i mými ovulačními testy ve středu 27.11. Žádné šance tomu nedávám. Touto dobou by na testu už muselo něco být.... alespoň náznak. Jenže test je úplně bílý 😕 A už několik dní cítím PMS...

barunka1408
13. pro 2019

@baarus21 Jj nechápal, ale byl rad 🙂 taky jsem si to malovala jak to bude super u stromku, ale proste to byli jeste nějaké tři týdny a nikdo by to nevěděl a on je mi velkou oporou když stresuju. Takže se mi hrozne ulevilo když se to dozvěděl. Věděla jsem to už týden než jsem mu to řekla a furt se mě ptal co se děje ze jsem nějaká divna.

baarus21
13. pro 2019

@piggy123 a jo tak 😊 no tak asi uz by se to ukazalo no. Tak uvidis, snad to vyjde dalsi cyklus 👍 dezim pesti

baarus21
13. pro 2019

@barunka1408 jasne to chapu 😊 ja jsem mu to taky chtela hned rict, ale z prvniho jsme to prozivali spolu od zacatku a nedopadlo to dobre, tak byl hodne zklamany, tak chci ted jeste chvili pockat 😊

piggy123
13. pro 2019

Hlásím 1. DC. Tento cyklus to všechny zvládneme 💪💪💪 Vánoce, dobrá nálada a pohoda! Co víc si přát pro tvoření, že? 😊

baarus21
13. pro 2019

Holky vsem vam to moc preju!! Vanoce jsou fakt na delani jako stvorene ❤️ Uzivejte si to

eliskaamichal
13. pro 2019

Ahoj holky mě by ta potvora měla dorazit v úterý tak jsem zvědavá. Ale nic na sobě necítím. Tak se necháme překvapit.

baarus21
13. pro 2019

@eliskaamichal jeeej, tak snad nedoraziii 😊😊 budes delat test az pokud nedorazi?? 😁

elwe
13. pro 2019

Ahoj holky, ja jsem dnes 7. DC. Ale pořád jsem nějaká zklamaná z toho, že to posledně nevyšlo. Jedním z důvodu je i to, že se mi vybavuje poslední těhotenství, které bylo ze začátku dost hrozně, šílené nevolnosti, zvracení. A podle letáku u lízátek proti nevolnostem bývají nevolnosti mnohem horší u těhotenství z pravého vaječníků, než z levého. Poslední měsíc jsem cítila ovulaci vlevo, a já se těšila, že případně těhotenství nebude tak zle. Teď ji čekám vpravo, a nejsem si jistá, jestli otěhotnět chci. Dodělávám školu a zvládám to tak tak, nevolnosti by byly velká čára přes rozpočet, a co s nedodělanou školou a dvěma malýma dětma. Zároveň mi přijde jako rouhání pokoušet se jen každý druhý měsíc, a taky chci sourozence co nejdřív kvůli dcerce. Nějak se v tom plácám a sama nevím, co chci 😔

eliskaamichal
13. pro 2019

@baarus21 chtěla bych to vydržet ale jak se znám. Zkusím v neděli.

eliskaamichal
14. pro 2019

Dobré ráno holky... Tak nic jedeme od znova. Nevím moje tělo si dělá co chce. Ještě včera večer se dostavila potvora. No nic. Všem přeji hodně štěstí. 🍀🍀♥️

piggy123
14. pro 2019

@eliskaamichal tak to začínáme stejný cyklus. Mě dorazila včera odpoledne. Tentokrát to zmákneme obě 💪💪💪 Pokud si dobře pamatuju - tak se taky snažíte o první, že? I věkově jsme skoro stejně 🙂

Strana