icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

eiram7
3. pro 2019

@klchudik juuu, tobě to krasne sílí 😍 čím testujes? Maxem? Ja dneska po plavcu s malým dojedu pro mamatest

klchudik
3. pro 2019

@eiram7 jojo mám Maxe 🙂 to balení, jak tam jsou dva 🙂

monispr
3. pro 2019

V 17tt. No ja vysloveně nepotratila, šla jsem v 17tt na ko a doktorka mi řekla, že přestalo bít srdíčko a jelikož už je to vyšší týden těhu, tak sem musela jít na vyvolání porodu, odrodit a pak následně hned revize. Po týdnu znovu hospitalizace, pro zánět dělohy. Pak pauza. Poté těhu, ale v 5tt sp😒 proto jsem z toho celá špatná a moc už nedoufam no. Ale uvidíme, snažím se být trošku pozitivní i když to moc nejde no.

eiram7
3. pro 2019

@monispr chudino, ty sis prošla teda hroznymi věcmi 😔 jsi neskutecne silná. Po tak velke smůle teď musí přijít štěstí, to mi věř 🍀 když tomu budes věřit, určitě to tak bude❤️

azeret11
3. pro 2019

Holky, už jsem se ptala v jedné skupině, chci se zeptat ještě tady, včera jsem byla u doktora, dostala jsem na nějaké kvasinky macmiror 500 čípky, v příbalovém letáku píšou, že se nemá v 1.trimestru používat a podle ultrazvuku mám v děloze malou černou tečku, že by z toho snad něco mohlo být, další kontrolu mám až 23.12.tak se jen bojím, abych tomu nemohla ublížit, i když si říkám, že doktor snad ví, co dělá😀

eiram7
3. pro 2019

@azeret11 mne teda doktor cipky v prvním trimu nedával s tím, ze to není úplně bezpečné. Používala jsem masticky jako Clotrimazol. Hodně mi pomáhala extrémní hygiena, změna praciho prášku, čisté bavlněné prádlo a hermankovy koupele 🙂 ale vim, ze někteří doktoři cipky normos předepisují, tak těžko říct

monispr
3. pro 2019

@eiram7 děkuji jsi zlatíčko ♥️ Ale mám upřímnou radost, že máš toho ducha na tt a že sílí 😊 Moc ti to přeji ♥️Bylo to hrozný, silná musím být, už kvůli malýmu hlavně. No já nějak doufám pořád, ale je to těžký. Zvlášť, když je teď snehobilo. Ale.. Pokud nic, tak další snažení a snad to už vyjde😊😁

jituli84
3. pro 2019

@valisovasara A to je právě ono :(

katka22688
3. pro 2019

@monispr to me mrzí, taky se nám tohle stalo v 32+5tt ten porod byl horší než porod zdravého chlapčeka...

eiram7
3. pro 2019

@monispr ty jsi dušinka úžasná, dekuju moc! ❤️ ani nevíš, jak moc bych ti to přála. A kolik je malymu prdolkovi? To je dobře, ze mas motivaci držet se kvůli němu se nad vodou

eiram7
3. pro 2019

@katka22688 holky, ja úplně koukám, co se muže stát 😢 pro mě jste opravdu neskutečné silné osobnosti. Mám pocit, ze ja bych skončila v blázinci.
Teď už to všechno MUSÍ jít dobře! ❤️

eiram7
3. pro 2019

Holky, jak jste to oznamovaly vašim drahým polovičkam? Chtěla jsem počkat, až budu mít opravdu jasný test a nepřijde mrcha, ale dneska je mi hrozne špatně a mám úplně chuť se manželovi svěřit.
Navíc chodím s malým na plavání, který je poměrně narocny a nevím, zda v něm pokračovat. Dneska se na to teda vůbec necítím

katka22688
3. pro 2019

@eiram7 malem jsem tam i skončila, zachránilo ma těhotenství hneď po 6ti neděli... Teď tu lieta už 22mesacny chlapček... Holt fungovať se musí, mať to v hlave nastavené.... Takže síce mam // na teste no v našom prípade není vyhrano... Uverim tomu všetkému až mi dítě podajú v porodnici 🙂

klchudik
3. pro 2019

@eiram7 já mu to řekla hned s prvním duchem..:D potřebovala jsem, aby mi potvrdil, že ho tam taky vidí :D sdílíme to všechno společně 🙂

eiram7
3. pro 2019

@katka22688 to je krasny a úplně soudobý, ze jsi hned otěhotněla. Muselo to být strašně těžký, ale aspoň se srdce trochu zahojilo.
Teď jsme se bavili zrovna s manželem, jak moc si vážíme toho ze máme našeho Edouska a ze je zdravý. Nic vic nepotřebujeme.

eiram7
3. pro 2019

@klchudik ja to snad taky nevydrzim 😀

eiram7
3. pro 2019

@katka22688 * osudný (ne soudobý)

katka22688
3. pro 2019

@eiram7 presne tak ono príroda ví proč to dělá a mame jedno zdravé můžeme byt radi i za jedno

klchudik
3. pro 2019

@eiram7 já to s manželem chci sdílet od samého začátku 🙂 přeci jen byl taky u "výroby" 😀

jituli84
3. pro 2019

@klchudik taky jsem to tak měla, navíc mi kladl na srdce , že chce vědět už když si pujdu pro těhu test 😀

klchudik
3. pro 2019

@jituli84 já musela ukazovat, jak test funguje 😀 jak bypadá úplně nový vybalený, pak jak, když se namočí,... prostě chtěl vědět úplně všechno 😀
ale jsem za to ráda 🙂

jituli84
3. pro 2019

@klchudik jj ten zájem je duležitý, ted jsem 30tt a je natěšenej jak malej kluk 😀

monispr
3. pro 2019

@katka22688 bože můj, tak tj ještě horší snad. V tak vysokém stádiu už 😪😪 přesně jak říkáš byl horší o hodně. Jako zažila jsem hodně, ale tohle byla tečka totální. Myslela jsem, že tohle nedám.
@eiram7 8 let je to zlobidlo úžasný. Taky to oplakal, protože už to věděl že jo. Jen mám už pocit, že mi to není souzeno no. Ty jsi taky úžasná dušička, moc děkuji za podporu♥️

mzacikova
3. pro 2019

Holky tak u mě je to skoro neviditelný. Vidět jdou, jen je u nás nahoře nedokážu lépe vyfotit. Ale je to vážně slabota. Ani nevím, jestli byly přesně v limitu. Namočila jsem všechny 3 ráno najednou (na zkoušku) a po minutě je položila. Podívala jsem se až teď. Do ms asi den

katka22688
3. pro 2019

@mzacikova na tom strednom jde co si vidět. Uvidís bud pride nebo testujej znovu za 3 dni

mzacikova
3. pro 2019

@katka22688 já kupodivu vidím i něco málo na tom spodním a to je nějaká 25tka. Tak uvidíme, co bude do konce týdne

katka22688
3. pro 2019

@mzacikova ono to i koník skresluje, viem podľa svojich foto ze v skutočnosti sú výraznejsie než je tu vkladám. Držím palce

eiram7
3. pro 2019

@mzacikova ja vidim docela hezky na tom spodním. A dělala jedinej rano nebo teď odpo? Tak držím i nadále palce! Kez by nám to dopadlo všem. 😊

mzacikova
3. pro 2019

@eiram7 dělala jsem je všechny ráno společně. Když ms nepřijde, chci zkusit ještě znovu ten mamatest comfort. Ten mu vyšel krásně a všude jen sotva viditelně...

mzacikova
3. pro 2019

@eiram7 kéž by to vyšlo nám všem, to je pravda 💖

Strana