Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?
Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let
@monispr jo říkali že mě bude hodně hlídat. Tak snad už vše dobré dopadne a budeme všichni šťastný 🍀❤️❤️ tím myslím i vás všechny co na to čekáte....
@monispr teda co to čtu. Tak ze by přece jenom malej dusik? 😍třeba bude každý den pekne sílit.
A co děláš za testy? Podle mě děla hodně i značka.
Ja teď odpoledne zkoušela ten od Galmedu Comfort 10 a toho mini ducha musim najít vyloženě násilím 😂 ale četla jsem ze tenhle test ukazuje o hodně později než ostatní, tak snad je to tím. 🙂
@eliskaamichal tak moc držím pěsti, ať už to vyjde ❤️
@eiram7 děkuji a tobě přeji též aby to vyšlo 🍀❤️
Holky dnes 12dpo vidíte ho?
@barusmackova to je nádhera, ja ho vidim skvěle 😍 krasne se to tady rozrůstá ❤️
@barusmackova paráda 🙂 ja Jdu taky testovať zda rosteme 🙂
@katka22688 a to jsem včera psala jak me boli břicho že to určitě dostanu a driv a že na papiru rozovo tak to asi bylo hnízdění
@eliskaamichal dá...sice mám břicho jednu velkou modrinu, ale dá...Já to mám kvůli clostilbegitu a duphasronu.
@barusmackova ano vidím potichu gratuluji 🍀
@klchudik ale co by jsme nevydržel kvůli miminku 😊
Tak já dnes 1dc v plné parádě 😔
Já jsem byla včera na kontrole na utz po prvním cyklu s clostykem. Prý moje tělo na něj skvělé reaguje a teď jen v nejbližších 5 dnech ta nejlepší spermie 🙂
@eliskaamichal přesně 🙂 jak říkám, vydržet se to dá...🙂 můžu píchat i nohy a ruce, ale zase když jdu na koupák, tak břicho zakryju.... nohy a ruce si nechám, až bude mimi v bříšku veliké, abych ho nějak netento
@klchudik však jsme ženský zvládneme vše
@ja_osobne tak nakonec 1dc..30.12 by byl krásný dárek 🙂 budu ti držet palce 🙂
@eiram7 noooo prd leda😂 dneska ráno mamatest a ani ťuk na něm 🥴 takže to byla nějaká haluz. Byl to dr. Max.. Ale už me dost bolí prsa a podbřišek, takže čekám mrchu.
@barusmackova vidiiiiim, je tam😊 gratuluji a ať sílí potvůrka 😁
@eliskaamichal určitě dopadne, musí 😁 taky přeji ať se zadari co nejdříve a to všem tady, co ještě //nemají 😊
Já žádný test už nemám, takže jsem si ráno nemohla zkusit udělat :D mamatest mě čeká až odpo v lekarně. Ale ms má přijít dnes, nejpozději zítra. Zkusila jsem praktikovat metodu kontroly čípku - i když tomu samozřejmě nevěřím jako testu a ''našla'' jsem akorát tvarohovitý hlen malinko zabarvený... Tak kdo ví, co přijde během následujících dní... Ještě neházím flintu do žita, ale po posledním neúspěchu minulý měsíc ztrácím i tu maličkou naději
Taky vás některé bolí po ovulaci furt břicho jak byste to měli dostat? Dnes jsem 7dpo ale furt mě. To. Břicho bolí. Asi jako. Když mám. Menzes.
@valisovasara taky to tak mam, mohlo sa to začať 7dpo jako bolesť pri MS.... Boli vždy když lehnu... Nic strašného to není no cítim ze se dolů něco deje... To som manželovi hneď řekla že som tehotná... Na teste som našla až 12dpo pidi ducha, viz foto... Spodný test je z dnes 🙂
@katka22688 tak to je krása. já jsem dnes 11dpo a zítra by měla dorazit ms. tak uvidíme. bolení v podbřišku dnes přišlo....
@katka22688 krásný test prosperující. Gratuluji. Já netestuju nic. Jen to docela. Cítím a není to příjemný ale bůhví co to vlastně je.
@mzacikova nedorazi 🙂
@katka22688 obávám se, že to zase nevyšlo... Doma jsem měla ještě jeden jiný test (nedozázala jsem vydržet než zajedu pro mamatest) a nevidím teda nic... Bolesti v podbřišku začínají být silnější

@eliskaamichal snad teda ne🙂 tj dobře a až najdeš // takjen ať tě pěkně hlídají a starají se😁 a injekce určitě zvládneš, když by nahodou... Mimi za to stojí... A ne jen za toto, člověk v tomhle směru přežije úplně všee aby mimi bylo zdravé 😊😊