Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
@karkulka_17 děkuju za bacily, doufám, že už na mě skočily 😉
Ahoj holky. Všem přeji pěkný den. Hlásím, že včera 17DC OVU test opět negativní ☹. Dnes ráno se mi zdálo, že se snažíme dlouho a nic... ☹ A hlasím, že jsem po cestě do práce potkala 5 kočárků... tak já vás jdu dočíst 🙂
Ahojky holky,tak dnes jsem 21DC, včera jsem lítala na wc jako divá, snad po hodině
Prsa nalitá a stále pobolívá podbříšek, co vy?
🙂
holk yskdyž vidím že máte ty teploty takové rozházené tak si připadám divně že je mám víceméně stejné http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mochenkaa/gr... a to jak tam mám 36,5 tak to bylo spíš 36,5 a půl 😀 otázka zní, je to normální?
@bujanda jsem zvědavá...dej vědět 😉
@miky Tak hlásím, že jsem dotazník vyplnila. A jinak ta tvoje diskuze s ovulací a @alisi001 mě fatk pobavila. Jsem si připadala jak při ping pongu 😀 😀 😀 . Tak koukám, že každá tu ovulku máme opravdu jinak. Já se jen modlím, ať už k nám domů taky dorazí ☹ Nevím, jak tomu pomoct.... ☹ Máte nějaký nápad? 🙂
Ahoj všem. Jen se chci zeptat berete některá při MS Clostík na podporu ovulky? Já pořád nevím jak ho tedy užívat,při poslední MS jsem ho brala 1-5 den cyklu a to jsem měla ovulku přesně 15 den a hned jsem otěhotněla 🙂! Ale včera jak jsem byla u dr po tom samovolném potratu mi řekla,že až se tedy začneme zase snažit (po těch 4-6 měsících ☹ ),že mám brát Clostík 5-9 den cyklu,tak jsem z toho jelen 😖 ! Jek to máte VY?? 🙂
Dobré ráno,(dopoledne) 😀 tady je můj grafík , tak jukněte. Uvidíme co z toho bude.
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/verik19/graf...
Holky vy jste mě tady tak chytly,že bez Vás nemůžu být ani den. 😀 Trošku taková malá závislost 😀
To je ale makačka vás vždycky po celém dnu dočíst. 🙂
ahojky,
začíná mě to nějak znervózňovat a to jsem si naivně představovala, jak všechno bude v pohodě a nic nebudu hrotit. ☹ Jsem z toho docela v ......
První měsíc snažení a hned zjišťuji, jak nic není podle představ. 37DC a MS nikde, test čistě bílý, to že se mimi nepodařilo na poprve, s tím bych se tolik netrápila, povede se příště, ale proč ta mrška nedorazila ☹ ☹ ☹ ach jo.

@kcvrcekz tabulka je orientační 😀