Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
Holky, já mizím na grilování a podívat se na jedno miminko... ☹ Snad se nakazím. 🙂 Zítra další kámoška a další miminko... to už teda aspoň chodí 🙂 Jinak jsem sama doma, tak se na vás večer juknu 🙂 Zatím papa a těším se! Jinak všem krásný víkend, kdo se tu ukáže až v pondělí 🙂 Páááááááá
@kd23 víš co myslím, ne? 😀 včera vypadala že ho za to trsám poblije 😀 my jí od začátku říkáme lemur kvůli ocasu, ale teď fakt čím dál víc přomíná jeho výsost krále Jelimána.
a mají vaše zvířata rády pohádky? Pů miluje Garfielda, nekecám vyudží se dívat na celý film, takže když moc zlobí že se nudí tak mu pustíme pohádku a je klid 😀
Holky fandím Vám za to měření teplot.. já teda pojedu na ovulku jen podle kalendáře..ted už máme od Mudr povoleno... tak uvidíme, ale moje dvě kamarádky teď potratili jedna ve 2 měsíci a duhá asi ve 4 týdnu...
Je to hrozný, dneska zázrak to udržet v sobě.. Tak snad budeme mít více štěstí.. Vážně je to totiž zázrak!!!
Držím palečky...Až mrcha odejde, tak to tu budu hltat denně, ale teď vážně nedočítám.. jsem ráda že jsem doma.. a dodělám si resty za celý týden...
mějte hezký páteční večer a celý "slunečný" víkend !! 😎
@hopeful
@lucik1986 krásný maďar 🙂 kamarádky sen..Mě dneska Senďy zdrhnul za dvěma háravkama výmara,je to za trest ten pes,příště jedině fenku 🙂
Jinak já se holky taky loučím,jdu balit a zítra směr Šumava..tak mě neberte za neaktivní ale do čvrtka nebudu mít přístup k PC.Tak toho moc nenakecejte ať celý čvrtek nedočítám MK.
Mějte se a ahóóój
@mochenkaa Mají neustále přístup ke granulkám a samozřejmě vodě - mají i fontánku. Ale 2x denně dostávají ještě konzervu nebo maso a na to se těší, takže mě ráno budí. Babu je mi moc líto, já jsem úplně nepříčetná, když někdo ubližuje zvířatům ☹. Hlavně že teď se má už dobře. Metoušek si jako malej užil taky svoje, byl moc bitej a do útulku přišel celej dobitej, musel být celej sešívanej.
@kd23 Já taky nevstávám bůhví jak ráda, ale zase se radši přinutím ráno vstát, než pak sedět v práci třeba do šesti, do sedmi. Cestou se pomalu probouzím 😀
@mihaji já bych lidi co ubližujou zvířatům střílela 😠 U Babu je to ještě složitější v tom, že je papírovka a byla prodána jako standartní kotě do chovu, jenže ta ženská co si ji koupila jí udělala tamto, naštěstí ji původní chovatelka u které se narodila zachránila a vypiplala (na www.bymyside.info v sekci novinky a když pojedeš zespodu tak zápis ze dne 26/2 2007 Dorotka), v mobilu mám jednu její fotku tak posílám jak vypadá teď. Abi je taky útulková jak váš, ta teda nebyla sešívaná, ale pohladili jsme si ji nejdřív po 14 dnech a M si ji mohl vzít do ruky snad po 2 letech, cizí muži si ji nepohladí do teď - musel jí ublížit nějaký chlap.
Metyho je mi moc líto, naštěstí už je u vás 😉 a tak to má být 🙂
@mochenkaa doma máme - naši - taky kočku z útulku a první týden se šíleně bála, byla pořád zalezená pod postelí, tak jsme si vždy za ní přišli lehnout k posteli a vylákavali ji ven..pak si zvykla, ale když udělal člověk trochu prudčí pohyb nebo jen zvýšil hlas, tak se bála a utíkala pryč..Teď už je u našich asi 4 roky, nebojí se, je z ní veliký mazel,ale v momentě když někdo zazvoní a přijde někdo cizí, tak se schová a nevylézá. V útulku nám řekli, že ji dalai původní majitelé pryč proto, že byla nějaká alergie, ale to se mi moc nechtlěo věřit, když byla tak plachá....
@mochenkaa Víš co? Já bych jim udělala to samé, co oni dělají těm zvířátkům, protože to zastřelení by v takových případech byla ještě milost. Ubližování zvířatům a dětem je něco, co mě dokáže dohnat úplně k nepříčetnosti. Snažím se pomáhat, co to jde a co si můžu dovolit aspoň některým útulkům. Tenhle rok jsme zorganizovali i takovou malou sbírku mezi kamarády pro jeden útulek, tak z toho jsem měla hroznou radost, že jsme mohli aspoň malounko pomoct, i když je to v celkovém měřítku jako nic, tak aspoň něco.
Je to strašné, co se Dorotce stalo ☹ , vypadala chudinka strašně. Teď je to ale krasavice a vypadá opravdu spokojeně. Moc ráda zase slyším jeden příběh, který dopadl dobře.
@blazu ňuňu 😵 vám řekli, že kočíka dali majitéle pryč kvůli alergii a přitom se tak bál? Mazec... Abi taky před zvonkem utíká jak zběsilá. Nám o ní v útulku nic neřekli, měla svrab a zápal plic tak jsme si ze začátku taky dost užili, resp. doteď má šelest na plicích...
@mihaji to je super, že takto pomáháte útulkům. My máme super zkušenost s útulkem v Hodoníně S.O.S. kočky, ségraz tama má svoje 2 a super. Jo Babucha je naše princezna, a spokojen á je někdy až moc - ráda se nosí tak trénuju na děti, jednou rukou kočku v náručí a druhou pracuju 😀
jo a ten kocour na hlavní stránce chovné stanice je Půův tatínek
@mochenkaa : já jsem žila od narození v malém městečku v domku s velkou zahradou a lesem za barákem, takže skoro jak na vesnici, rok v centru ostravy mně přesvědčil že na to žít ve větším městě prostě nemám, takže jsme utekli do zapadákova kde sme šťastní 🙂 ... tak strach z koní nemám ale spíš respekt,ale hlavně z cizích, mojim miláčkům na 1000% věřím , ale tež to nebylo ze dne na den 🙂
@mihaji : uplně suprové, ta černobílá je úplně kouzelná jak má flek přes oko 🙂 ... My máme dvě kočičky, jedna je celá černá a je to taková ta typická kočka co všude prolízá, šplá po stromech po střeše, loví hlodavce a když nemá náladu tak ji člověk 2 dny nevidí ... a druhá je můj malá závisláček - odrostlé kotě britské kočky , ta bez nás nevydrží ani chvili, a když odejdem tak vydrží kňamčet celé hodiny 🙂
@lucik1986: tak to je fakt krasavec 🙂 dříve jsem tohle plemeno chtěla ale dost lidí mně zrazovalo že jsou to útěkáři 🙂
@ili08 : užij si Šumavu a at vyjde počasíčko 🙂
@ange_de_la_morte tak svým koním bych taky věřila, jen se bojím té jejich pusy, že by mě mohli kousnout 😀 Hlavní je, že jste tak šťatní oba a vyhovuje vám to 🙂
@mochenkaa: to je dobré 🙂 to já ty jejich puseny miluju - když se začniu tulit 🙂 .... spíš mám respekt z kopyt 🙂 ... ale jo jsme s manželem šťastní 🙂 neměnila bych i když je to někdy finančně a časově dost krušné
@ange_de_la_morte tomu věřím. Já se snad nikdy ke kopytům nedostala tak blízko, byla jsem jen přes ohradu 🙂 a teda jako dítě jsem se vezla na poníkovi.
@mochenkaa S.O.S. Hodonín taky znám, zrovna jsem si od nich teď objednávala ty nové kalendáře. Jeden jako dárek a jeden pro nás, je to super nápad, doufám, že to děvčatům vydělá hodně penízků pro kočičky. Bývají často i na umisťovacích výstavách, kam chodím. Chystám se zrovna zase v říjnu. Vždycky plením ten jejich charitativní obchůdek 🙂
My dělali tentokrát sbírku pro Kočičí naději, mají totiž depozitum v Praze, kde jsem se slečnou zrovna domluvila na předání věcí, které jsme dali dohromady a taky mají depozitum v Novém Městě odkud pocházím. Taky dělají pro kočičky co můžou.
@ange_de_la_morte Děkujeme za pochvalu. Naši jsou závisláci všichni tři. Minulý rok se mi kočička na víc jak měsíc ztratila a to bylo peklo ☹. Jsem strašně šťastná, že je zase s námi a nechtěla bych už nikdy něco takového zažít.

@kd23 no Michal (manžel) to nějak taky nevyhledává, ale nevadí mu to 🙂 ale já jsme nepříčetná 🙂)