icon

Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?

baibies
29. črc 2011

Přidá se někdo???

petulka35
21. zář 2011

@luciesofi
Také mám tak 26 dni cyklus.Dnes jsem si udělala test a nevím jestli tam je duch.Řekla bych že trochu jo,ale uvidím zas tak za dva dny.Ale to čekání je hrozný.

modrouckeocko
21. zář 2011

@petulka35 Držím palečky , aby tam duch byl. Též teď čekám na výsledky ale krve. 🙂

luciesofi
21. zář 2011

@petulka35 a kolikáty DC jsi? Já už bych taky nejradši testovala... ale bojím se... Navíc mám v podbřišku takový tlaky jako před ms, tak budu asi ještě raději čekat..alespoň do pátku.. 🙂 Držím moc palce, snad to vyjde!!!!

hankamamka
21. zář 2011

@mochenkaa hlásim sa aj ja! nezabudnite na mňa 🙂

mochenkaa
21. zář 2011

@luciesofi např. osvědčené cenově přijatelné ubytování

luciesofi
21. zář 2011

@mochenkaa byla jsem tam s kamarádkama - 3 holky, takže jsme neočekávali žádný luxus...bydleli jsme nakonec v hostelu, levné to bylo, ale abych pravdu řekla, tak už bych do tohoto hosteluznovu nešla... Lidi strašně fajn, ale pořádek nic moc 🙂 Takže s tím ti bohužeo neporadím...:(

mochenkaa
21. zář 2011

@luciesofi já zatím co jsem našla tak bylo za min 2000 na noc 😠

luciesofi
21. zář 2011

@mochenkaa no a jedeš tam s mužem nebo jen s kamarádkou? jestli spíš hledáš hotel, hostel, pronájem bytu?? zkusila bych mrknout na booking.com a na hostelworld.com 🙂

mochenkaa
21. zář 2011

@luciesofi s přítelem. jde mi prioritně o cenu jinak mi je to celkem jedno. M vůbec nechce indi vindy, on by chtěl přes CK ale mě to přijde zbytečné 😅 tak hledám kde co 🙂 .děkuju na booking se akorát dívám, ještě mrknu na ty hostely

luciesofi
21. zář 2011

@mochenkaa my jsme našli přes hostelworld, já si myslím, že je pitomost jezdit s cestovkou.... loni jsme letěli z wizzairem (zpáteční letenka cca 1100,-), bydleli v hostelu - přiletěli jsme ve čtvrtek a v pondělí návrat a celý výlet mě vyšel i s útratou asi na 6.000... je teda fakt, že jsem třeba neutratili vůbec žádné peníze za vstupy, ale vůbec to nebylo třeba... viděli jsme Coloseum a okolí (forum romanum i coloseum stačí vidět zvenčí 🙂), andělský hrad, vatikán (tam je vstup zdrama 🙂, piazza navona, fontana di tervi, spustu kostelů a tak...a večer jsme si koupili vínko nebo pizzu...bylo to fajn 🙂

mochenkaa
21. zář 2011

@luciesofi takto nějak si to představuju. pořád řeším jestli řím nebo paříž, já bych chtěla řím a M paříž.

luciesofi
21. zář 2011

@mochenkaa no my budeme řešit taky paříž...ale až kdoví kdy, když se zadaří mimi ;) M totiž ještě v paříži nebyl a já ano...tak to taky budeme muset nějak vykoumat.. ale teda musím říct, že řím je proti paříži superlevná destinace! 🙂

mochenkaa
21. zář 2011

@luciesofi paříž by jsme asi jeli s ck, takovou tu 5 denní poznávačku, ale řím chci indi. Já právě vybírám dovču za to, že se tento měsíc nepovedlo ☹ 😀

luciesofi
21. zář 2011

@mochenkaa my jsem nakonec letos místo paříže zvolili šumavu...M tam byl na vojně a od té doby tam nebyl, já tam nebyla nikdy, tak jsem mioc ráda, že se tam podíváme... 🙂 No a v Paříži jsem na takový hurá poznávačce byla...ale jen 3denní, takže to byl fakt maraton...a zařekla jsem se, že už nikdy v životě tohle neabsolvuju.. takže paříž bude indivindy.. Letenky se už dají sehnat levně (teď tuším že za málo léta přímo air france) a ubytování se nějak sežene.. 🙂 stejně to přijde v úvahu, až mimi povyroste (až teda nějaké mimi bude 🙂 ) a to bude za dlooooouho 🙂

mochenkaa
21. zář 2011

@luciesofi my jsme původně chtěli na welnes tady do beskyd, ale to koneckonců můžem i v těhu (bazén, vířivka) a tak když se nepovedlo tak ještě stihnout zahraničí

luciesofi
21. zář 2011

@mochenkaa to chápu..my jsem původně chtěli na stavební cestu do paříže, ale bylo mi líto ji odkládat, když jsme hned po svatbě ještě měli týden dovolené.. tak jsme nakonec odjeli k moři do chorvatska a navíc je ta šumava... 🙂 teď už holt na paříž nezbyly penízky, ale vůbec mi to nevadí 🙂
ten řím se dá taky v těhu zvládnout - je to jen 1,5 hodiny letu a pokud nebudeš mít v té době pořádný břich, tak je to ok 🙂

mochenkaa
21. zář 2011

@luciesofi to by mě M hnal, nějak se v těhu plahočit do zahraničí 😀

petulka35
21. zář 2011

@modrouckeocko
Takí držím palečky.Já právě na krev půjdu až příští týden tak se uvidí do té doby.

luciesofi
21. zář 2011

@mochenkaa náhodou....vždyť v těhotenství se lítat může...a na těch pár dní...třeba 5 (samozřejmě ne s obřím pupkem :D) by to bylo ok 🙂

petulka35
21. zář 2011

@luciesofi
Dnes jsem to měla dostat,ale vždycky ráno to mám.Teď nic a zatim nic necítím.Tak jsem testovala a byl tam hodně malý duch tak uvidíme jestli to bude sílit.Teď si udělám až tak za dva dny jestli se do té doby neoběví MS.

luciesofi
21. zář 2011

@petulka35 juuuuuu, tak to myslím, že je na velmi dobré cestě! držím palce!!!!!!

luciesofi
21. zář 2011

loučím se, není mi dobře, tak jdu do pelíšku... 🙂 zatím papa

petulka35
21. zář 2011

@luciesofi
Tak moc děkuji a já doufám že to je dobrá cesta.Taky držím palečky

ili08
21. zář 2011

Ahoj holky,je mi líto ale ani já nemám dobré zprávy ☹ Dneska jsem dělala TT a negativní takže jsem šla na gng a ona mi řekla že nemám žádnou sliznici ☹ Takže teď musím čekat až mi dojde ms(říkala že teď to nebude) a pak se mám zase stavit...Když nedojde do konce října tak pak to bude nějak řešit..ach jo,takže u mě to mimčo bude běh na dlouhou trať ☹ ☹ ☹

modrouckeocko
21. zář 2011

@petulka35 Tak též držím palečky!!! A když se zadaří, tak též chceš holčičku!

mihaji
21. zář 2011

@ili08 Tak to je mi líto, ale neboj, určitě se to nějak vyřeší. Na sliznici je prý dobrý ten kontryhel, tak ho zkus. 😉

petulka35
21. zář 2011

Ráda bych holčičku,ale když to bude kluk nevadí.Mám už jednoho syna,takže plno věcí co by druhý chlapeček měl.Ale holčička je holčička.

mochenkaa
21. zář 2011

@ili08 to je mi moc líto ☹ zkus ten kontryhel, taky ho piju

ili08
21. zář 2011

@mochenkaa
@mihaji díky holky,jak půjdu odpoledne se psem tak se stavím v lékárně a koupím ho...ale je mi z toho fakt smutno když říkala že tam nic není tak to byl takový divný pocit ☹ Říkala taky že tam vidím plno vajíček ale že prostě nedozrávají tak jak příjde MS tak mi pak dá nějaké prášky(myslím že stejné jako má @k23)...ach jo ☹

kucirlib
21. zář 2011

@ili08 Neboj dobře to dopadne, hlavně že je nějaké řešení 😉

Strana