icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

asujap7
Autor odpověď smazal
asujap7
25. bře 2018

Ahojky, v únoru jsem 6tt zacala spinit a preslo to v krvaceni, jela jsem radsi na pohotovost, abych vedela na cem jsem... bohuzel to odeslo s MS, mam nepravidelny cyklus, doktor mi nasadil utrogestan na srovnani a piju kontryhelovy caj a fertiprona... 17DC jsem zacala lehulince spinit, svetle ruzovy, jeste se mi to nestalo uprostred cyklu, vycetla jsem, ze to je asi od ovulky, nic mene uz mam nasazeny zas utrogestan, tak uvidim, jestli se zadari...

smyschek
25. bře 2018

Ahoj holky, tak se k vam pridavam i ja. Kontryhel pijete kdy prosim 🙂 v unoru jsem si koupila listovku. Dneska isofolic. A jestli se nam do leta nepovede, vytrham si asi vsechny vlasy ☹ 😀

krisatko
25. bře 2018

@smyschek já 1.-10. den cyklu

adelkaaa
25. bře 2018

Prosim, mate nektera zkusenosti s injekci na podporu ovulace ? Snazime se o miminko, dostala jsem injekci, pak brala utrogestan a 3 dni pred MS hcg 1. Nevim kde je chyba, manzel je ok a ja pry podle sona take, dekuji za rady a zkusenosti -

lachtanice86
25. bře 2018

@adelkaaa na jeden cyklus u zdravých lidí když se trefí do ovulace je šance jen kolem 20% že se ten cyklus podaří otěhotnět.

adelkaaa
25. bře 2018

@lachtanice86 takze nemam propadat panice a pristi mesic proste znovu 🙂, mela jsem za to ze s tou injekci je to skoro jistota 🙂

lachtanice86
25. bře 2018

@adelkaaa to nepropadej. Navíc moje tělo na injekce pro podporu ovulace reagovalo úplně jinak. Vždy mi přišla ms o 5dnu dřív.

asujap7
25. bře 2018

@smyschek kontryhek piju od zacatku cyklu - prvni den Ms - cca 14 dni, dvakrat denne 🙂

smyschek
25. bře 2018

@adelkaaa mi prijde, ze co se tyka otehotneni, neni jistota vubec nic... Deti jsou proste zazrak. Musime doufat, ze nas navstivi andilci <3

smyschek
25. bře 2018

@asujap7
@krisatko dekuji. Mam ho uz dyl doma. Zkusim. Snad mi nerozhodi cyklus... Ikdyz ja ho mam ted v breznu uplne na pytel rozhozeny

krisatko
25. bře 2018

@smyschek já jsem ho koupila teď poprvé. Mám za sebou 01/2017 ukončení ve 22tt. Pak rok snažení cyklem přes 40 dnů a snad jen jednu ovulaci. Z toho hned tehu a v 8tt potrat plus revize v lednu letos. Opět přes 40 dnů trvalo než došla ms a tak jsem hned nasadila ten clostilbegyt a kontryhel. Řekla bych že mi to cyklus upravilo. Ovulaci jsem měla 15DC. Takže doufám to bude mít celkový pozitivní vliv na cyklus jako takový.

smyschek
26. bře 2018

@krisatko super, tak drzim pesti. U nas se nejak neumi asi uhnizdit. Ted v dubnu nam to vychazi tak nejak hezky na vyroci a prodlouzeny vikendovy pobyt, tak bych chtela udelat maximum k tomu, aby se uhnizdilo 🙂

adelkaaa
26. bře 2018

Mam jeste dotaz, kontryhelovy caj pomuze I na otehotneni jako takove ? Ja mam cyklus pravidelny. Na to ho nepotrebuji, dekuji za rady

cinam
26. bře 2018

@adelkaaa holky ti možná řeknou něco jiného, ale za mě - když máš pravidelný cyklus tak ho nepij. Způsobuje anovulacni cykly. Já jsem ho pila jen ze začátku, protože jsem měla MS po 3 měsících. Po pár cyklech se to urovnalo, ale zpusoboval mi špinění před MS a otěhotněla jsem až když jsem ho vysadila.

smyschek
26. bře 2018

@adelkaaa
@cinam holky, já měla před pár lety podobný problém. Rozhodilo mi to cyklus, špinila jsem...atd...tak jsem ho vysadila a stále ho mám doma. a teď zase přemýšlím, jestli to zkusit nebo nezkusit. Cyklus mám pravidelný, teď v březnu se mi rozhodil, ale to už asi nervičky působí. Tak nevím nevím

adelkaaa
26. bře 2018

Dekuju za radu, nebudu ho pit 🙂, , a cim jeste lze podporit aby se to konecne chytlo ? Diky a pekny vecer

smyschek
26. bře 2018

@adelkaaa ja si koupila inofolic. A zkusim dat mysl do klidu 🙂 vic bohuzel ted nevim. Vim ze nektere dr nabizi i untrogestan, k uchyceni, udrzeni atd... Ale vydrz 🙂

zak1991
26. bře 2018

Přeji krásný večer, smím se k vám přidat? Po asi půlroční pauze se tenhle měsíc vracíme k „pokusům".

mysek
26. bře 2018

Zdravim, rada se k vam pridam. Snazime se smanzelem o druhatko, zatim uz rok bez uspechu, ale asi tomu nic moc nedavam, nemam vubec libido, porad kojim synka a ten chodi spat dlouho a ja jsem unavena a jsem rada, kdyz mam chvilku jen pro sebe.

priefi
27. bře 2018

@mysek a jak stare je prvni ditko?

saja13
27. bře 2018

Ahojky chci se zeptat sem 12dc můžu mít ovulaci už tak brzi? Strašně mě bolí levej podbřišek a kdy se ideálně snažit když to tak bolí ?

asujap7
27. bře 2018

@saja13 ovulaci muzes mit kdykoliv

saja13
27. bře 2018

Tojo ale když to tak bolí tak bude asi teď někdy ... Si myslím teda 🙂

smyschek
27. bře 2018

@saja13 ja si presne takhle, pri bolestive ovu, udelala syna 😀 jeste jsem rekla manzelovi, opatrne, hrozne to boli 😀

saja13
27. bře 2018

@smyschekjojo tu bolest přesně znám , je to až nesnesitelný .

smyschek
27. bře 2018

@saja13 to bylo uplne jako by me nekdo bral na noze 🙂)) ale vyplatilo se

mysek
27. bře 2018

@priefi budou mu 2 roky za 3 tydny😊

mysek
27. bře 2018

@adelkaaa ja kontryhel pila pred prvnim synem a zadarilo se. Jinak mi pomohl nastartovat pravidelnou MS po porodu. Premyslim, ze ho zase zkusim, mam hrozne bolestivou ovulaci, ale kojim jeste

vendelinka08
27. bře 2018

Take se k vam rada pridam..zacinam dalsi cyklus....nemam problem otehotnet..ale vloni se mimco prestalo vyvijet v 9tt a v prosinci biochemicke..tak si rikam jak podporit zacatek..aby se radne zahnizdilo a vyvijelo...

Strana