Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
Ahojky, v únoru jsem 6tt zacala spinit a preslo to v krvaceni, jela jsem radsi na pohotovost, abych vedela na cem jsem... bohuzel to odeslo s MS, mam nepravidelny cyklus, doktor mi nasadil utrogestan na srovnani a piju kontryhelovy caj a fertiprona... 17DC jsem zacala lehulince spinit, svetle ruzovy, jeste se mi to nestalo uprostred cyklu, vycetla jsem, ze to je asi od ovulky, nic mene uz mam nasazeny zas utrogestan, tak uvidim, jestli se zadari...
Ahoj holky, tak se k vam pridavam i ja. Kontryhel pijete kdy prosim 🙂 v unoru jsem si koupila listovku. Dneska isofolic. A jestli se nam do leta nepovede, vytrham si asi vsechny vlasy ☹ 😀
Prosim, mate nektera zkusenosti s injekci na podporu ovulace ? Snazime se o miminko, dostala jsem injekci, pak brala utrogestan a 3 dni pred MS hcg 1. Nevim kde je chyba, manzel je ok a ja pry podle sona take, dekuji za rady a zkusenosti -
@adelkaaa na jeden cyklus u zdravých lidí když se trefí do ovulace je šance jen kolem 20% že se ten cyklus podaří otěhotnět.
@lachtanice86 takze nemam propadat panice a pristi mesic proste znovu 🙂, mela jsem za to ze s tou injekci je to skoro jistota 🙂
@adelkaaa to nepropadej. Navíc moje tělo na injekce pro podporu ovulace reagovalo úplně jinak. Vždy mi přišla ms o 5dnu dřív.
@smyschek já jsem ho koupila teď poprvé. Mám za sebou 01/2017 ukončení ve 22tt. Pak rok snažení cyklem přes 40 dnů a snad jen jednu ovulaci. Z toho hned tehu a v 8tt potrat plus revize v lednu letos. Opět přes 40 dnů trvalo než došla ms a tak jsem hned nasadila ten clostilbegyt a kontryhel. Řekla bych že mi to cyklus upravilo. Ovulaci jsem měla 15DC. Takže doufám to bude mít celkový pozitivní vliv na cyklus jako takový.
Mam jeste dotaz, kontryhelovy caj pomuze I na otehotneni jako takove ? Ja mam cyklus pravidelny. Na to ho nepotrebuji, dekuji za rady
@adelkaaa holky ti možná řeknou něco jiného, ale za mě - když máš pravidelný cyklus tak ho nepij. Způsobuje anovulacni cykly. Já jsem ho pila jen ze začátku, protože jsem měla MS po 3 měsících. Po pár cyklech se to urovnalo, ale zpusoboval mi špinění před MS a otěhotněla jsem až když jsem ho vysadila.
@adelkaaa
@cinam holky, já měla před pár lety podobný problém. Rozhodilo mi to cyklus, špinila jsem...atd...tak jsem ho vysadila a stále ho mám doma. a teď zase přemýšlím, jestli to zkusit nebo nezkusit. Cyklus mám pravidelný, teď v březnu se mi rozhodil, ale to už asi nervičky působí. Tak nevím nevím
Dekuju za radu, nebudu ho pit 🙂, , a cim jeste lze podporit aby se to konecne chytlo ? Diky a pekny vecer
Přeji krásný večer, smím se k vám přidat? Po asi půlroční pauze se tenhle měsíc vracíme k „pokusům".
Zdravim, rada se k vam pridam. Snazime se smanzelem o druhatko, zatim uz rok bez uspechu, ale asi tomu nic moc nedavam, nemam vubec libido, porad kojim synka a ten chodi spat dlouho a ja jsem unavena a jsem rada, kdyz mam chvilku jen pro sebe.
Ahojky chci se zeptat sem 12dc můžu mít ovulaci už tak brzi? Strašně mě bolí levej podbřišek a kdy se ideálně snažit když to tak bolí ?
Tojo ale když to tak bolí tak bude asi teď někdy ... Si myslím teda 🙂
@smyschekjojo tu bolest přesně znám , je to až nesnesitelný .
Take se k vam rada pridam..zacinam dalsi cyklus....nemam problem otehotnet..ale vloni se mimco prestalo vyvijet v 9tt a v prosinci biochemicke..tak si rikam jak podporit zacatek..aby se radne zahnizdilo a vyvijelo...