icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

sarkoc
23. dub 2018

To moje tělo mě teda pěkně zkouší :/ Obě těhotenství dosud jsem poznala velice brzy (první po pěti dnech od početí, druhé, to zamlklé, po třech dnech) i se mi potvrdily na testu podstatně dřív než je obvyklé, cca deset dní před MS už byla slabá čárka, týden před očekávanou MS dálnice....no a teď mám příznaky jako když jsem byla těhotná předtím, bolavá prsa a nesnesitelně bolavé bradavky, kojení stojí za to teda, nevolnosti a slabosti, jsem oteklá, ale těhotná být na 99 % nemůžu, tak proč ty falešné signály? :( Může se takhle projevit ovulace (nikdy jsem to předtím během ovu neměla)?

mysek
23. dub 2018

@sarkoc ja uz jsem z toho taky divoka. Uz jsem si take myslela, ze se zadarilo, mela jsem hrozne citlivy cich jako u prvniho, od porodu mam bolestivou ovulaci a hlenovity vytok a tenhle cyklus nic, udelali jsme proto s manzelem vic nez obvykle, ale dostavila se MS a to jeste o 4 dny driv. Tak tomu taky nerozumim. Uz je to ted rok, co se nehlidame a nic😓 co kdyz to uz nepujde? Co kdyz se mi tam porodem neco zmenilo a uz to znova nejde? Tak takovy me napadaji obcas myslenky, i kdyz vnitrne verim, ze to pujde, jen ne ted treba, ale pozdeji.

kaja2016
23. dub 2018

Tak já se opět přidávám. Mam za sebou revizi v lednu, předtím delší snažení. Teď to zase zkusime🙂 Metoda: manželovi nic neříkám, ale vím, kdy mám ovulaci a snažím se v té době nenosí tepláky a nechodit spat dřív než on🙂 Kolik je Vám tady let? Mě už táhne na 37, hm🙂

sarkoc
23. dub 2018

@mysek tak to já jsem zatím v klidu, bylo by to napotřetí na první pokus a v takové štěstí nevěřím...musela bych otěhotnět den po skončení MS, kdežto ovulaci jsem měla mít ted v sobotu...tenhle měsíc (první od revize, kdy to necháváme na přírodu) to vyšlo pěkně blbě, manžel byl od čtvrtka do neděle pryč a ovu tedy v sobotu (nejspíš)

sarkoc
23. dub 2018

@kaja2016 já na začátku února a necháváme to na přírodu od minulého týdne (po dvou MS), je mi čerstvě 28 a máme holčičku 2.5 roku 🙂

priefi
23. dub 2018

@sarkoc psychika je mocna carodejka 😉 muzes podekovat ji

priefi
23. dub 2018

@mysek taky mam takove myslenky a pristi mesic to bude taky rok, co tomu druhaskovi davame volny prubeh 😉 proste to chce svuj cas

priefi
23. dub 2018

@kaja2016 mam 29, mame chlapecka, co brzy bude mit 2 roky a uz skoro rok se snazime. V listopadu se zadarilo, ale v prosinci sp bez revize.

minanek
23. dub 2018

Holky nemáte náhodou zkušenost v únoru a březnu normálně ms teď nic a test negativní na ovu testu pořád duch

sarkoc
23. dub 2018

@priefi ted nerozumím :/

sarkoc
23. dub 2018

@priefi jako chápu, že někdy si to ženy namlouvají, ale já jsem přesvědčená o tom, že je téměř nereálné, abych otěhotněla tento cylus, duben jsme dopředu odepsali, protože manžel byl v době ovulace pryč, takže nemám, co si namlouvat... ;) i proto už jsme to nechali být, jinak bysme nechali minimálně 3 MS ;)

sarkoc
23. dub 2018

@priefi navíc člověk si namluví nevolnost apod, ale mě u kojení tečou slzy bolestí...osobně to přikládám ovulaci (proto jsem se ptala, zda to tak někdo nemá, já to doposud neznám)

priefi
23. dub 2018

@sarkoc a nerostly ted male zuby? Kdyz synovi rostly, tak tim, jak ho to bolelo, jinak tahl a me to kojeni opravdu hodne bolelo. Pak mezi ovu a ms jsem taky kojeni citila, tak jestli zmena hormonu taky nedela tu paseku. Mimochodem minula ms byla stejne silna jako normalne? Pokud byla slabsi, udelej si test 😉 v ramci jednoho cyklu muzou byt i 2 ovu 😉

smyschek
23. dub 2018

@minanek ahojky ano. Ja mela brezen sileny 🙂 furt duch na ovu, ms nikde. Nakonec mi zjistila cystu misto miminka ☹ 😀

sarkoc
23. dub 2018

@priefi fakt? koukám, ze toho spoustu nevím, slabší MS značí dvě ovu? mě totiz překvapilo, ze sice trvala 8 dní, ale podstatne slabeji nez dřív, vesměs jsem krvacela pořádně jen 1 den, jinak nic moc...říkala jsem si, ze to třeba není úplně srovnane po te revizi ještě...o zubech nevím, ale bolí me cela prsa a hlavně to není jen to...no to by byl teda šok, jestli jo 😁 ale spíš si myslím souhra okolnosti (ovulace, třeba ty zuby, nevolnosti a únava nějakou virózou)...

evelisi
24. dub 2018

Tak jsem se pustili do dalšího boje, v lednu první stimulace, ukončená po týdnu bez jakékoliv reakce na vaječnících. Včera jsem začali druhou stimulaci, tak snad to tentokrát vyjde 🙂

priefi
24. dub 2018

@sarkoc ne ne, slabsi ms neznamena 2 ovu, ale ze muzes byt tehu 😉 psala jsi, ze v dobe ovu jsi nebyla s manzelem, ale za predpokladu, ze by byla jeste jedna ovu pozdeji a byla bys s manzelem, znamenalo by to, ze jsi mozna tehotna. Kdyz tak zkus tehu test 😉 bud mas precitlivele bradavky z duvodu hormonu, nebo z duvodu tehu (nebo pak ty zuby, nebo jak jsi psala kombinace)

sarkoc
24. dub 2018

@priefi na test je moc brzy, uvidí se za pár dní 🙂 ale myslím, že to nevychází, ani kdyby byly dvě ovu

minanek
24. dub 2018

@smyschek obávám se že jestli ji nemám zas měla jsem ji v lednu pak odešla s ms v únoru

priefi
24. dub 2018

@sarkoc ja myslela ze by to bylo uz predchozi cyklus 😉 pokud tento, tak je jeste brzy

smyschek
24. dub 2018

@minanek tak tomu zkus dat zase cas a uvidis. Ja se tento mesic konecne dostala na svuj cyklus. Ufff 🙂

kaja2016
24. dub 2018

@sarkoc Mám pocit, že už jsem tě někde viděla ve snažící diskuzi. -)
@priefi Tak to koukám, že jsme tu na tom hodně podobne🙂 Tak Vám holky držím palce🙂

kaja2016
24. dub 2018

Ještě jsem se chtěla zeptat, dávejte některá inositol? Mě to doktorka doporučovala a je fakt, že z mých 3 těhotenství jsem ho dávala pouze před jedním a z toho je dcera. Druha dvě nedopadla. Ale ten inofolic je děsně drahé, tak jsem koupila fertipronu, ale těžko říct, jestli je stejně kvalitni. Nemáte někdo zkušenost?

journals
24. dub 2018

@kaja2016 Inofolic jsem brala a nic... za mě vyhozené peníze. Já myslím, že tyhle různé preparáty to stejně neovlivní - co se má stát, to se stane.

sarkoc
24. dub 2018

@kaja2016 to je možné, je jich tu spoustu, tak už jsem asi někam psala...já na podzim řešila, že chce další manžel a já ne, pak se povedlo tak nějak dost nečekaně a v 11tt ZP, to už jsem samozřejmě chtěla i já...no, tak snad to letos vyjde

kaja2016
24. dub 2018

@sarkoc Hele já bych řekla, že slabší MS je spis proto, že tě při revizi dobře vyčistili a nebylo pro tělo nutné hodně krvácet. Ale kdo v

sarkoc
24. dub 2018

@kaja2016 no, o jsem si taky říkala, ale tu MS předtím jsem měla naopak celkem silnou, tak nějak obvykle...prostě se uvidí, tenhle měsíc jsm odepsala, když měl být manžel okolo ovu pryč, takže pokud se nějakým omyem povedlo, tak to bude velmi příjemné překvapení

kaja2016
24. dub 2018

@journals Ahoj🙂

journals
24. dub 2018

@kaja2016 Ahoj Kájo, mě se ten inofolic moc neosvědčil, já těmhle různým preparátům moc nevěřím :-/

priefi
24. dub 2018

@kaja2016 ja prozatim jedu uplne na volny prubeh, ale holky si hodne chvali gynex, az me volny prubeh nebude bavit, tak asi sahnu pro gynex taky. Prozatim beru jen listovku jako prevenci 😉 Mam pocit, ze inofolic atd. Je listovka + neco a je to predrazene. A taky preji hodne stesti 😊

Strana