Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@sarkoc ja uz jsem z toho taky divoka. Uz jsem si take myslela, ze se zadarilo, mela jsem hrozne citlivy cich jako u prvniho, od porodu mam bolestivou ovulaci a hlenovity vytok a tenhle cyklus nic, udelali jsme proto s manzelem vic nez obvykle, ale dostavila se MS a to jeste o 4 dny driv. Tak tomu taky nerozumim. Uz je to ted rok, co se nehlidame a nic😓 co kdyz to uz nepujde? Co kdyz se mi tam porodem neco zmenilo a uz to znova nejde? Tak takovy me napadaji obcas myslenky, i kdyz vnitrne verim, ze to pujde, jen ne ted treba, ale pozdeji.
Tak já se opět přidávám. Mam za sebou revizi v lednu, předtím delší snažení. Teď to zase zkusime🙂 Metoda: manželovi nic neříkám, ale vím, kdy mám ovulaci a snažím se v té době nenosí tepláky a nechodit spat dřív než on🙂 Kolik je Vám tady let? Mě už táhne na 37, hm🙂
@mysek tak to já jsem zatím v klidu, bylo by to napotřetí na první pokus a v takové štěstí nevěřím...musela bych otěhotnět den po skončení MS, kdežto ovulaci jsem měla mít ted v sobotu...tenhle měsíc (první od revize, kdy to necháváme na přírodu) to vyšlo pěkně blbě, manžel byl od čtvrtka do neděle pryč a ovu tedy v sobotu (nejspíš)
Holky nemáte náhodou zkušenost v únoru a březnu normálně ms teď nic a test negativní na ovu testu pořád duch
@priefi jako chápu, že někdy si to ženy namlouvají, ale já jsem přesvědčená o tom, že je téměř nereálné, abych otěhotněla tento cylus, duben jsme dopředu odepsali, protože manžel byl v době ovulace pryč, takže nemám, co si namlouvat... ;) i proto už jsme to nechali být, jinak bysme nechali minimálně 3 MS ;)
@sarkoc a nerostly ted male zuby? Kdyz synovi rostly, tak tim, jak ho to bolelo, jinak tahl a me to kojeni opravdu hodne bolelo. Pak mezi ovu a ms jsem taky kojeni citila, tak jestli zmena hormonu taky nedela tu paseku. Mimochodem minula ms byla stejne silna jako normalne? Pokud byla slabsi, udelej si test 😉 v ramci jednoho cyklu muzou byt i 2 ovu 😉
@priefi fakt? koukám, ze toho spoustu nevím, slabší MS značí dvě ovu? mě totiz překvapilo, ze sice trvala 8 dní, ale podstatne slabeji nez dřív, vesměs jsem krvacela pořádně jen 1 den, jinak nic moc...říkala jsem si, ze to třeba není úplně srovnane po te revizi ještě...o zubech nevím, ale bolí me cela prsa a hlavně to není jen to...no to by byl teda šok, jestli jo 😁 ale spíš si myslím souhra okolnosti (ovulace, třeba ty zuby, nevolnosti a únava nějakou virózou)...
Tak jsem se pustili do dalšího boje, v lednu první stimulace, ukončená po týdnu bez jakékoliv reakce na vaječnících. Včera jsem začali druhou stimulaci, tak snad to tentokrát vyjde 🙂
@sarkoc ne ne, slabsi ms neznamena 2 ovu, ale ze muzes byt tehu 😉 psala jsi, ze v dobe ovu jsi nebyla s manzelem, ale za predpokladu, ze by byla jeste jedna ovu pozdeji a byla bys s manzelem, znamenalo by to, ze jsi mozna tehotna. Kdyz tak zkus tehu test 😉 bud mas precitlivele bradavky z duvodu hormonu, nebo z duvodu tehu (nebo pak ty zuby, nebo jak jsi psala kombinace)
Ještě jsem se chtěla zeptat, dávejte některá inositol? Mě to doktorka doporučovala a je fakt, že z mých 3 těhotenství jsem ho dávala pouze před jedním a z toho je dcera. Druha dvě nedopadla. Ale ten inofolic je děsně drahé, tak jsem koupila fertipronu, ale těžko říct, jestli je stejně kvalitni. Nemáte někdo zkušenost?
@kaja2016 ja prozatim jedu uplne na volny prubeh, ale holky si hodne chvali gynex, az me volny prubeh nebude bavit, tak asi sahnu pro gynex taky. Prozatim beru jen listovku jako prevenci 😉 Mam pocit, ze inofolic atd. Je listovka + neco a je to predrazene. A taky preji hodne stesti 😊

To moje tělo mě teda pěkně zkouší :/ Obě těhotenství dosud jsem poznala velice brzy (první po pěti dnech od početí, druhé, to zamlklé, po třech dnech) i se mi potvrdily na testu podstatně dřív než je obvyklé, cca deset dní před MS už byla slabá čárka, týden před očekávanou MS dálnice....no a teď mám příznaky jako když jsem byla těhotná předtím, bolavá prsa a nesnesitelně bolavé bradavky, kojení stojí za to teda, nevolnosti a slabosti, jsem oteklá, ale těhotná být na 99 % nemůžu, tak proč ty falešné signály? :( Může se takhle projevit ovulace (nikdy jsem to předtím během ovu neměla)?