Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@jessulka Já už kojila jen ráno poslední cca dva týdny (předtím ještě v poledne a večer) a dcerka je zvyklá být občas beze mě, každý pátek dopoledne jí dávám na hlídání do mateřského centra a zvládá to skvěle...ted už neměla mlíko tři dny a zvládá to, nebrečí, jen začala zase dřív v noci chodit spát k nám, ale to mi nevadí 🙂 Původně jsem chtěla kojit tandem, ae já bych to asi nedala, už mě to fakt vyčerpávalo no :( na jednu stranu jsem za to na sebe naštvaná, ale zas si říkám, že i tak jsme to zvládly dlouho 🙂
Holky jak jsem psala že mám úžasného chlapa a že jdeme do darovaného vajíčka a jak mě neskutečně drží. Tak včera jsem to nevydržela, hlodalo to ve mě a říkám - a co když ani to darované vajíčko nevyjde a co když bude problém třeba i u tebe - to co řekl mě odrovnalo uplně - Zlato, ještě existují i darované spermie, já s tebou miminko chci i kdyby to mělo být darované embryo!!! Ono asi spolu nejsme jen tak 18 let bez manželství 😀
@krisatko :D na druhou stranu, čistě teoreticky, jak to ta doktorka může ovlivnit? Nemyslím třeba zrovna u Tebe, ale obecně...když bude prázdný gest.váček dlouhou dobu, nic s tím neudělá, když se ukáže srdíčko a pak přestane bít, také to neovlivní....vlastně mě nenapadá nic moc, co by mohla ovlivnit, jen může informovat, co se děje a jak to vypadá...nebo ne?
@sarkoc že to z těch odběru krve může odhalit dříve, že jde o neprosperující těhotenství a zasáhnout a pak se můžeš dříve snažit. Kdybych s tím druhým nechodila na kontrolu každý týden a jednou nebyla v nemocnici, tak by trvalo dlouho než by přišli na to že už od 8tt vlastně ani těhotná nejsem. Dvakrát jsem zakrvacela ale čistící ms se nepustila a bůhví jestli by došla. Prostě jsem ráda že to tak hlídá....
@evelisi ❤❤❤ je krásné mít vedle sebe někoho takového....včera jsme řešili to samé a prostě se smířili s tím, že na podzim půjdeme do CAR, aby nám pomohli...jinak upřímně ani nevím kolikátý DC jsem, nepamatuji si jestli jsem to dostala út, nebo st a nechci se koukat...uvidíme, jestli uvolnění pomůže situaci 🙂 teď jsem bookla dovču a jdeme si holky užívat hezkého počasí 🙂 miminka budou..i kdyby adopcí ❤❤❤
@krisatko jo takhle, to jo... 🙂 já to právě pochopila tak, aby tomu mohla zabránit a nenapado mě jak...no je pravda, že minule mi ta kontrola vyšla pěkně blbě...byla jsem mysím v 7+6, bilo srdíčko, všechno OK...a v 10+6 jem si šla pro průkazku a bum, zjistila, že v 8+2 se přestalo vyvíjet...ale u mě nebyla předchozí špatná zkušenost, takže nebyl důvod chodit nějak častěji než za ty tři týdny, měsíc...a myslím, že ta jedna blbá zkušenost je asi také brána spíše jako hloupá náhoda...no, snad to tak bude, uvidíme...
dneska jsem si jen tak pro kontrolu udělala test a čárka se objevila ještě dříve než ta kontrolní a i asi skoro 2x silnější, tak snad ještě dobré...sice vím, že to vůbec nic neříká, ale trošku mě to hodilo do klidu...a ty nevolnosti taky trvají
Tak dnes ráno holky znovu ultrazvuk a asi i krev. Ach jo ať už se tam ukáže nějaká fazolka a můžu chodit třeba aspoň co 14 dní v klidu ...
@jessulka chtěli jsme to Slovinsko...ale booking mě jaksi překvapil s obsazeností a s navýšením cen téměř o 50% v určitých termínech. Tak jedeme do Vysokých Tater na týden 🙂 máme to s wellnesem i s jídlem. Upřímně se nám nchtělo ležet týden u moře, takže alternativa 🙂 ale to nevylučuje nějaký last minute ještě v létě 😀 jsem hrozná...jinak jaký byl víkend snažilky?? ve mně se něco zlomilo a na malé nemyslím vzpomněla jsem si na to včera, poprvé za celý víkend, když jsem přemýšlela, kdy mi to má končit.nechci hlídat, kdy mi to začato atd., abych nebyla ovlivněna plodnými dny...a musím uznat dýchá se mi celkem dobře 🙂
@magicka89 Ahojky, já jsem dnes 12DPO. Včera mne několikrát strašně píchlo v podbřišku, až jsem se musela zastavit a chytnout si to místo. Jinak žádné změny nepociťuji. Tak se necháme překvapit 🙂
Ty Tatry budou určitě úžasný. A je bezva, že se budete moct kdykoliv sebrat a jít na procházku, nebo si někam dojet autem. Je dobře, že na mimčo nemyslíš, to bys z toho za chvíli zmagořila. Je lepší žít přítomností a dát si nějaký cíl, kterého chceš dosáhnout, říct si, co pro to uděláš a ono se to určitě povede.
@jessulka já právě pozorovala píchání, tlačení, cukání, ospalost, chutě atd atd. a nikdy nic...pak jsem to vždy dostala a cítila se jako blázen...jééé 12 DPO, tak to za chvíli budeš vědět výsledek :-* určo se povede...do Tater se těším, už za měsíc 🙂 neměla jsem rok dovolenou, už se na to strašně těším 🙂
@jessulka já se tento měsíc opravdu cítila unaveně jako blázen...třeba se to neudrželo...hele uvidíme...nechávám to osudu...ale nesmím vědět, kdy ovuluji a kdy to mám dostat...tak uvidím, zda to zabere 😀 tak nějak jsme se domluvili s manželem, že když nebudu těhotná do konce roku necháme si pomoci..a to mě nějak uklidnilo..třeba se zadaří, třeba ne...uvidíme co ten gynex 🙂 Maca už by taky eventuálně mohla zabrat, pijeme jí oba už 1,5 měsíce 🙂 nějak mě to plánování dovči, oslava neteřina roku, sportovní víkend,oslava kamarádky a další činosti zaměstnali hlavu :-* :-* ale strašně mi pomohl koník, děkuji všem :-* strašně se těším až někdo přidá další pozitivní testík :-* hele a 12 DPO to už by možná bylo na test..měříš teplotu?

@sarkoc To už je myslím na čase ji pomalu odstavovat. Už je to velká holka a nejspíš půjde do školky. Mám kamarádku, která kojila do 3 let, než jí šla holčička do školky. A když jí dala do školky, tak malá strašně trpěla. Chybělo jí to fyzické pouto mezi ní a maminkou a tak pořád plakala.