icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

krisatko
28. kvě 2018

Jak to teda holky odpovídá tomu co jsem naměřila při bt tu, že k početí došlo kolem prvního máje a termín by mi mohl teoreticky vycházet na moje narozeniny 🙂 ale to předbíhám.....

magicka89
28. kvě 2018

@jessulka no tak to dej vědět :-* to by bylo radosti, viď?? a když ne, tak se stihneš ještě hezky opálit a příště to bude 🙂 ale věřím, že zítra bude čárka...bu´d ráda, že neměříš, mě to strašně stresovalo

priefi
28. kvě 2018

@jessulka ja mela 12dpo hnizdeni, pokud to pichani bylo hnizdeni, vydrz s testem aspon do 14dpo 😉

priefi
28. kvě 2018

@krisatko tak to je super zprava 😊 jinak vse ok? Zadne spineni?

magicka89
28. kvě 2018

@jessulka jůůů dej vědět :-*

krisatko
28. kvě 2018

@priefi nenechám zatím je to dobree 🙂

krisatko
28. kvě 2018

Nene nespinim tam mělo být

sarkoc
28. kvě 2018

@krisatko tak to moc gratuluji, že to vypadá dobře 🙂

jessulka
28. kvě 2018

@priefi
@magicka89 Tak test koupen, tak zítra ráno na mne myslete. Už teď jsem nervózní jako před maturitou 😂 JJ, bylo to až nepříjemný, seděla jsem u tv a koukala se na film, pak jsem musela vstát k dcerce a nějak jsem rychleji vstala a najednou taková bolest, až jsem se musela předklonit, chytit se za břicho a chvíli stát. V noci jsem zase vstávala na záchod, hrozně se mi zamotala hlava, že jsem myslela, že sebou fláknu. A jinak mám děsný návaly horka, ale to bude asi tím horkem venku. Je tam fakt příšerně. Opálená? Já už jsem hnědá jako čokoláda, já už bych měla lézt do stínu, nebo budu v létě jak negr 😂😂😂

magicka89
28. kvě 2018

se máš...já se opalovala chvíli v sobotu a pak přijela neteř - 11 měsíců, jak jsme spolu byli ve stínu na dece...chci být už taky jako negr 😀 ale naštěstí mi stačí málo a jsem černá..tyjo jsi dobrá, že to vydržíš až do rána 😀

jessulka
28. kvě 2018

@magicka89 Ráno je to přece nespolehlivější 🙂

magicka89
28. kvě 2018

@jessulka to jo,ale v balení jsou dva testy...já, jak se znám bych si jeden udělala už teď 😀 ale máš rozum...ráno na tebe budu myslet 🙂

krisatko
28. kvě 2018

@magicka89 já si dělala taky první test odpoledne ale to jsem podle bt věděla, že asi budu těhotná. A byl tam hodně slabý duch cca 8dni po ovulaci

krisatko
28. kvě 2018

Holky mám dotaz. Tohle se mi začalo dělat pod ňadry, z toho jak mě bolí už ani nenosim klasickou podprsenku, jen tu Sportovní, ale teď tohle. Čím to mazat?

krisatko
28. kvě 2018
lusy1983
28. kvě 2018

Tak s velkym ocekavanim cekam kdy prijde ovulka pred 2 dny jsem douzivala clostik dnes 9 DC a na testiku slaby duch. Modlim se aby silila carka a k ovulaci konecne doslo. Bojim se ze i po tom drilingu vajecniku se to nerozjede.

jessulka
28. kvě 2018

@krisatko Ja na tohle trpim taky. Mam to na nohou a to jsem hubeňour. Kozni mi říkala, ze mám strašně citlivou a slabou kuzi. Nemazu to nicim.

jessulka
28. kvě 2018

@magicka89 Jsi strašně moc milá 🤗 a hodná, že na mne budeš myslet 😘 Já se budu ráno modlit, aby tam ty dvě čárky na mne vybafly 😊👏 Kéž by 13DPO byl můj šťastný den 👣

priefi
28. kvě 2018

@krisatko me se to ted dela na nohach, nevim jestli to je tim, ze silene pribiram (pri kojeni jsem spadla na 48kg pri 175cm, pak rychle vse slo zpatky na 58 a ted, jak jsem tehu, pribiram hrozne rychle. Nicmene, pokud Ti rostou prsa, tak doporucuji mazat klasickou modrou niveou v dozicce a zacni mazat i brisko. Nejspis se jedna o strie.

priefi
28. kvě 2018

@jessulka budu drzet pesti, at najdes //, ale za me bych jeste pockala na stredecni rano. Ale tak mas dva testy a pak aspon lepe porovnas, zda ob dva dny carka sili.

jessulka
28. kvě 2018

@priefi Ahoj, moc děkuji za držení pěstí. Zítra ráno dám hned vědět. Testovat zkusím zítra a pak kdyžtak ve čtvrtek, ať je tam odstup alespoň 2 dny. Jsem napnutá jak kšandy 😊🙃

krisatko
28. kvě 2018

@priefi no rostou no... A ještě u toho bolí potvory.... 😂😂

jessulka
29. kvě 2018

@priefi @magicka89 Holkýýýýýý asi je to tam !!!!! 👣🤗👏❤💟💗😘💋😍💞😊 Já se asi zblázním radostí. Děkuji za vaši podporu 💋

sarkoc
29. kvě 2018

@jessulka jééé, moc gratuluju 🙂

magicka89
29. kvě 2018

@jessulka jéééé :-* no to je boží :-* gratulaceeeeeee

priefi
29. kvě 2018

@jessulka super! 😊 drzim pesti, aby bylo tehu prosperujici a za 8m jsi drzela v naruci zdrave miminko 😊 Jinak carecka je hezka, s ohledem ze vime, kdy bylo hnizdeni, vypada to hodne dobre. Zkus zase za 2 dny stejny test, zda sili a pak se rovnou objednej na ko. Doporucuji 6+, aby bylo srdicko a dr.nestresovala.

lusy1983
29. kvě 2018

Gratuluji

jessulka
29. kvě 2018

Holky moc vám děkuju, jsem úplně dojatá. Byla jsem ráno nervózní jak u maturity. Koukám na ten test a prosim ho, at to vyjde. A ona ta čárka byla cim dál viditelnější. Chtěla jsem na tom záchodě křičet radostí, ale vzbudila bych malou a přítele. Za dva dny zkusim test, ten druhý 😂 co mi zbyl a v Sobotu snad MS nedorazí. Bozinku ja mám radost 🙃😀😊😉👏🤗

Strana