icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

magicka89
29. kvě 2018

@jessulka ty se máš 🙂 neumím si představit, jak budu reagovat...pro mě je to fakt nereálné 🙂 ta představa....a ty jsi měla hormonální stimulaci?

sarkoc
29. kvě 2018

to je jasné, jak to člověk vidí na tom testu, je to úžasný pocit...
no mě čím víc se blíží kontrola, tím víc se jí děsím...vůbec se mi tam nechce, ale vůbec...už možná jen týden pocitu, že to vyšlo :(

blueel
29. kvě 2018

@priefi ahoj, tak dneska se tam už ukázala bublinka 😊 na další kontrolu jdu od pátku za týden a bylo mi řečeno že můžu být tak 4+5.

jessulka
29. kvě 2018

@magicka89 Ne, brala jsem Clostilbegyt od 5 DC do 9DC 2 tablety denně, protože můj Dr. zjistil na kontrole v dubnu, že neovuluju. Pak jsem šla 12DC na kontrolu folikulometrie a Dr. jásal, že folikul je velký, těsně před prasknutím a mám jet co nejrychleji domu a znásilnit muže. Přijela jsem domu a hrozný bolesti. Kroutila jsem se jak paragraf. Večer proběhlo snažení, bolelo to a vůbec jsem z toho neměla dobrý pocit (jakože bych třeba měla orgasmus a tak) jsem si tak říkala, jak skoro všude píší, že vyšší pravděpodobnost je, když ještě žena po styku dosáhne orgazmu tak u mne to tedy nehrozilo. Já byla celá bolavá. Ráno jsme na to vlítli ještě jednou, abychom si udělali strejčka, protože muž šel do práce a vrací se až v noci. Udělala jsem ovulační test a čárka byla slabší. A za dva dny už skoro žádná. Takže jsem ovulaci opravdu díky Dr. podchytila včas a asi se i díky tomu zadařilo.

magicka89
29. kvě 2018

@jessulka Tyjo...to je super 🙂 mám fakt radost...a je super, že máš tak skvělého doktora...moje doktorka se pořád opakuje, že je všechno v pořádku, že se máme snažit a že to chce čas..na folikumetrii jsem byla jednou, když viděla, že ovuluji, příště už si mě nepozvala..ale to už je rok...nevím jestli třeba po čase nezměnil lékaře

priefi
29. kvě 2018

@sarkoc bude to dobre, neboj 😉 ja za tyden taky jdu a popravde taky mam strach. Jdu v utery, a Ty?
@blueel krasa, tak snad priste uz bude srdicko, to budes 6+1, jestli pocitam spravne 😊

priefi
29. kvě 2018

@jessulka pokud byl styk i pred ovulkou, tak ten taky mohl byt uspesny 😉 3 dny pred ovulaci (nekdy i vic) taky zajisti tehu 😊

sarkoc
29. kvě 2018

@priefi v úterý ve čtvrt na pět 🙂

priefi
29. kvě 2018

@sarkoc ja o hodinu driv 😅

sarkoc
29. kvě 2018

hlavně je "hrozný", že vlastně ještě nevím, jak to dopadne, a už je to fakt vidět...dneska to ponal další člověk :/ do úterka nesmím potkat nikoho z rodiny, naštěstí to teda asi nehrozí, jsou daleko...původně jsme to chtěli říct ještě později, ale pokud to bude OK, tak musíme asi už ted v tom cca 9.-10.týdnu no :/ Nebýt to vidět, čekám klidně do 15.tého

jessulka
29. kvě 2018

@priefi Snazili jsme se az v ten den, co jsem byla na kontrole u Dr. Sex probehl ten vecer dvakrát, pak druhy den ráno a vecer a dalsi den pauza a pak uz jsem to neresila, protože uz nebyl pozitivní ovulační test. Jsem zvědavá na pohlaví 👣

jessulka
29. kvě 2018

@sarkoc Fakt uz je to tak poznat? Tyjo nestraš, ja chci vydržet do cervence. Pritele maminka bude mit 70tiny, tak jsme to chteli rict na oslave.

sarkoc
29. kvě 2018

@jessulka večer je to u mě vidět víc než u první dcery v půlce pátého měsíce, kdy jsem oblékla svatební šaty šité na míru na mě netěhotnou, ptž jsem nevěděla, že se budu vdávat těhu :/

blueel
29. kvě 2018

@priefi děkuji 😊 akorát jsem ale odpoledne začala trochu špinit, tak snad bude vše ok.

sarkoc
29. kvě 2018

@jessulka focení teď, dnes 7+3

jessulka
29. kvě 2018

@sarkoc No panečku, to už je bejvák 🙂 Tak to půjde špatně tajit. Zatím jste to nikomu neřekli?

priefi
29. kvě 2018

@sarkoc ja jsem na tom stejne, brisko uz mi jde hodne videt. Zacinam mit vse tesne, pomalu budi muset prejit na tehotenske obleceni, u syna jsem ho potrebovala ve 4.m a brisko neslo skoro videt do 7m, pak trochu vykouklo a nazaver jsem nemela nejak velke brisko, naopak malinke. Ted to je nejak super rychle rostouci brisko. Manzel mi rika, ze to neni mozne, ze jsem akorat musela ted pribrat, ze u syna dlouho dlouho nic. Sama to nechapu. Mam pocit, ze nekteri si to uz mysli, ale taktne se neptaji, abych se necitila tluste. Pockam do dalsi ko, zda je vse ok a pokud bude, reknu uz to tam, kde nechci aby se to dostalo pres nekoho jineho.

@jessulka v tom pripade pokud manzel ma kvalitni spermie a ty hlen, ktery se s nimi kamaradi, tak to bude kluk, pokud jedno z toho neplati, tak to nejspis bude holcicka 😊
@blueel to spineni mohlo vyvolat vysetreni, ono cesty podrazdi a pak se muze trochu zaspinit. Hodne pij a dej si vit. C, nejlepe hodne pit vodu s citronem. Pokud by i zitra bylo spineni,.nebo pokud by nabiralo na intenzite, tak brkni dr. Mi na spineni dala dr.ascorutin a vaginalne gynprodil.

jessulka
29. kvě 2018

@priefi No jelikož už dvě holčičky máme, tak by to chtělo chlapáka 🙂

jessulka
29. kvě 2018

@magicka89 Asi bych být tebou zkusila změnit lékaře. Já dojíždím 50 km až do Prahy a vyplatí se mi to, Dr. mi pomohl i s otěhotněním dcerky před 5ti lety, tak jsem věděla, že jsem v dobrých rukách a že mi pomůže i teď. Nikdy mi neřekl, že jsem třeba stará, apod. jak to někteří doktoři dokáží pacientce říct.

sarkoc
30. kvě 2018

@jessulka Zatím to ví akorát tři kamarádky, které nemají snad žádné spojení s našima rodinama, jinak nikdo...teď strávím víkend s manželovým bratrem a jeho rodinou, tak se trochu obávám, že budou další, kdo to bude vědět, aniž bychom jim to teda řekli my...nejen podle toho břicha, ale já většinou stíhám dělat pět věcí najednou atd a poslední měsíc jsem ráda, že obstarám dcerku a občas ani to ne, včera jsem vytuhla ve čtvrt na devět, tak koupal a uspával manžel a já se vzbudila někdy v noci, umyla se a spala dál do sedmi do rána, děsný :D

jessulka
30. kvě 2018

@sarkoc Já to zatím neřekla nikomu a budu se to snažit tajit přede všemi co nejdýl. Chtěla bych jít 15.5 na kontrolu k Dr., zda by mi vytiskl ultrazvuk a v neděli 17.5. je Den otců, tak bych to příteli řekla. Plánuji i nechat udělat dort s nápisem "Klokan přiletí v únoru" a do něj bych zapíchla na špejli nalepený ten ultrazvuk. Ale musím ti říct, že dnes mám takové docela útlé šaty na tělo a to břicho mi už leze taky 😀 Když jdu po chodbě, nebo k němu do kanceláře, tak se ho snažím zastrkávat a zadržuju dech, ale moc mi to nejde. No komedie prostě 😀 😀 😀

sarkoc
30. kvě 2018

@jessulka já po zkušenosti z minulého těhu, kdy jsem to zjistila začátkem prosince a daly jsme mu to s dcerkou jako dárek až na štědrý večer a on byl samozřejmě rád, ale z toho sdělení spíše dost zklamaný (že já to vím tak dlouho a on to nemohl sdílet se mnou), že jsem mu to tentokrát řekla hned...půjde se mnou i na kontrolu...kdyby to bylo zase blbý, ať je tam jako opora 🙂

krisatko
30. kvě 2018

Tak holky zítra další kontrola. Snad to bude ok a už bude vidět víc než tečka. A jinak jsem to dnes kvuli neshodám musela říct v práci kolegyni, které jsem to chtěla tajit až dokud to bude poznat, protože ona pokaždé když jsem byla těhu hned začla poučovat co bych neměla a co bych měla jíst, pít, dělat, nedělat.... jenže jsme se rafly a tak jsem to musela říct, aby mě zas ona zbytečně nenervovala jako minule. No tak snad to nepřinese smůlu :-/

jessulka
30. kvě 2018

@krisatko Moc drzim palečky a zítra dej vědět 😉

priefi
31. kvě 2018

@krisatko neprinese smulu, neboj 😉 jinak chapu, ze dusno v kanclu Ti nedela dobre. Ja mela v kanclu snazilku a ta mi to dala vypit i s uroky. A nejlepsi asi bylo to, ze mi radila, at si dam pivko, nebo vecer cisku vina, ze to je v poho, ze az ona bude tehu, tak se v tom omezovat nebude. Ze v takovem mnozstvi to prckovi ublizit nemuze. A ze jsem blba, ze nejim vse (vyhybala jsem se kontroverznim potravinam jako je syrove maso, nepasterizovane mleko, syrove vejce a neprehanela s jatrou, ve ktere je premnozeny vit.A)

krisatko
31. kvě 2018

Holky tak podle gestačního váčku prý 6+5, už tam bylo i miniaturní srdíčko 🙂

sarkoc
31. kvě 2018

@krisatko supeeeeer 🙂

magicka89
31. kvě 2018

@krisatko to je skvělé, moc gratuluji....holky já si to nějak přehodila celé 🙂 jak jsem se 1DC trápila, tak teď řeším vše okolo, jen miminko ne. Strašně ho chci,ale nějak je lepší se tím netrápit. Sháním teď staré kolo, abych mohla jezdit po městě, tím autem mě to štve, všude se za parkovné platí a u nás na nábřeží 20 kč za hodinu, což je šílené...a moje nové trekové by mi ukradli hned.Jedu na sportovní víkend v červnu, pak jedeme na tu dovču a v srpnu chceme Moravu..to by byla sranda, kdybych otěhotněla 😀 s manželem s tím teď nepočítáme, tak si říkám, že by to byla ironie osudu 😀 jak se máte všechny ostatní snažilky? 🙂

evelisi
31. kvě 2018

@magicka89 já se dávám do klidu a příští týden jdeme domlouvat vajíčka od dárkyně 🙂

magicka89
31. kvě 2018

@evelisi po jak dlouhé době? a u Vás byl nějaký zjištěný problém?

Strana