Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
Nene nespinim tam mělo být
@priefi
@magicka89 Tak test koupen, tak zítra ráno na mne myslete. Už teď jsem nervózní jako před maturitou 😂 JJ, bylo to až nepříjemný, seděla jsem u tv a koukala se na film, pak jsem musela vstát k dcerce a nějak jsem rychleji vstala a najednou taková bolest, až jsem se musela předklonit, chytit se za břicho a chvíli stát. V noci jsem zase vstávala na záchod, hrozně se mi zamotala hlava, že jsem myslela, že sebou fláknu. A jinak mám děsný návaly horka, ale to bude asi tím horkem venku. Je tam fakt příšerně. Opálená? Já už jsem hnědá jako čokoláda, já už bych měla lézt do stínu, nebo budu v létě jak negr 😂😂😂
se máš...já se opalovala chvíli v sobotu a pak přijela neteř - 11 měsíců, jak jsme spolu byli ve stínu na dece...chci být už taky jako negr 😀 ale naštěstí mi stačí málo a jsem černá..tyjo jsi dobrá, že to vydržíš až do rána 😀
Holky mám dotaz. Tohle se mi začalo dělat pod ňadry, z toho jak mě bolí už ani nenosim klasickou podprsenku, jen tu Sportovní, ale teď tohle. Čím to mazat?
Tak s velkym ocekavanim cekam kdy prijde ovulka pred 2 dny jsem douzivala clostik dnes 9 DC a na testiku slaby duch. Modlim se aby silila carka a k ovulaci konecne doslo. Bojim se ze i po tom drilingu vajecniku se to nerozjede.
@krisatko me se to ted dela na nohach, nevim jestli to je tim, ze silene pribiram (pri kojeni jsem spadla na 48kg pri 175cm, pak rychle vse slo zpatky na 58 a ted, jak jsem tehu, pribiram hrozne rychle. Nicmene, pokud Ti rostou prsa, tak doporucuji mazat klasickou modrou niveou v dozicce a zacni mazat i brisko. Nejspis se jedna o strie.
@jessulka super! 😊 drzim pesti, aby bylo tehu prosperujici a za 8m jsi drzela v naruci zdrave miminko 😊 Jinak carecka je hezka, s ohledem ze vime, kdy bylo hnizdeni, vypada to hodne dobre. Zkus zase za 2 dny stejny test, zda sili a pak se rovnou objednej na ko. Doporucuji 6+, aby bylo srdicko a dr.nestresovala.
Gratuluji
Holky moc vám děkuju, jsem úplně dojatá. Byla jsem ráno nervózní jak u maturity. Koukám na ten test a prosim ho, at to vyjde. A ona ta čárka byla cim dál viditelnější. Chtěla jsem na tom záchodě křičet radostí, ale vzbudila bych malou a přítele. Za dva dny zkusim test, ten druhý 😂 co mi zbyl a v Sobotu snad MS nedorazí. Bozinku ja mám radost 🙃😀😊😉👏🤗

Jak to teda holky odpovídá tomu co jsem naměřila při bt tu, že k početí došlo kolem prvního máje a termín by mi mohl teoreticky vycházet na moje narozeniny 🙂 ale to předbíhám.....