icon

Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!

moxha
6. únor 2018

Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás

priefi
26. únor 2018

@arevb a jo... o tom jsem uz slysela 😉 nedoslo mi, ze to je ono 😅

krisatko
27. únor 2018

Ahojky, prosím vás děvčata. Nevím jestli se to řešilo tady nebo jinde ... Krvavá nitka ve výtoku a pak nic ... Mrcha se nerozjela. Stalo se někomu?

priefi
27. únor 2018

@krisatko muze se jednat pouze o.hnizdeni 😉 resilo se to tady i v jinych diskuzich, takze tezko rici, kde jsi to cetla 😉 drzim pesti,.aby to.bylo.hnizdeni a aby se ms.uz nerozjela 😊

moxha
autor
27. únor 2018

@krisatko tak pokud ms nedorazila,tak šance je.Jistotu ti dá jen tt,ale já bych ještě den vydržela...

Holky jsem v ukončeném 5 týdnu a příznaky,které jsem pociťovala před ms( občasná nevolnost) už nemám.Mám trochu strach,neb při minulém těhotenství jsem při odeznění příznaků potratila.Jen mě občas bolí prsa a mám divný tlak v břiše.Jak jste na tom vy? U dr jsem se ještě neobjednávala.

mischanov
27. únor 2018

@moxha Dnes bych měla být 6+1 a taky stále sleduju příznaky. Občas mě píchne v podbřišku a bolí mě prsa, tak mě to celkem uklidňuje a říkám si, že miminko pořád žije. Na kontrolu jdu až za 14 dní, takže jsou to teď docela nervy, nekonečné čekání. Akorát teď jsem za poslední 3 týdny už podruhé nachlazená a není mi dobře ☹ Doufám, že to miminko zvládne.

priefi
27. únor 2018

@moxha nevolnosti prichazi pozdeji v tehu, takze pokud mas pocity jako pred ms, muze to byt roztahovani delohy a vse je ok. Bolava prsa = ok. Hlavne klid, stresy Ti nepomuzou. Jestli nespinis, tak je to ok.

cinam
27. únor 2018

@moxha jsem na tom podobne. me bylo 10 dni fakt zle a vcera najednou vubec, takze ja hned taky stresuju ☹ podbrisek citim obcas, jednou jo, jednou ne. a prsa nemam vubec bolava ani citliva. ale testy sili porad, tak snad je to tentokrat v poradku, musí. k doktoru jdu ve ctvrtek, budu cca 5+0

nicol22
27. únor 2018

Ahoj, já se k vám přidávám. Máme doma už tříletého syna a už si moc přeje sourozence. 😁

priefi
27. únor 2018

@cinam nevolnosti chodi az kolem 8tt az 10tt, ty drivejsi mohou byt z jineho duvodu, nebo pseudo.

cinam
27. únor 2018

@priefi jako ja vim no, ale me v zivote nebylo takhle dlouho zle od zaludku a prijde mi to jako zvlastni nahoda

priefi
27. únor 2018

@cinam to chapu 😉 uprimne, u prvniho tehu me natahovalo uz pred ms a nebylo mi nejlepe, pak to prestalo a pak teprve zacaly nevolnosti s velkym N. Prisuzovala jsem to zpetne silnejsimu cuchu, nez jsem si na nej trosku zvykla. Ale jakmle se kolem mihl nekdo navoneny, smradlavy nebo jsem si sedla do auta (autobusu) nebo mistnosti z vonkou i pozdeji behem tehu, bylo zle.

horvathova3
27. únor 2018

@krisatko mě včera.. MS měla dorazit v neděli, místo toho večer trochu spineni v pondělí s pár jakoby žilkami a dneska nic. No jsem na to zvědavá za 14 dní jdu na kontrolu a TT test zkoušet nechci v neděli na něm byl mini 👻.

asdfg15
Autor odpověď smazal
lucahv
27. únor 2018

@cinam mě bylo v sobotu taky divne a to na to vůbec netrpim. Ale myslím ze si toho člověk už hodně všímá 😀každý pichnuti anayzuju

cinam
27. únor 2018

@lucahv ja se snazim si nevsimat normalne, ale tohohle neslo si nevsimat. 10 dni me tak hrozne bolel zaludek az mi od ty bolesti bylo mdlo. nekolikrat me kolega vezl z prace domu, protoze bych nedosla. v noci jsem bolesti skoro lezla po zdi. tak nevim jestli to bylo k tehu nebo ne no 😀 drzim palce at je to u tebe dobre znameni ;)

invidiamo
27. únor 2018

My se take snazime... bohuzel mame nejake problemy... ted resim jestli jit hned na ivf, nebo jestli se pokouset jeste chvilku o zazrak 😇
Jakozto blizenci se to ve me pekne mlati a kazdy den nazor menim 😂

janaosm
27. únor 2018

@keksikpepsik Blahopřeji!🙂Jak jste poznali, že ovulace naprobíhala?Nebo jsi v době ovulace neměla hlen atd? Já si čtu diskuzi odzadu, možná že ve starších tvých příspěvcích najdu odpověd🙂

ivanaprusova1988
27. únor 2018

Zdravím, jsem tu nová a mám dotaz, poslední týden mě trápí paleni zahy po jakémkoliv jídle, takový pocit jako by se mi vše jídlo chtělo vrátit od tam co přišlo, časté moceni, tvrdší podbrisek, cítím se nafouknuta, a akné mám i tam kde jsem ho nikdy neměla (na zádech). Mohou to být příznaky tehu? Od poslední MS je to 24den.dekuji za rady 🙂

mischanov
27. únor 2018

@ivanaprusova1988 Možné to je, mám to podobně a těhotná jsem 🙂 A to pálení žáhy je fakt děs ☹

ivanaprusova1988
Autor odpověď smazal
ivanaprusova1988
27. únor 2018

@mischanov a mohu se zeptat kdy jsi dělala test a vyšel //

mischanov
27. únor 2018

@ivanaprusova1988 Na konci roku mi vyšel pozitivní až po 14 dnech od vynechání MS a pak jsem za chvíli potratila. Teď v únoru jsem to nevydržela a testovala 5. den od vynechání a byly tam krásné silné čárky 🙂

ivanaprusova1988
27. únor 2018

@mischanov gratuluji 🙂 uvidíme do MS mám ještě cas

lenula02
27. únor 2018

Holky prosím o radu, 20.2 tz. 16DC byla ovulace. 18.2 kontrolní UTZ - druhý cyklus s clostibegytem 5-9DC a 16-26 DC utrogestan. Od ovulace pořád špinit, tj už týden. Na UTZ byla cysta 2,78mm. Jsem hodně ospala, cítím tlak jak při ms , špinení je slabě hnědé a pak zase silnější, obcas trochu krve. doktorka mi řekla že to mám nechat být , že jde určitě o cystu že se telo cistí. No nevím, snažíme se o mimi víc jak rok a v prosinci ZP v 8tt bez revize... mohlo se zadařit i přes špinení ? ☹

lucahv
27. únor 2018

@cinam tak bych mohla zasla ta doktorem ať ti udělá rozbor krve kdybys měla v těle zánět ať neuškodí miminku 😊držím palce! Dekuju mě teď čeká ještě min týden čekání.. je to nekonečný 😀

horvathova3
28. únor 2018

Tak já to samozřejmě nevydržela a TT negativní.. kromě nedělního večera a pondeli, kdy bylo jenom špinění a pak ty nitky krve tak nic. Žádna ms, dny k doktorovi už odpočítávám. Kdyby mi aspoň nebylo pořád na zvracení. Nebolel mě zaludek, tak by to aspoň bylo trochu snesitelnější. 😔

priefi
28. únor 2018

@horvathova3 a kdy jsi testovala? Rano? Klid, jeste to nemusi znamenat, ze je zle, vajicko akorat mohlo mit delsi cestu k zahnizdeni a mohlo se chytnout na posledni chvili... anebo ovulka byla pozdeji a cyklus je delsi a s tim souvisi, ze vajicko jeste muze cestovat, anebo ms dorazi pozdeji. S ohledem na to, ze jsi mela ty nitky, tak teprve se hnizdilo, takze hcg se teprve muze tvorit. Jde o to, ze se muze snazit zahnizdit a hups... tady mu to nejde... jde dal, tam mu to taky nevyjde a tak hleda dalsi mistecko. Zkus zase za 2 dny, zda se neco neobjevi. Mas vic moznosti, koupit si silnejsi test nez 10tis, anebo digitalni clearblue. A co cich, mas citlivejsi? Kazdopadne nevolnosti, ktere mas jeste nemuzou byt ty klasicke tehotenske, ty prichazeji az pozdeji s vyssim hcg (ale ne u kazde zeny, a dokonce i ta sama zena muze kazde tehu zvladat jinak). Pokud test je bily, tak jestli tam je hcg,.je prilis nizke a nelze, aby z toho byly nevolnosti. Nevolnosti muzou byt, ze jsi z toho nervozni, psychosomaticke, anebo jeste nejaky zazivaci problem, ze Ti neco nesedlo, pripadne nekterym zenam neni dobre pred zacatkem ms.

priefi
28. únor 2018

@horvathova3 minuly cyklus jsem mela nitky ve ctvrtek odpo a v sobotu rano prisla ms. Test mel pidi ducha.

horvathova3
28. únor 2018

@priefi tak ms přišla teď a odešla konečně ta nevolnost. A nasadim ten duphaston co mi dal doktor, mám prý vysokou sliznici. Mám ho brát od 14dc až do 25dc. Pořád jsem se tomu bránila, že to musí jít normálně. No nic 5 pokus od vysazení HA bude s práškem navíc. Strašně zklamání, obdivují všechny ženy, které to vydrží i víc jak 2 roky snažení. U mě je to ještě ani ne 6mesicu a už to nezvládám. Bude to asi tim, že všichni okolo otehotneli hned ten měsíc.

Strana