Snažím se otěhotnět a nemyslím na nic jiného. Jakou máte zkušenost vy?
Ahoj ženy. Od prosince se s manželem snažíme o dítě. MS mám pravidelnou na den přesně, ovulaci kvalitní s hustým hlenem. :D Asi napotřetí jsem měla biochemické těhotenství, od té doby se nám nedaří… je to půl roku, což ještě není moc dlouho, ale přesto jsem z toho psychicky docela vyčerpaná. Oba jsme zdraví, bereme vitamíny na plodnost. Spíme spolu běžně třirkát týdně, během plodných dnů každý druhý den. Vždy, když to dostanu, tak mě paradoxně nabije nová energie, že je nový cyklus a nová šance, ale po ovulaci jsem zase jak na trní a čekám, co bude. Nemyslím na nic jiného! Snažím se uvolnit, ale prostě mi to nejde. Zrovna zítra to mám zase dostat, prsa nalitý, břicho pobolívá… každý měsíc trochu jiný PMS, který mi pokaždé dává planou naději, že je něco trochu jinak. Budu vděčná za rady, postřehy, zkušenosti… díky moc. 🙂
@pandas8 přesně, během ovulace se ještě držím… ale před ms už analyzuju, i když fakt nechci… a jak na potvoru od tý doby co se snažíme mám to PMS pokaždý jiný, takže už to vypadá, že už už… no a nakonec zase ms… teď ale musím nejvíc řešit práci, takže moje pozornost směřuje jinam, uvidíme, jak to bude před ms. :D
@anonym_autor No držím palce ať ti to zaměstná hlavu a přijdeš prací na jiné myšlenky. Mně se fakt nedaří tu pozornost v tomhle období odvrátit. :D
@anonym_autor No držím palce ať ti to zaměstná hlavu a přijdeš prací na jiné myšlenky. Mně se fakt nedaří tu pozornost v tomhle období odvrátit. :D
@pandas8 děkuju, taky držím palce. Práce mi hlavu zaměstnává a víc věřím tomu, že všechno bude, jak má. Trochu jsem se uklidnila, tak se uvidí. 🙂

@anonym_autor Ahoj, mám to úplně stejně. Čím se blíží termín (ne)očekávané ms, tím víc mi přijde, že mi začne z toho už hrabat. Jedno dítko už máme a chodím do práce, takže aktuálně o zábavu postaráno, ale stejně na to prostě celý den nonstop myslim, před ms se strašně sleduju ikdyž nechci.
@pandas8 přesně, během ovulace se ještě držím… ale před ms už analyzuju, i když fakt nechci… a jak na potvoru od tý doby co se snažíme mám to PMS pokaždý jiný, takže už to vypadá, že už už… no a nakonec zase ms… teď ale musím nejvíc řešit práci, takže moje pozornost směřuje jinam, uvidíme, jak to bude před ms. :D